Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

2 binnenmuren opnieuw schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: 2 binnenmuren opnieuw schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: 2 binnenmuren opnieuw schilderen

Binnenmuren schilderen

Op 16 april krijgen wij de sleutel van onze nieuwe woning. Wij zijn op zoek naar iemand die op die middag onze woonkamer muren kan schilderen. Het gaat om twee lengte muren. Een muur van ongeveer 11,5 meter. Deze is nu half zwart en half wit en moet naar een licht groene kleur worden geverfd. En een muur van 7,4 meter (met twee ramen) die nu wit is die naar een terra roze kleur moet worden geverfd. Evt in overleg ook het plafond meeschilderen.

Spoedklus: Binnenmuren schilderen van appartement

Wij krijgen morgen de sleutel van ons huurappartement. Wij willen een aantal wanden (ongeveer 50 m2) een kleur geven en afhankelijk van de staat van de overige wanden deze indien nodig wit schilderen. Wij zouden graag willen weten wat dit kost (per m2) en op welke termijn dit kan. Onze voorkeur gaat uit naar volgende week.

Het totale schilderwerk van een woning binnen en buitenwerk

Buitengevels 2 x sausen in standaard RAL kleur, totale oppervlakte is ca. 362 m2 Binnenmuren 1 x sausen in standaard RAL kleur, totale oppervlakte is ca. 762 m2 Buitenkozijnen en schuifpuien schilderen 1 x schuren en 2 x lakken 23 Stuks Binnenkozijnen en schuifpuien schilderen 1 x schuren en 1 x lakken 32 Stuks De hoogste maat van de gevels zal ongeveer 6.5 x 7 meter, het huis is rondom goed bereikbaar om steigers op te bouwen.

Schilderen binnenmuren

Geachte heer/mevrouw, wij zouden graag een offerte ontvangen voor het laten schilderen van de binnenmuren van de begane grond in ons huis. Het gaat om een nieuwbouwhuis. Bijgaand treft u een plattegrond van de woning. Hopelijk kunt u een offerte maken.

Binnenmuren/plafonds schilderen + buitenkozijnen en schuurdeur

Wij hebben een woning gekocht waarvan wij op 5 juni de sleutel krijgen. Deze woning zouden wij van binnen (alle muren en plafonds) graag geheel opnieuw laten schilderen. Op de keukenmuren na, want die laten wij tegelen. Daarnaast zijn de buitenkozijnen en schuurdeur ook aan een verfbeurt toe. Om u een beter beeld te geven stuur ik hierbij een Funda link door van de betreffende woning. Hierbij zijn ook plattegronden beschikbaar met afmetingen. Het zou gaan om ongeveer 120 m2.

Het schilderen van alle wanden in mijn woning

Ik zoek een schilder voor het schilderen van alle binnenmuren van mijn woning. De wanden zijn gestuct en het betreft ongeveer 300 m2. De maximale werkhoogte is 265 cm en ik wil graag dat er vloeren afgeplakt worden. Bij voorkeur het schilderwerk doen met een roller.

Binnenmuren schilderen

Aantal plekken waarbij lekkage is schilderen. Gaat om een kamer van 8 m2 waarvan 3 wanden gedaan moeten worden.

Huis van 600 m2 laten spuiten

Het betreft het schilderen van de binnenmuren en plafond van mijn huis. Graag laat ik de wanden en plafond spuiten. Daarbij moet er ook opnieuw gestuct worden (dus ook schuren en voorstrijken). Verwacht v. 600 m2.

Binnenmuren en trap schilderen

Woonkamer en 3 kamers schilderen. 1 kleine kamer gekleurd en rest wit. Afmetingen zijn niet bekend.

Schilderen van binnenmuren

Het betreft het schilderen van binnenmuren. Zie bijlage voor de oppervlakte. De werkzaamheden moeten midden december worden uitgevoerd. Ik wens graag een offerte waarin het materiaal zoals de verf is opgenomen.

Partners

Partners van Casius