Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Binnenschilderwerk verrichten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: binnenschilderwerk verrichten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: binnenschilderwerk verrichten

Buiten- en binnenschilderwerk

Ik zoek een partij die schilderwerk aan de achterzijde van mijn woning kan verrichten. Het gaat voornamelijk om buitenwerk, maar ook deels binnen. Het gaat om het schilderen van de boeiborden, kantelraam en alle kozijnen verdeeld over de twee verdiepingen en de tuindeuren. De achterzijde van mijn woning is goed bereikbaar.

Binnenschilderwerk verrichten

Binnenschilderwerk 7 kamers (in zijn geheel), gang en keuken, eventueel nog 4 kozijnen en een deur. Bij elkaar rond de 400 m2 (schatting). Graag een complete offerte inclusief materialen en manuren.

Binnenschilderwerk aan trappenhuizen van complex

Betreft verrichten van binnenschilderwerk met betrekking tot 3 trappenhuizen van een appartementencomplex. Hierbij gaat het om het sausen van het plafond en de wanden, het schilderen van de betonnen randen langs de trappen en het schilderen van de postvakken unit 3 stuks.

Binnenschilderwerk

Omdat de schilder die het werk zou doen last minute heeft afgezegd zijn we met spoed op zoek naar een schilder die vanaf 1 september binnenschilderwerk kan verrichten in ons huis. Het gaat om het witten van de muren en plafonds van de beneden- en bovenverdieping (spuiten). Ongeveer drie muren moeten in een kleur worden geschilderd. De totale oppervlakte dat geschilderd moet worden is ongeveer 260 m2 Indien er geen tijd is om de gehele klus te doen maar wel een deel horen wij dit ook graag.

Er is in mijn huis nog wat ...

Er is in mijn huis nog wat binnenschilderwerk te verrichten. Zolder: balken, ramen, kastenwand en enkele delen muur. Verdieping: binnendeuren 4 x 2 kanten, hal muur. 2 wenteltrappen. Beneden: ramen binnen en openslaande deuren. Daarnaast heb ik op 2 verdiepinge houten vloeren die nog een keer moeten geschuurd en gelakt. Hiervoor moet er kamer voor kamer gewerkt worden. Ook de buitenramen en deuren wil ik graag geschilderd hebben, maar dat kan ook in het voorjaar daarnaast zou het fijn zijn als ook muren en plafond worden gewit beneden (totaal ongeveer 150m2). (deze zijn vers gestuct) Graag zou ik een aanbieding ontvangen voor deze werkzaamheden. Uiteraard kunt u deze ook eerst komen opnemen alvorens een prijsopgave te maken.