Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Behangklare wanden in nieuwbouw woning schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: behangklare wanden in nieuwbouw woning schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: behangklare wanden in nieuwbouw woning schilderen

Latex spuiten in nieuwbouwwoning

Ik ben op zoek naar de juiste afwerking van behangklare muren. Het betreft een nieuwbouw huurwoning. De wanden worden behangklaar opgeleverd. De exacte maten zijn nog niet bekend, maar in de beschrijving staat het volgende: Woonoppervlakte: 103 m2 / Kavels 119-123 m2, wanden zijn 2. 60m hoog. Het betreft het gehele huis. Ik ben benieuwd wat de prijs zou zijn als we het volledige huis willen voorzien van spuitwerk. In de bijlage de brochure toegevoegd van de woning. Gaat om type C1 woning in de bijlage. Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Woning schilderen

Het betreft een nieuwbouw woning in Alkmaar. Het is circa 250 m2 totaal aan wandoppervlak. Verdeeld in circa 135 m2 gibo blokken en circa 115 m2 'behangklare' wanden. Zouden we een offerte kunnen ontvangen waarbij jullie werken met: Sigma Pearl clean mat (wit) voor de wanden. Sigma S2u Nova primer (wit) voor het gronden van de trappen, kozijnen en deuren buitengevels. Sigma S2u Nova Satijn voor het aflakken van de trappen, kozijnen en deuren buitengevels.

Stucwerk en latex op wanden en plafonds

In een nieuw op te leveren appartement willen wij de behangklare wanden laten voorzien van stucwerk en latex, eventueel met een kleur. Bij de plafonds dienen de V groeven gedicht te worden, gestuukt en latex gespoten. Het toilet en de badkamer hoeven niet gedaan te worden. Het betreft ongeveer 143 m2 wanden en 80 m2 plafond. De plafondhoogte is 2,70 meter. Bijgesloten de plattegrond van het appartement.

Latex spuitwerk nieuwbouw appartement

Spuitwerk op behangklare wanden in nieuwbuwappartement. 1 woonkamer, 2 slaapkamers en hal. Wanden Vierkante meter: 120 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Behangklare wanden in nieuwbouw woning schilderen

Schilderen nieuwbouwwoningn muren en plafond in 1 kleur (wit). De wanden worden behangklaar opgeleverd door de aannemer. Oppervlakte woning 155m2.

Behangklare wanden schilderen

Het betreft een nieuwbouwwoning waar ik de behangklare muren wil laten schilderen. Het plafond wordt met spuitwerk opgeleverd dus ik neem aan dat die dan niet gedaan hoeft te worden. De woonkamer is 5.92 meter lang bij 4.92 meter breedte en een normale hoogte van plafond. De slaapkamer is 2.90 bij 1.90 meter en de berging is 1.92 bij 1.90 meter.

Renovlies en latex op behangklare wanden aanbrengen

Ik wil mijn nieuwbouwwoning laten voorzien van renovlies en spuitwerk (begane grond en 1e verdieping). 1 lange wand op de begane grond wil ik in een andere kleur dan wit. Ik heb als bijlage een plattegrond van de woning meegestuurd. Kunt u mij een offerte doen toekomen? Uitvoering in de tweede of derde week van oktober.

Renovliesbehang in nieuwbouw aanbrengen

Graag zou ik een offerte willen ontvang voor het aanbrengen van renovlies behang in het volledige huis, met uitzondering van de badkamer en beide toiletten.Zit er nog prijsverschil in een kleur op de muur? Het betreft een nieuwbouwwoning, oplevering eind dit jaar. Het gaat om ongeveer 268 m2, behangklare muren. Wanden Vierkante meter: 268 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Renovliesbehang + Afspuiten latex

Behangklare woning spuiten

Nieuwbouw woning half mei oplevering. Muren behangklaar, plafond gespackt. Wanden: 215 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond: 110 m2 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Renovlies behang aanbrengen op behangklare wanden

Wij ontvangen graag een offerte voor het aanbrengen van glad renovlies in onze nieuwbouwwoning. Deze wordt hoogstwaarschijnlijk midden juli aanstaande opgeleverd. Wellicht zijn er medebouwers die ook van jullie diensten willen voorzien. Wanden: 250 m2 Huidige ondergrond: Renovlies Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Partners

Partners van Casius