Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Benedenverdieping en plafonds sauzen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: benedenverdieping en plafonds sauzen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: benedenverdieping en plafonds sauzen

Benedenverdieping en plafonds sauzen

Eetkamer, hal, woonkamer en keuken sauzen.

Latex spuitwerk op muren en plafonds

Onze benedenverdieping is compleet opnieuw gestuukt en willen we nu met latex laten afspuiten. Het gaat om 80 m² wanden in kleur en 100 m² plafonds met witte verf. Ik ontvang graag uw offerte.

Woning binnen en buiten schilderen

Ik wil mijn jaren '30 tussenwoning heel binnenkort in de verkoop zetten. Vooraf wil ik buitenschilderwerk laten verzorgen aan de benedenverdieping. De kozijnen moeten nagekeken worden en waar nodig hersteld. Verder wil ik de hele binnenzijde netjes laten schilderen. Daarbij moeten een aantal scheuren in plafonds worden gedicht. Ik maakt graag een afspraak om de klus hier te bekijken en ontvang daarna uw offerte. Ik wil hiermee graag op heel korte termijn laten starten.

Benedenverdieping met latex laten spuiten

Graag zouden wij een offerte willen ontvangen voor het spuiten, in de kleur wit, van onze benedenverdieping. Het zou dan gaan om de hal, woonkamer en keuken. Wanden en plafonds. Totaal niet meer dan 200 m2. Wanden Vierkante meter: 130 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Latex spuitwerk in nieuwe en in bestaande woning

Wij laten momenteel naast onze huidige woning een nieuwe woning bouwen en die is naar verwachting over ongeveer 3 weken klaar. We willen zowel in het nieuwe als oude huis latex spuitwerk laten verzorgen. Het gaat om ongeveer 200 m² plafonds in het nieuwe huis en een onbekend aantal m² wanden. Verder gaat het om 60 m² plafonds op de benedenverdieping in de oude woning en mogelijk ook enkele muren. We ontvangen graag uw offerteprijs voor de totale klus, eventueel per m².

Binnen- en buitenschilderwerk na een verbouwing

Momenteel wordt onze woning door een aannemer verbouwd en dat zal vermoedelijk tussen begin en half oktober afgerond worden. Daarna wil ik er binnen- en buitenschilderwerk laten verzorgen. Het huis wordt aan de binnenzijde volledig sausklaar gestuukt. Het gaat om 340 m² wanden en plafonds die gesausd moeten worden. Verder moeten er 2 trappen worden gelakt. Ik wil op de benedenverdieping 2 buitendeuren, een set openslaande deuren en twee raamkozijnen met ramen zowel binnen als buiten laten schilderen en 3 binnendeuren. Op de bovenverdieping laat ik graag 8 raamkozijnen met ramen en 5 kozijnen met binnendeuren schilderen. Beneden worden alle kozijnen opnieuw geplaatst en staan al in de grondverf. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Plafond met latex spuiten

Plafonds benedenverdieping latex spuiten Plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 50

Spuiten van plafonds, wanden en houtwerk

Wij hebben een geschakelde semi-bungalow gekocht en krijgen daarvan op 15 augustus de sleutel. Wij willen daar op de benedenverdieping schilderwerk laten verzorgen, boven doen we dat zelf. Het gaat om 112 m² plafonds en 200 m² wanden die we met latex willen laten spuiten. Verder willen we ramen, 7 kozijnen (22 m²) en 9 vlakke opdekdeuren laten spuiten. Er staan foto's van de woning op Funda. Wij ontvangen graag een offerte van bedrijven die snel na de sleuteloverdracht tijd hebben. We willen uw offerte op korte termijn per email ontvangen, zodat we al op maandag 12 juni kunnen doorgeven op welk bedrijf onze keuze is gevallen. We hakken dit weekend al de knoop door namelijk.

Aanbrengen glasvezelbehang en schilderen

Voor het behangen van de begane grond en eerste verdieping onze tussenwoning, zijn wij op zoek naar een ervaren behanger. De volgende ruimtes moeten behangen en gesausd worden; - Woonkamer/keuken; - Hal en trapgat; - 1 kleine slaapkamer; - 2 middelgrote slaapkamers; - Overloop. Het gaat om 117 m2 benedenverdieping en boven 132 m2. De plafonds boven zijn 30 m2 en beneden 42 m2. Alle wanden zijn gestuct. Graag zouden wij offertes ontvangen waarin zowel materiaalkosten als ook zonder materiaalkosten berekend worden.

Woonhuis schilderen van binnen en buiten

Boven- en benedenverdieping binnen: - Behangen (100 m2) - Muren en plafonds spuiten en/of sauzen (150 m2) - Deurposten verven (9 x) - Raamkozijnen beitsen (50 meter) - Enkele muur/plafond verbindingen en wat gescheurd stucwerk naadloos afwerken Graag een huisbezoek om de mogelijkheden voor het behang en verf-/spuitwerk te bespreken alvorens een offerte te maken. Eventueel kan ook het buitenschilder en beitswerk besproken worden bij een huisbezoek.

Partners

Partners van Casius