Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Behangklare wanden in nieuwbouw woning schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: behangklare wanden in nieuwbouw woning schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: behangklare wanden in nieuwbouw woning schilderen

Latex spuitwerk nieuwbouw appartement

Spuitwerk op behangklare wanden in nieuwbuwappartement. 1 woonkamer, 2 slaapkamers en hal. Wanden Vierkante meter: 120 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Behangklare wanden in nieuwbouw woning schilderen

Schilderen nieuwbouwwoningn muren en plafond in 1 kleur (wit). De wanden worden behangklaar opgeleverd door de aannemer. Oppervlakte woning 155m2.

Behangklare wanden schilderen

Het betreft een nieuwbouwwoning waar ik de behangklare muren wil laten schilderen. Het plafond wordt met spuitwerk opgeleverd dus ik neem aan dat die dan niet gedaan hoeft te worden. De woonkamer is 5.92 meter lang bij 4.92 meter breedte en een normale hoogte van plafond. De slaapkamer is 2.90 bij 1.90 meter en de berging is 1.92 bij 1.90 meter.

Renovlies en latex op behangklare wanden aanbrengen

Ik wil mijn nieuwbouwwoning laten voorzien van renovlies en spuitwerk (begane grond en 1e verdieping). 1 lange wand op de begane grond wil ik in een andere kleur dan wit. Ik heb als bijlage een plattegrond van de woning meegestuurd. Kunt u mij een offerte doen toekomen? Uitvoering in de tweede of derde week van oktober.

Renovliesbehang in nieuwbouw aanbrengen

Graag zou ik een offerte willen ontvang voor het aanbrengen van renovlies behang in het volledige huis, met uitzondering van de badkamer en beide toiletten.Zit er nog prijsverschil in een kleur op de muur? Het betreft een nieuwbouwwoning, oplevering eind dit jaar. Het gaat om ongeveer 268 m2, behangklare muren. Wanden Vierkante meter: 268 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Renovliesbehang + Afspuiten latex

Behangklare woning spuiten

Nieuwbouw woning half mei oplevering. Muren behangklaar, plafond gespackt. Wanden: 215 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond: 110 m2 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Renovlies behang aanbrengen op behangklare wanden

Wij ontvangen graag een offerte voor het aanbrengen van glad renovlies in onze nieuwbouwwoning. Deze wordt hoogstwaarschijnlijk midden juli aanstaande opgeleverd. Wellicht zijn er medebouwers die ook van jullie diensten willen voorzien. Wanden: 250 m2 Huidige ondergrond: Renovlies Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Behangklare wanden sauzen

De te behandelen ruimtes van ons appartement hebben een oppervlak van 80 m2. Ze worden behangklaar opgeleverd maar ik heb gehoord dat een voorstrijk in combinatie met sauzen soms ook afdoende kan zijn. Graag advies en een offerte.

Behangklare prefab woning schilderen

Schilderen of spuiten van de wanden van een nieuwbouwwoning. Het gaat om 1 woonkamer, de hal/trapgat en 3 slaapkamers. (Afmeting niet precies bekend). Woning wordt behangklaar opgeleverd. Graag advies en totaalprijs.

Renovliesbehang plaatsen en sauzen op wanden

Graag zou ik een offerte opvragen voor het toepassen van renovlies (incl. sauzen) op de behangklare wanden van onze nieuwbouwwoning in Den Bosch. De verwachte oplevering hiervan staat gepland voor eind oktober, waarna we zo snel mogelijk de wanden gedaan willen hebben. Ik heb in de bijlage de tekeningen bijgesloten. Ik heb hier tevens wat opmerkingen in gezet als mij dat handig leek. Ook heb ik een paar foto's van de zolder bijgesloten, omdat dat wat beter de situatie schetst.

Partners

Partners van Casius