Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Binnenschilderwerk in een appartement? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: binnenschilderwerk in een appartement. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: binnenschilderwerk in een appartement

Binnenschilderwerk van een complete appartement

Hierbij een verzoek voor een offerte voor binnenschilderwerk betreft ons gehele appartement in Rhenen. Het houtwerk en de wanden zijn al wit en in zeer goede staat. Alles moet opnieuw in wit geschilderd worden. Het appartement is pas 6 jaar oud. Het gaat om het opnieuw sauzen van 320 m2 glad stucwerk waarvan 140 m2 plafond is. Daarnaast het opnieuw sauzen van 174 m2 glasvliesbehang. Het schilderen van 5 binnendeurkozijnen van 2.70 hoog x 90 en 2 binnendeurkozijnen van 2.11 hoog x 90. 4 draaiende balkondeuren (met glas) met kozijn 2.31,5 hoog. 3 kozijnen met draai/kiep raam van 2.50 hoog x 80 breed. 5 kozijnen met draai/kiep raam van 1.45 x 1.05, 1 raam met kozijn, 2.40 x 75. Binnenkant voordeur met kozijn 2.31 x 97, 1 kozijn 2.31 x 55. Verder hebben we een hoge glaspui met 2 raamkozijnen van 1.00 x 2.31 en 1 van 90 x 2.31. daarboven zitten 3 hoekige raamkozijnen die we schatten op ongeveer 20 strekkende meter x 10 cm. Als laatste een witte stalen balk die ongeveer 2.06 m2 schilderwerk zal bevatten en een witte stalen h balk wat 5,25 m2 zal zijn in totaal. De balken zijn al wit. Graag uw offerte. Uitvoering ongeveer week 7/8 van 2020.

Binnenschilderwerk

Het betreft binnenschilderwerk van muren en plafond in Almere poort, een loft woning met vide. Het gaat om gestucte muren en ik zit in eerste instantie te denken aan spuitwerk. Daarnaast wil ik graag één wand in een andere kleur. Graag wil ik een totale m2 prijs. Mijn appartement wordt eind Mei opgeleverd en pas als de gietvloer erin zit, kan ik het binnen laten schilderen (medio Juni?). De Loft is 72m2, qua wand oppervlakte in m2 weet ik het niet zo goed, ik kan later een tekening opsturen. Ik zie dat ik niet meerdere foto's tegelijk kan sturen? Dus heb ik één modeltekening toegevoegd. Ik hoor graag van jullie.

Binnenschilderwerk in een appartement

Ik zoek een schilder die een aantal schilderwerken in mijn woning kan uitvoeren. Het gaat om plafonds witten (woonkamer, keuken en gang), deuren schilderen lichte kleur (9 deuren), 21m2 aan wanden sausen in donkere kleur, de rest woonkamer, keuken en gang in lichte kleur. Alles heeft nu lichte kleur. Lambrisering in hal schilderen in lichte kleur. 2 kozijnen schilderen lichte kleur. Het gaat om binnen schilderwerk.

Schilderen van muren en kozijnen

Binnenschilderwerk van het appartement. Het gaat om verschillende klussen: 9 kozijnen (2 grote en 7 kleine) overschilderen (RAL 9010). Nieuwbouwmuren zijn behangklaar, moet glasvezelbehang overheen en sauzen. Bij elkaar circa 160 m2. Moet gedaan worden met 'Flamant verf'.

Binnenschilderwerk in een appartement

Alles staat in de grondverf en is geplamuurd. Alle kozijnen en deuren moeten voor de laatste keer geschuurd en afgelakt. Het gaat om een 4 kamer appartement van 66 m². Keuken, badkamer, toilet, woonkamer, 3 slaapkamers. Zowel de raam- als deurkozijnen en de binnendeuren. De raamkozijnen alleen aan de binnenkant. In de woonkamer zit 1 buitendeur, die ook aan de binnenkant. De voordeur alleen het kozijn. Materialen in overleg.

Binnenschilderwerk aan kozijnen, ramen en een deur

Ik ben onlangs verhuisd naar een appartement uit bouwjaar 2002 gelegen op de 3e verdieping. Ik wil daar graag binnenschilderwerk laten verzorgen. Er zijn daar 6 kozijnen waarvan 5 met een raam en 1 met een deur. Deze zijn nu bruin van kleur en ik wil ze graag wit laten schilderen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte met daarin een aparte post voor de materialen.

Binnenschilderwerk in een appartement

Vanaf 5 oktober zijn wij op zoek naar iemand die onze gekochte woning kan schilderen, wanden, plafonds en houtwerk, in RAL 9016. Er zijn 4 deuren + kozijnen die gelakt moeten worden, een voordeur die aan 1 kant gelakt dient te worden, bed en kast, kleine trap en 2 raamkozijnen. De 4 deuren hebben een gedeeltelijk gele ondergrond, de rest is allemaal al wit. De wanden zijn gewit, met uitzondering van een grijze wand.

Binnenschilderwerk aan kozijnen en deuren

In mijn appartement op de 1e verdieping wil ik graag wat binnenschilderwerk laten verzorgen aan twee kozijnen in mijn slaapkamer. Het gaat om een dubbele en een enkele deur met daarboven ieder een raampje. De deuren hebben elk een groot glasoppervlak. De buitenkant zit goed in de verf, het gaat alleen om de binnenkant. Ik heb een goede kwaliteit Flexa verf op kleur beschikbaar, maar sta ervoor open om u te laten werken met uw eigen verf. De deuren zijn in redelijk nette staat. Volgens mij staan ze alleen in de grondverf. Er dient nauwelijks herstelwerk te gebeuren. Met licht schuren zijn ze in mijn optiek overschilderbaar. Ik ontvang graag uw offerte.

Binnenschilderwerk in een appartement

Wij hebben een appartement gekocht, waarvan wij op 26 april de sleutel krijgen. Wij willen daar dan graag op korte termijn wat schilderwerk laten verzorgen aan wanden en plafonds, kozijnen, deuren, radiatoren en cv-leidingen. De houten delen willen we met een watergedragen verf laten schilderen. Alles moet in de kleur ral 9001 worden verzorgd. Voorschrift in dit complex is dat er gewerkt wordt tussen 09:00 en 16:00 uur en niet in het weekend. Er komt in de woonkamer nog een extra geluidsisolerende wand van ongeveer 430 x 250 cm. Die moet ook worden gesausd. De vloeren moeten worden afgedekt. Wij kunnen foto's en maten doorgeven. Wij willen graag een aparte post in de offerte laten opnemen voor het schilderen van de radiatoren en cv-leidingen.

Binnenschilderwerk in appartement

Het betreft het schilderen van muren, plafonds en centrale verwarmingsleidingen in woonkamer, keuken, halletje, douche en toilet, alsmede het schilderen van keukendeur en raamkozijn in keuken. Het gaat om een etagewoning, totaal groot 49 m2, te Amsterdam (m.u.v. slaapkamer en studeerkamer). Graag overleg over verfsoort en kleur. Het is de bedoeling dat de werkzaamheden in september zouden worden uitgevoerd.