Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Behangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: behangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: behangen

Behangen met vinylbehang

Vinylbehang op papier. Gaat om een hal ongeveer 6 of 7 rollen. Geen patroon. Muren zijn behang klaar.

MDF muur bij trap behangen

We willen graag een (lelijke) MDF muur laten behangen. Het lastige van deze klus is dat deze muur boven de trap zit en er weinig ruimte is voor een trap of iets dergelijks. Breedte is 1.40 meter, hoogte ongeveer 8 meter. Aan de zijkant is ook nog een stukje MDF, maar daar kun je makkelijk een trap of steiger zetten. Het soort behang overleggen we graag met de behanger. We hadden of wit of steenafdruk vliesbehang in gedachten maar overleggen graag.

Behangen van een slaapkamer

Het gaat om een slaapkamer van 3 bij 4 meter. Totaal 16 banen (4 rollen van 4 banen elk). Eventueel als het nodig is wat extra behang aanschaffen.

Behangen van een hal

Het behangen van de hal dit zijn ongeveer 6 tot 7 rollen (ik weet niet precies wat het oppervlakte is) behang zonder patroon, geen voorwerk nodig. Het betreft vinyl behang op papierbasis.

Glasweefsel behang aanbrengen

Aanbrengen van ongeveer 125 m2 glasweefselbehang in hal (14 m2), woonkamer (44 m2), 2 slaapkamers (21 m2 en 28 m2) en bergruimte (18 m2) van een nieuwbouw appartement. Bijgevoegde foto is een plattegrond van het appartement met daarin met rode lijnen aangegeven welke muren behangen dienen te worden. De muren worden behangklaar opgeleverd. Verwachte oplevering van het appartement is medio mei.

Vliesbehang behangen

Ik zoek een behanger voor circa 36 m2. Het gaat om vliesbehangrollen, lijm en materiaal heb ik. Gaat alleen om een professionele behanger.

Behangen en schilderen van de woonkamer

Wij zoeken iemand die 1 muur in de woonkamer komt behangen, 6,92 meter breed en 2,65 meter hoog, en de woonkamer/plafond schildert.

Woning behangen met renovlies, sauzen en kitten

Momenteel is ons nieuwe huis in Maassluis in aanbouw. Wij zijn op zoek naar een bekwame schilder/schildersbedrijf die voor ons de eerste twee verdiepingen wil behangen met renovlies, sausen (ongeveer 3 kleuren) en kitten (naden, hoeken en overgang naar het plafond). Het gaat om globaal 5 kamers en trapgaten, totaal van ongeveer 260 m². Graag een offerte per vierkante meter. Voor ons is ook van belang hoe lang er nodig is om het werk te voltooien en welke flexibiliteit je kan bieden (in verband met de altijd onzekere opleverdatum). Ik vraag me af of er gewerkt kan worden met schrob latex.

Schilderen binnenhuis en behangen

Graag de aanbouw en de keuken schilderen (12 vierkante meter ongeveer) en tevens het behangen van de woonkamer ongeveer 15 vierkante meter.

Slaapkamermuur behangen

Ik wil een slaapkamermuur laten behangen met linnen behang (reeds in bezit, ARTE). De muur is 4,60 x 2,40 meter. Aan het eind van de muur staat een klerenkast, die niet verplaatst wordt, er kops tegenaan. (2,20 x 0,60). Het behang is 70 cm breed en heeft geen motief. Behangtafel en lijm zijn niet aanwezig. Het gaat dus om 6 of 7 banen behang. Op deze muur heeft 36 jaar linnen behang gezeten, dat er goed van af ging. De muur is blanke beton. De rollen zijn 8,5 meter.