Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Binnendeuren spuiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: binnendeuren spuiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: binnendeuren spuiten

Deuren en kozijnen spuiten of schilderen

Binnen-opdekdeuren en metalen kozijnen overschilderen of spuiten. Hiervoor wil ik graag een offerte ontvangen. Het gaat beneden om 6 binnendeuren en boven om 5. Waarschijnlijk zit er een kunststof coating op de deuren.

6 binnendeuren spuiten

Ik heb in mijn woning 6 vlakke opdek binnendeuren zonder ruitjes. Ik wil deze deuren hier laten ophalen, laten spuiten in zijdeglans RAL 9010 en vervolgens weer laten monteren. Ik ontvang graag uw offerte.

Binnendeuren spuiten

Het spuiten van nieuwe lak op 5 kunststof binnendeuren.

Binnendeuren spuiten

Er dienen 4 binnendeuren gespoten te worden in een witte kleur. De deuren zijn 2 meter hoog en 1 deur is 80 cm breed, de andere 3 zijn 78 cm breed.

Binnendeuren spuiten

6 binnendeuren spuiten.

Deuren spuiten

De klant wil graag 8 binnendeuren in lichtgrijs laten spuiten. De vakman is verantwoordelijk voor de aanschaf, maar de klant wil eerst worden gebeld.

Woning schilderen

3 verdiepingen muren en plafonds spuiten, kozijnen schilderen, 5 binnendeuren, 2 trappen

Binnendeuren laten spuiten

Het schilderen van twee binnendeuren + twee deurkozijnen. Twee binnendeuren à 231 cm hoog. De deuren zijn nieuw en staan in de grondverf. Met zijdeglans kleurnummer RAL 9016.

Spuiten van binnendeuren

Spuiten van 7 binnendeuren. Ondergrond is nog vanuit de bouw circa 17 jaar geleden. Daarna zijn de deuren nooit meer geverfd. De deuren zijn allemaal ongeveer 2,30 bij 90.

Binnendeuren laten spuiten

Wat is de richtprijs graag voor her volgende: ik breng 3 deuren.. iets breder dan ' normale' deuren.. spuiten rondom, super strak, en ik haal ze weer op? zelfde als u de deuren komt ophalen en terugbrengen.