Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonnen muren behangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonnen muren behangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonnen muren behangen

Muren binnenshuis schilderen

Klein appartement. Circa 90 m2. Verwijderen behang (bouwbehang, circa 15 jaar oud) en spuiten/sauzen muren. Betonnen vloeren geen probleem als daar verf op spattert.

Woning laten schilderen

Schilderen van de gehele woning (binnenkant). Muren ongeveer 212 m2, betonnen vloer 100 m2 (wil ik met Epoxy laten doen), plafond ook 100 m2, raamkozijn ongeveer 10 m2 en badkamer 6 m2. Kunt u apart in de offerte vermelden wat de meerprijs is voor het leveren van verf en dergelijke?

Betonnen muren behangen

Betonnen muren behangen. Dit zou gaan om 76 m2 aan betonnen muren om te behangen. De muren zijn van kaal beton. Hier heeft in het verleden behang op gezeten.

Betonmuren binnen schilderen

Het betreft binnenschilderwerk, betonnen nieuwbouw muren, 4 verdiepingen ongeveer 260 m2, schilderen wit. Het hoeven overigens geen strakke muren te worden. De oplevering van de woning is in november.

Betonnen vloer schilderen en muren

Zou u mij willen vertellen hoeveel het kost om een betonnen vloeren te schilderen? Oppervlakte woning 61 m² Oppervlakte woonkamer 25 m Oppervlakte slaapkamer(s) 15 en 8 m² Daarnaast zou ik ook graag willen weten wat het kost als ik ook gelijk de muren laat schilderen/sauzen.

Betonnen muren laten verven

Beton muren verven.

Behangen van muren

Ik wil 2 betonnen muren laten behangen met vliesbehang. De muren zijn in slechte staat: een deel van de muur is geverfd en dit is afgebladderd en putjes erin. Muur 1: breedte: 2,74 meter. Muur 2: breedte: 4,50 meter. Hoogte: 2,60 meter.

Waterschade herstellen en verven

Plafond en muren herstellen na lekkage. De kamer is 5 x 6 meter en 3 meter hoog. Betonnen ondergrond van de wanden en het plafond is van hout. Er zijn gele vlekken ontstaan.

Nieuwbouw latexen

Voor mijn nieuwbouw woning wil ik mijn behang klaar opgeleverde prefab betonnen muren laten glad spuiten in een witte kleur. Wanden Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 100

Nieuwbouwwoning van renovliesbehang voorzien

Graag een vrijblijvende offerte voor behangen renovliesbehang inclusief wit sauzen van de volledige woning. Het is een nieuwbouwwoning (betonnen prefab muren) van 350 m2. Bijgevoegd de plattegrond. Datum van oplevering is nog niet precies bekend. De verwachting is oktober/november 2017. Wanden Vierkante meter: 350 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Renovliesbehang aanbrengen

Partners

Partners van Casius