Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Binnenschilderwerk groot? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: binnenschilderwerk groot. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: binnenschilderwerk groot

Binnenschilderwerk groot

In ons pand willen wij 10 Deuren, 250 m2 muren, 12 kozijnen, 144 m2 plafonds, 1 trap laten schilderen.

Deuren, plinten en kozijnen schilderen

Schilderen van 7 deuren en alle kozijnen, 1 groot raam aan de voorkant van het huis en 2 x openslaande deuren naar de tuin aan de achterkant. Eventueel ook nog het schilderen van de gehele woning RAL9010. De woning is ongeveer 55 m2, oppervlakte van de muren weet ik zo snel niet. Het gaat om binnenschilderwerk. Graag mailen voor offerte (niet bellen).

Muren, plafonds, deuren en kozijnen schilderen

Het gaat om binnenschilderwerk van mijn nieuwe woning. De woning is 56 m2 groot. Het gaat hierbij om 4 deuren, 6 kozijnen, kunststof, en alle muren en plafonds en de plinten.

Binnenschilderwerk in het woonhuis

Ik heb een 2 kamer woning van 47 m2 groot, inclusief badkamer. Hier dienen de wanden en het plafond gesausd te worden en de plinten geschilderd. Het gaat om de woonkamer, slaapkamer, keuken en het halletje.

Binnenschilderwerk op zolder

Op de zolderkamer dienen er 3 wanden en het plafond geschilderd te worden. De zolder is 4 bij 3.50 meter groot. De wanden zijn gestuukt.

Binnenschilderwerk aan kozijnen en deuren

In mijn appartement op de 1e verdieping wil ik graag wat binnenschilderwerk laten verzorgen aan twee kozijnen in mijn slaapkamer. Het gaat om een dubbele en een enkele deur met daarboven ieder een raampje. De deuren hebben elk een groot glasoppervlak. De buitenkant zit goed in de verf, het gaat alleen om de binnenkant. Ik heb een goede kwaliteit Flexa verf op kleur beschikbaar, maar sta ervoor open om u te laten werken met uw eigen verf. De deuren zijn in redelijk nette staat. Volgens mij staan ze alleen in de grondverf. Er dient nauwelijks herstelwerk te gebeuren. Met licht schuren zijn ze in mijn optiek overschilderbaar. Ik ontvang graag uw offerte.

Binnenschilderwerk aan kozijnen en deuren

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor binnenschilderwerk. Ik heb 9 dichte deuren, 1 klein deurtje onder de trap, 1 deur met een groot raam en 1 deur met 15 raampjes, die rondom geschilderd moeten worden, inclusief de kozijnen. De verf heb ik al, dus dat hoeft niet in de offerte meegenomen te worden.

Binnenschilderwerk in appartement

Het betreft het schilderen van muren, plafonds en centrale verwarmingsleidingen in woonkamer, keuken, halletje, douche en toilet, alsmede het schilderen van keukendeur en raamkozijn in keuken. Het gaat om een etagewoning, totaal groot 49 m2, te Amsterdam (m.u.v. slaapkamer en studeerkamer). Graag overleg over verfsoort en kleur. Het is de bedoeling dat de werkzaamheden in september zouden worden uitgevoerd.

Binnenschilderwerk aanbrengen

Schilderen van een klein deel van muren en plafonds van de wc, badkamer en washok. Schilderen van (groot deel) houtwerk binnen. Dat is gedeeltelijk al geschuurd.

Binnenschilderwerk op de benedenverdieping

Het betreft het schilderwerk aan de binnenzijde van de woning op de begane grond. Het zal gaan om een schuifpui, 2 deuren, deurstijlen, raamkozijnen keuken, voordeur en een deurtje van een werkkast. De woning is ongeveer 45 m2 groot en heeft een woongedeelte, keuken en hal op de begane grond.