Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Binnendeuren in de nieuwbouwwoning spuiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: binnendeuren in de nieuwbouwwoning spuiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: binnendeuren in de nieuwbouwwoning spuiten

Deuren, kozijnen, muren, plafonds

Graag 2 offertes voor: A. 15 gegronde nieuwbouw binnendeuren 90x230 en bijbehorende kozijnen verven / spuiten in zijdeglans 9010 plus kitten (tussen muur en kozijn zit stopprofiel) B. Muren en plafonds sausen in 9010 nieuwbouwwoning (ramen, vloeren, kozijnen afplakken), waarvan muur ca. 750 m2 plafonds ca 300 m2

Binnendeuren in de nieuwbouwwoning spuiten

Ik betrek binnenkort een nieuwbouwwoning maar wil mijn binnendeuren laten spuiten in plaats van schilderen. Het spuiten moet niet plaatsvinden in de woning maar in een spuitcabine bij de opdrachtnemer.

Binnenschilderwerk in een nieuwbouwwoning

Momenteel wordt onze nieuwe woning gebouwd en die zal naar verwachting eind september of begin oktober worden opgeleverd. Wij willen daar alle muren en plafonds op 3 verdiepingen laten sauzen en ook alle binnendeuren en kozijnen laten afschilderen. Ik maak graag een afspraak om het werk in te meten en ontvang daarna uw offerte.

Binnendeuren schilderen

Ik heb 3 binnen deuren die opnieuw geschilderd moeten worden. Het is een nieuwbouwwoning, echter zijn de deuren in de verkeerde kleur. Graag hoor ik wat de kosten zijn voor het schilderen van deze 3 deuren. Er is een foto beschikbaar.

Het sauzen van wanden (stucwerk ...

Het sauzen van wanden (stucwerk sausklaar) van een nieuwbouwwoning op de BG en eerste verdieping. Ca. 250 m2. Lakken van binnendeuren (stompe houten deuren en houten kozijnen) en binnendeurkozijnen totaal 19 stuks.