Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Binnenmuren woning latexen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: binnenmuren woning latexen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: binnenmuren woning latexen

Binnenmuren woning latexen

Wanden Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Muren met behang laten schilderen

Het betreft het schilderen van de binnenmuren die eerder geschilderd zijn. De muren zijn voorzien van vliesbehang. Het schilderen van 150 m2 binnenmuur is verdeelt over de woonkamer, 60 m2, hal, 4 m2, trapopgang, 30 m2 en 4 slaapkamers, 56 m2. De woonkamer dient geheel geschilderd te worden, de slaapkamers zijn gedeeltelijk. De plafonds hoeven niet gedaan te worden. De woning is leeg en het werk dient in de periode tussen 1 mei en 14 mei 2018 uitgevoerd te worden. Op 18 mei betrekken wij de woning en dient het gereed te zijn.

Sausen van binnenmuren

Het betreft een oud militair pand die tot woning is omgebouwd met 2 woonlagen. De wanden (4 meter hoog) en de schuine kanten zijn totaal ongeveer 250 m2. Ik wil ze graag wit hebben, gespoten of met roller.

Nieuwbouw huis binnenmuren witten

Bij een nieuw op te leveren huis wil ik graag de wanden en de plafonds wit laten sauzen. Het zal gaan 100 m2 plafond en 120 m2 wand. De hoogte van de woning is 2.70 meter.

Muren en plafonds schilderen

Het betreft het schilderen van de nieuw gestuukte binnenmuren en plafonds van ons hele woning. De begane grond is 50.3 m2 en de eerste verdieping 39 m2.

Binnenmuren sausen

Zeer waarschijnlijk ziet het er naar uit dat wij een woning toegewezen krijgen in Sliedrecht. De muren zijn daar ongeveer 260 cm hoog. We willen in totaal ongeveer 120 m² muren laten sausen. Vooraf moeten er wat gaatjes worden gedicht . Wij ontvangen hiervoor graag uw prijsindicatie.

Schilderen of spuiten van binnenmuren woning

Graag wil ik de prijs weten van het schilderen/spuiten van binnenmuren? Het gaat om ongeveer 70 m2 muur voor een geheel 2 kamer appartement. Er dient waarschijnlijk ook voorgestreken te worden. De werkzaamheden moeten voor 1 oktober klaar zijn.

Sauzen of spuiten woning

Het betreft het spuiten van de binnenmuren van een nieuwbouw (boven)woning die eind september wordt opgeleverd. Zelf zal ik wit glasvezelbehang aanbrengen waar één laag wit latex overeengespoten dient te worden. Enkel in de woonkamer wil ik een muur een andere kleur laten spuiten (waarschijnlijk 'Urban Taupe'). Hieronder schattingen van het aantal m2 per woongedeelte: Woonkamer en keuken: 63m2 Slaapkamer 1: 26m2 (moeilijk exact in te schatten ivm dakkapel en aflopend dak) Slaapkamer 2: 22m2 (moeilijk exact in te schatten ivm dakkapel en aflopend dak) Overloop en trappengang: 45m2 Graag ontvang ik informatie omtrent de verwachte kosten, planningstermijn en doorlooptijd.

Binnenmuren, plafonds en kozijnen schilderen

Ik kreeg een woning toegewezen van ongeveer 50 m2. Alles moeten worden geschilderd, muren, plafonds en kozijnen. Ik zou graag een afspraak willen maken voor bezichtiging, advies en een offerte.

Stuken binnenmuren en plafonds en schilderen kozijnen en deuren

We hebben een bestaande woning gekocht (bouwjaar 1950). De muren & plafonds van de begane & 1e verdieping binnen worden gestuukt & daarna willen we het laten schilderen. Het betreft in het totaal ongeveer 170m2 muur, 115m2 plafond, 8 kozijnen (3 klein, 2 middel & 3 groot), 4 deuren aan 1 kant & 6 deuren aan beide kanten. Ik voeg even een impressie-foto van de beneden verdieping toe. Bij vragen kunt u altijd bellen, alvast bedankt voor uw offerte! Kunt u ook aangeven hoeveel dagen werk u denkt te hebben (ivm de verhuis-planning).

Partners

Partners van Casius