Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Behangen en witten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: behangen en witten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: behangen en witten

Keuken behangen en schilderen

Graag wil ik mijn keuken opnieuw laten behangen en plafond witten. Het gaat om circa 26 vierkante meter wat behangen moet worden en het plafond circa 15 vierkante meter.

Deuren en muren witten en behangen

Deuren schilderen Muren witten En behangen

Behangen en witten

Ik wil muren behangen en gewit hebben. De muren zijn behangklaar, er is voorstrijk op gezet. Ongeveer 50 m2.

Schilderen, witten en behangen

Het betreft een 3 kamer woning van 80m2 meter, waar de muur en plafonds, keuken, badkamer en toilet gewit moeten worden. 80 banen behang van de muur halen en 80 banen behang er weer op zetten. En 8 deuren en deurposten laten verven. Ik hoor graag van u wat de kosten daar van zijn zou u de offerte naar mij kunnen mailen.

Plafond witten

Ik ben op zoek naar een prijs per m2 voor het opnieuw witten van ons plafond. Het is een 16 jaar oud huis, de originele verf zit op het plafond. Het is standaard nieuwbouw spuitwerk met structuur. Het plafond is 2,40 meter hoog en van beton. De oppervlakte is ongeveer 55 m2 en betreft de woonkamer en de keuken. De 'schade' op dit moment: - Er zitten 3 gaten in die gevuld moeten worden - 2 al reeds niet zo mooi gevulde gaten die bekeken moeten worden. - 1 groot gat (5 * 5 cm * 0,5 diep) Ik kan dit eventueel zelf doen, maar weet niet of dat mooi wordt. Er wordt ook opnieuw behangen dus een beetje verf buiten de lijntjes is geen ramp.

Slaapkamer behangen en plafond witten

Ik wil de slaapkamer laten behangen met vliesbehang, plafond witten en eventueel scheuren in de muur dichten. De slaapkamer is 4.13 bij 3.90 meter groot. De wanden zijn behangklaar, het oude behang verwijder ik zelf. De vloer hoeft niet afgeplakt te worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Plafond witten en muren schilderen

Ik wil het plafond laten witten en de muren van mijn flat laten verven. Het plafond is circa 78 m2. De flat heeft drie kamers. Alle wanden van de woonkamer en slaapkamers moeten geverfd worden. Afmetingen: 4.66 x 2.6 meter muur achter, 3 x 2.66 meter zijmuur. En dan 4.40 + 4.46 meter slaapkamer 1. En 2.68 + 3.43 meter in de tweede slaapkamer. Het behang wat we zouden plakken is 21 rollen voor de woonkamer en 21 voor de andere kamers. Het is deels al behangen maar op sommige plekken zie je wat vlekken door het behang heen. Kan daar wel overheen geverfd worden? De rest moet direct geverfd worden.

Plafonds witten en wanden behangen

Ik wil mijn huiskamer en hal plus toilet laten witten. Tevens gedeeltelijk sausen en 10 rollen behangen. Het materiaal is aanwezig. Door niet opdagen van een ander zitten we nu met een kampeer situatie. Liefst vandaag nog beginnen met de werkzaamheden.

Behang verwijderen, behangen en witten

Ik wil graag het behang in mijn woonkamer laten verwijderen en opnieuw laten behangen, ook wil ik graag het plafond laten schilderen.

Appartement schilderen

Wij zijn op dit moment aan het verhuizen naar een appartement. Wij willen daar de woonkamer, bijkeuken en keuken laten witten. Het gaat om ongeveer 55 m² wanden en 60 m² plafonds. De wanden zijn behangen. In overleg moet er besloten worden of dit verwijdert moet worden, we maken graag even een afspraak om dit te bekijken. We ontvangen daarna graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius