Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Binnen en buitenkozijnen en deuren schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: binnen en buitenkozijnen en deuren schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: binnen en buitenkozijnen en deuren schilderen

Binnen- en buitenkozijnen en -deuren schilderen

Binnen en buiten schilderen van huiskmr raam/slaapkmr raam kozijnen. Voor-, achter-en bergingsdeur binnen en buiten plus kozijnen. En 7 nieuwe binnendeuren die nog afgelakt dienen te worden. Staan in grondverf vanuit de fabriek. Kozijnen zijn van staal. Eventueel in overleg.

Muren, trap, trapgat en buitenkozijnen schilderen

Ik wil graag 2 offertes. 1 voor het schilderwerk voor buiten kozijnen achter 3 grote ramen. Betreft 1e etage 2 ramen 2e etage 1 raam. Begane grond is kunststof dus niet nodig. Binnen 2e offerte, betreft hal begane grond door naar de hal 1e etage door naar hal 2 de etage. Zijkanten trappenhuis 1e en 2e etage lakken en op de 2 etage de muren. Het is spachtelputz op alle muren. De korrel wensen we te behouden, we weten niet of spuiten of rollen het beste is, hiervoor is advies nodig. Trap delen hoogglans wit, muren ook wit en op de 2 de etage gedeeltelijk groen. Zie foto voor de ramen voor overige impressie ruimtes, kan ik foto's mailen

Alle buitenkozijnen schilderen

Heb een tussenwoning, woonkamer, 2 grote ramen Voordeur en keukendeur Bovenverdieping 1 grote slaapkamerraam en 2 kleine slaapkamerramen en een mini badkamerraam 1 schuurdeur Momenteel zijn ze donkerblauw maar omdat er veel op het zuiden is en het snel slijt wil ik graag creme kleur die ik ook binnen heb gebruikt

Schilderwerk uitvoeren buiten en binnen

We zijn op zoek naar een schilder voor onze buitenkozijnen en een aantal binnenkozijnen. Het gaat om 1 voordeur, 1 keukenraam (binnen en buiten), 8 slaapkamerramen, 4 alleen buiten, 4 zowel binnen als buiten en 2 kantel dakramen, binnen en buiten.

Buiten- en binnenzijde van de woning schilderen

Alle buitenkozijnen, deuren en boeidelen dienen te worden geschilderd, op alle verdiepingen. Het zijn behoorlijk veel kozijnen vooral ook op bovenste verdieping en het is op sommige plekken echt slecht onderhouden. Binnen is alles gespachtelputzt en ook dit zouden we opnieuw willen laten sausen of spuiten. Ik weet niet wat het mooiste resultaat geeft. Er zitten op verschillende plekken wat scheurtjes, die we ook willen laten wegwerken. Verder ook alle binnenkozijnen laten schilderen. Mocht u meer informatie nodig hebben hoor ik het graag. De vrijstaande woning heeft een woonoppervlakte van 195 m2. Voor sommige delen van de woning dient de vakman een steiger te gebruiken, verder zijn de meeste kozijnen goed bereikbaar.

Schilderwerkzaamheden buiten en binnen

Ik wil graag schilderwerk laten verzorgen aan enkele buitenkozijnen en deuren. Ook moet er wat werk worden verricht aan het spachtelputz op de wand en het plafond in de gang. Ik heb eerder dit jaar schilderwerk laten uitvoeren maar dit blijkt niet dekkend genoeg te zijn. Graag laat ik dit goed dekkend uitvoeren voor de winter. Bij binnenschilderwerk is er verf gekomen op het spachtelputz. Graag laat ik dit ook herstellen.

Binnenschilderwerk in nieuwbouwhuis

In februari 2016 wordt volgens de huidige planning ons huis opgeleverd. Het binnen schilderwerk moet nog gebeuren en daarom ben ik op zoek naar een goede schilder die dit werk voor ons kan doen. Ik zou u willen vragen een indicatie te geven van de kosten voor het schilderen, inclusief eventueel plamuren en dergelijk, van 16 binnendeuren en kozijnen, waarvan 3 met glazen delen, en daarnaast 2 trappen, open en dicht. Onze buitenkozijnen zijn van kunststof, maar de aftimmering rond de ramen en buitendeuren moet nog wel afgewerkt en geschilderd worden. Mocht ik nog gebruikelijk houtwerk over het hoofd zien, kunt u dit dan aub ook meenemen in uw specificatie?

Behang- en schilderwerk in huis aanbrengen

Graag wil ik een offerte voor het aanbrengen van circa 130 m2 goede renovlies in een flat. De flat is leeg. De stopcontacten zijn verwijderd en hoeven niet teruggeplaatst te worden. Hiernaast ontvang ik graag een offerte voor het schilderen van de 5 buitenkozijnen, schilderen alleen aan de binnenkant, 3 deurkozijnen binnen en 3 deuren. Er zijn foto's beschikbaar.

Schilderen binnen/buiten

Graag zou ik u willen vragen om een offerte uit te brengen voor het schilderen van: • binnenkozijnen en buitenkozijnen pui • raamkozijnen (3x) buitenkant • 2x binnendeur en 1x deurpost De binnen werkzaamheden dienen tussen 1 en 7 augustus uitgevoerd te worden.

Binnen- als buitenkozijnen schilderen

Schilderen van zowel binnen- als buitenkozijnen.Twee openslaande deuren naar de patio en de voordeur en achterdeur. Betreft een begane grond patiobungalow. Daarnaast schilderen van alle gespoten wanden en plafonds (is al eens gedaan). Schat ongeveer 100 m2 aan wanden en plafonds.