Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonvloer verven? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonvloer verven. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonvloer verven

Betonvloer van kledingwinkel verven in 3 kleuren

Graag zouden wij drie verschillende kleuren verf op een bestaande betonvloer aan willen brengen. Hierna een doorzichtige coating overheen. Wanneer u een mailtje stuurt, kan ik wat foto's en voorbeelden mee sturen. Verder goed te weten, is dat er op dit moment een coating op de vloer zit, maar hopelijk maakt dat niet uit.

Vlindervloer van bedrijfspand verven en coating aanbrengen

We zijn bezig om een bedrijfspand aan te kopen. Het bestaat uit 2 bouwlagen. De gevlinderde betonvloer moet daar geverfd worden en een slijtvaste coating krijgen. Het gaat om min. 690 m2 en misschien het dubbele.

Betonvloer verven

De beneden vloer en vloer 1e verdieping bestaat uit nieuw beton, deze is aan het uitstoffen. Graag willen wij deze verven. Het gaat om 2 ruimtes met beide een oppervlak van 150 vierkante meter. De kleur weet ik nog niet.

Betonvloer verven

Ik wil mijn betonvloer laten verven. Deze is al geverfd maar ik vind het niet mooi, dus het moet opnieuw gedaan worden. De vloer is tussen de 12 en 15 m2.

Betonvloer verven

De betonvloer is stuk en moet geverfd worden. Het gaat om 45 m2.

Betonnen vloer laten verven

Ik wil 50 m2 betonvloer laten schilderen. De vloer is redelijk glad. Het betreft de woonkamer en de keuken en een halletje. Het is een hele gladde vloer, er zitten alleen twee plekjes waar het niet netjes is afgegoten.

betonvloer verven en egaliseren.

betonvloer verven en egaliseren.