Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Behang aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: behang aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: behang aanbrengen

Nieuwbouwhuis glasvezelbehang en sauzen

Ik wil graag mijn hele nieuwbouwhuis behangen met Glasvezel behang, 2x sauzen op begane grond, 1e verdieping en zolder totaal ca 200 m2

Slaapkamers behangen

Mijn vrouw en ik hebben een nieuwe woning gekocht waar wij de slaapkamers behangen willen hebben. Kamer 1: 29.5 M2 Kamer 2: 33.62 M2 Kamer 3: 20.6 M2

Woonkamer muren opschuren, deels behangen en deels schilderen

Graag wens ik mijn muren in de woonkamer te laten opschuren en deels behangen en deels schilderen (wat de beste optie is). De woonkamer is ongeveer 30 vierkante meter.

Wand in speelkamer met fotobehang behangen

Wij willen in de speelkamer van onze zoon 1 wand met een mooi foto vliesbehang behangen hebben. Het gaat om de wand van ongeveer 10 m2 afwerking dus met vliesbehang.

Vescom behang

Ik wil graag een muur behangen met Vescom bolter behang. De afmeting is 440 bij 265 cm en het betreft een nieuwbouw woning.

Muren behangen

Het betreft totaal plm 35 m2, wandhoogte plm 320 cm verdeeld over twee ruimtes.

Een tussenmuur behangen

Tussen muurtje behangen in de woonkamer van 9m2,[ 6 banen ], het oude behang is er al af, ook het nieuwe behang en lijm is er al. Bij voorbaat dank.

Behangen en sauzen van slaapkamer

Wij willen onze slaapkamer laten behangen en het plafond sauzen het behangen is circa 21 m2 en het plafond is 17 m2 .

Behangen

Appartement moet worden behangen met vinylbehang. In de bijlage kan u alle afmetingen van de ruimtes vinden. Wanden zullen behang klaar zijn.

Behangen en schilderen

Van 2 slaapkamers op de 1e verdieping wil ik er 1 laten behangen en de andere laten sausen. De slaapkamer die gesaust moet worden heeft ook nog een aparte berging die ook gesaust moet worden. Er zit glasvliesbehang op de wanden. De slaapkamer die ik wil laten behangen heeft ook behang op de wanden, dus ik denk dat dit in deze kamer eerst verwijderd moet worden. De afmetingen van de 2 slaapkamers zijn identiek want zijn allebei 2,10 meter x 3,80 meter. De afmeting van de bergruimte is circa 1,10 meter x 3,80 meter maar loopt schuin af want zit gedeeltelijk onder de trap van de buren. De ondergrond van de muren is gladde betonmuur zonder gaten.