Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Binnentrap schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: binnentrap schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: binnentrap schilderen

Schilderen binnenhuis

Het betreft een houten binnentrap. Hij is dicht en loopt in een draai naar boven. Voorkeur voor verfkleur is donkergrijs of zwart. Materiaal leveren door de vakman. Het gaat om 4 binnendeuren en 8 kozijnen en dus de binnentrap.

Trappenhuis verven

Het gaat om een betonnen binnentrap in een appartementencomplex van drie verdiepingen. Het zijn 6 trappen met ieder 9 treden. Wij denken aan slijtvaste betonverf, kleur nader overeen te komen. Voor de overlopen, 3 stuks 4.90 bij 1.21, hebben we nog geen keuze gemaakt tussen bekleden met slijtvaste vloerbedekking of ook schilderen. Als het kan, ontvangen we graag twee offertes een inclusief overloop en een alleen voor de trap.

Binnentrap schilderen

Het betreft het herstellen van kleine onregelmatigheden en vervolgens het schilderen van onze binnentrap. Graag al het materiaal apart weergeven in de offerte. Hartelijk dank alvast.

Binnentrap schilderen

Nieuwbouw trap die nog moet voorzien worden van een kleur, is nu ruw wit. Deze trap moet geschuurd worden en geschilderd.

Eiken binnentrap schilderen

We hebben een nieuw huis gekocht waar een Eiken trap in zit. Maar de trap is in het midden behoorlijk kaal gelopen en hij is behoorlijk geel van kleur en wij willen hem graag wat moderner en frisser van kleur hebben. Ben benieuwd of dit mogelijk is en de kosten natuurlijk.

Trap schuren en opnieuw schilderen

Ik wil mijn binnentrap met 28 treden en de overloop opnieuw laten schilderen want ben niet tevreden over het huidige resultaat. Er zal eerst geschuurd moeten worden.

Twee trappen schilderen

Ik wil een open en dichte binnentrap laten schilderen. Beide trappen hebben 13 treden.

Trap en leuningen schilderen

Het gaat om een nieuwe houten dichte binnentrap in ons nieuwbouwhuis. De trap is voorzien van witte grondverf. Willen graag een kleur (waarschijnlijk okergeel). Inclusief leuning en traphek op de overloop. Kunt u tussen 19 en 22 mei de trap en toebehoren schilderen? Hoe lang is de droogtijd?

Merantie trappen schilderen

Graag een offerte voor het schilderen van onze binnentrap. Het betreft een Meranti hardhoutentrap welke we in kleur RAL1013 willen hebben. Het gaat om 2 trappen met elk 13 treden. Het betreffen open treden. Op elke trede zitten 2 zwarte anti-slip strips. Inclusief leuning en spijlen.

Schilderen van een binnentrap

Vanuit onze woonkamer loopt een open trap van 12 treden naar de 1e verdieping. De treden van deze trap moeten zwart geschilderd worden. Er zit nu tapijt op de treden, dat moet verwijderd worden.