Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Binnenmuren sausen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: binnenmuren sausen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: binnenmuren sausen

Binnenmuren sausen

Een aantsl kamers moet geschilderd wodrden, ik schat totaal ongeveer 65 m2 Ik zorg zelf voor de verf

Het totale schilderwerk van een woning binnen en buitenwerk

Buitengevels 2 x sausen in standaard RAL kleur, totale oppervlakte is ca. 362 m2 Binnenmuren 1 x sausen in standaard RAL kleur, totale oppervlakte is ca. 762 m2 Buitenkozijnen en schuifpuien schilderen 1 x schuren en 2 x lakken 23 Stuks Binnenkozijnen en schuifpuien schilderen 1 x schuren en 1 x lakken 32 Stuks De hoogste maat van de gevels zal ongeveer 6.5 x 7 meter, het huis is rondom goed bereikbaar om steigers op te bouwen.

Hele woning alle binnenwanden sausen

Alle binnenmuren van een woning van 150m2 opnieuw sausen. Tevens traphekjes (3) schilderen .

Alle binnenmuren schilderen van nieuwbouwappartement

Nieuwbouw in Utrecht (deze: desyp.nl). Eind april alle binnenmuren schilderen, appartement is ongeveer 50 m2 (zie bijlage met plattegrond). Aanvullende informatie van de verhuurder: De wanden zijn sausklaar, dat wil zeggen klaar om te sausen, schilderen met latex muurverf (of vergelijkbaar). Het is verstandig de wanden eerst te behandelen met voorstrijk omdat ze zeer sterk zuigend zijn.

Sausen van binnenmuren

Het betreft een oud militair pand die tot woning is omgebouwd met 2 woonlagen. De wanden (4 meter hoog) en de schuine kanten zijn totaal ongeveer 250 m2. Ik wil ze graag wit hebben, gespoten of met roller.

Binnenmuren sausen

Zeer waarschijnlijk ziet het er naar uit dat wij een woning toegewezen krijgen in Sliedrecht. De muren zijn daar ongeveer 260 cm hoog. We willen in totaal ongeveer 120 m² muren laten sausen. Vooraf moeten er wat gaatjes worden gedicht . Wij ontvangen hiervoor graag uw prijsindicatie.

Buitenschilderwerk van 8 kozijnen en binnenmuren sausen

Ik wil aan onze tussenwoning graag schilderwerk buiten en binnen laten verzorgen. 7 jaar geleden is de buitenzijde geschilderd, maar het schilderwerk op de kozijnen ziet er niet goed meer uit. Het gaat om in totaal 8 kozijnen op de begane grond, 1e en 2e verdieping. Er is hier een gevelrenovatie verzorgd, omdat we vochtdoorslag hadden via de buitenmuur. Ter afronding willen we de muren in 4 kamers aan de straatzijde laten schilderen. Het gaat in totaal om ongeveer 40 m². We willen een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvangen daarvoor graag uw offerte. We willen daarin de kosten en het merk van de verf graag separaat laten noemen; we willen echt kwaliteitsverf. Het schilderwerk binnen mag op basis van uurtarief worden uitgevoerd. We horen graag van u.

Muren sauzen van jonge koopwoning

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning gekocht uit bouwjaar 2010 en ontvangen daarvan op 26 april de sleutel. De woning is nog jong en ziet er goed uit, maar we willen de binnenmuren toch graag even laten sausen voor de frisheid. Het aantal m² schilderwerk weet ik niet te noemen. Er staan foto's en plattegronden van de woning op Funda. De vloeren moeten afgedekt worden. Ik ontvang graag uw offerte.

Binnenmuren schilderen in een nieuwbouwwoning

In september wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Wij willen daar graag ongeveer 125 m² wanden laten schilderen. Het gaat om de muren in de hal, het trapgat en de woonkamer/keuken. Er zijn 2 soorten muren, namelijk muren van kalkzandsteen met filmwerk/dun pleisterwerk en muren van gipsblokken waarbij de naden zijn weggewerkt. Wij denken dat het aanbrengen van voorstrijkmiddel en 2 x sausen nodig is om een mooie dekkende laag te krijgen. We nodigen bedrijven die ruimte in de agenda hebben tussen 15 en 18 september graag uit om een offerte uit te brengen. Ook horen we graag hoeveel tijd u nodig hebt voor de klus, zodat we andere werkzaamheden kunnen gaan inplannen.

Muren van een nieuwbouwwoning sauzen

Ik wil graag de binnenmuren van mijn woning laten sauzen. Het gaat om ongeveer 160 m2. De muren zijn glad gestuct, dus het gaat om het voorstrijken en sausen met latex er op. Het zou op korte termijn moeten omdat er nu nog geen vloer in ligt. De vloer komt 31 oktober. Voorstrijk verf heeft de klant al. Latexverf zal de vakman moeten regelen.