Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Binnenmuur schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: binnenmuur schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: binnenmuur schilderen

Muur schilderen

Er is 1 witte binnenmuur van ongeveer 17,5 m2 die donker paars, aubergine, moet worden gespoten of anders gesausd.

Muur schilderen

Ik wil graag een binnenmuur laten schilderen. De binnenmuur is 6 m2.

Kozijnen schilderen, binnenmuur repareren en schilderen

Ik wil een stuk muur (spack) repareren en schilderen. Ook wil ik de lozijnen binnen laten schilderen. Het stuk van de muur is 50 bij 30 cm ongeveer. Het gaat om 8 kozijnen.

Binnenmuur schilderen

Een gestuukte witte muur van ongeveer 3 m hoog bij 8 m lang oververven i.v.m. lekkage bij de buren

Muren met behang laten schilderen

Het betreft het schilderen van de binnenmuren die eerder geschilderd zijn. De muren zijn voorzien van vliesbehang. Het schilderen van 150 m2 binnenmuur is verdeelt over de woonkamer, 60 m2, hal, 4 m2, trapopgang, 30 m2 en 4 slaapkamers, 56 m2. De woonkamer dient geheel geschilderd te worden, de slaapkamers zijn gedeeltelijk. De plafonds hoeven niet gedaan te worden. De woning is leeg en het werk dient in de periode tussen 1 mei en 14 mei 2018 uitgevoerd te worden. Op 18 mei betrekken wij de woning en dient het gereed te zijn.

Muur schilderen

Graag een binnenmuur van 8 m2 schilderen. De muur is eerder geverfd. Verf in overleg. Graag een prijsopgave hiervoor. In het centrum van Maastricht. Het adres is per auto bereikbaar.

VVE-complex laten schilderen

In navolging op eerdere offerte verzoek in 2012 willen we graag offertes hebben voor het schilderen van al ons houdwerk aan de buitenzijde van onze 24 huizen. We willen dat het goed geschilderd word. Het gaat om de begane grond, eerste, tweede en derde verdieping. Kozijnen, deuren, binnenmuur parkeergarage, buitenkant van 24 achterdeuren en meer. Overal zitten valschermpjes voor, die moeten gedemonteerd en opnieuw gemonteerd worden. U kunt uitgebreide tekening en omschrijving bij ons opvragen. We willen voor deze klus graag offertes laten opmaken. Daarna dient het via een garantie- en prestatiecontract voor langere termijn onderhouden te worden.

Gangmuur afsteken en schilderen

Na lekkage vanuit de betonnen binnenmuur is de muur in mijn gang (circa 12 m2) doorweekt geweest. Deze is nu droog en zal de gebladderde verf afgestoken moeten worden en de muur opnieuw geschilderd. Zie de foto's die zijn bijgesloten.

Scheur muur wegwerken, behangen en schilderen

Slaapkamer: scheur in de wand dichten, behangen met scanbehang/glasweefselbehang en schilderen. De scheur is van boven naar beneden 2,5 meter. Het is een dunne scheur. Binnenmuur, geen idee of het een dragende muur is.

Vochtschade aan de binnenmuur herstellen

Door een lekkende leiding is er vochtschade ontstaan waarbij er schimmel en bruine waterplekken zichtbaar zijn op de muur. Het betreft hier een tussenmuur binnenshuis die ook grenst aan de badkamer waar ook het plafond een stukje is aangetast. Ik wil graag dat de watervlekken worden weggewerkt en daarna de muur opnieuw laten schilderen. De muur is 2 meter breed en 2,5 meter hoog. De lekkage zelf is inmiddels verholpen en tevens is er een klein stukje van het plafond dat hersteld moet worden.