Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Behangen met vliesbehang? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: behangen met vliesbehang. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: behangen met vliesbehang

Behangen met vliesbehang

Vlies behang, ongeveer 40 m2. Drie wanden in totaal.

Huis laten behangen met vliesbehang

Ik wil graag mijn huis laten behangen met vliesbehang van 1 meter breed en 25 meter lang. Dit gaat om ongeveer 150 vierkante meter. En wil ook graag laminaat laten leggen op ongeveer 65 vierkante meter. Ook wil ik de begane grond laten betegelen met tegels van 60 centimeter bij 60 centimeter. Deze klus betreft ongeveer zo'n 50 vierkante meter.Het materiaal heb ik mijn bezit.

Gang, trapgat en overloop behangen

Ik wil de gang, het trapgat en de overloop laten behangen. Ik heb geen ervaring met behangen. Op de meeste stukken is het oude behang afgestoken. In de gang is een radiator waarachter ik het behang niet weg kon krijgen. Ik weet niet zo goed of de radiator eraf moet om erachter te behangen. Als dat niet hoeft, maar een vakman er wel achter kan behangen (als is het maar voor een groot deel) dan heeft dat mijn voorkeur. Op hardboard/houten ondergronden heb ik het oude behang laten zitten in de veronderstelling dat daar wel overheen behangen kan worden. Op de overloop heb ik het ook laten zitten aangezien het oude behang er daar nog goed op zit. De grote muur in de gang bestaat uit blokken waarvan de naden nog zichtbaar zijn. Er zijn daar wat beschadigingen die ik van tevoren zal opvullen. Ik heb daarom een vliesbehang die dekkend is, besteld. Ook twee pakjes behanglijm. Het lijkt me het beste wanneer iemand eerst even vooraf komt kijken, zodat die een goed beeld van de klus kan krijgen.

Behangen

Ik wil de 2 lange wanden van de woonkamer, type doorzonwoning, laten behangen met vliesbehang. Het oude behang is er af en gaatjes zijn gevuld. Het betreft 25 vierkante meter. In de 2 wanden zijn 1 rechte hoek voor de meterkast, 1 binnendeur, 1 rechte hoek met inbouwkast en een rechte schouw. Materiaal is aanwezig: gamma gb behang wit rhapsody, roll on muurlijm.

Vlies- en vinylbehang plakken

Ik heb 14 rollen vliesbehang en 20 rollen vinylbehang zonder patroon. Graag zou ik een offerte ontvangen voor het behangen van meerdere ruimtes.

Behangen van muren

Ik wil 2 betonnen muren laten behangen met vliesbehang. De muren zijn in slechte staat: een deel van de muur is geverfd en dit is afgebladderd en putjes erin. Muur 1: breedte: 2,74 meter. Muur 2: breedte: 4,50 meter. Hoogte: 2,60 meter.

Slaapkamers en trapgat met vliesbehang behangen

Ik wil 2 slaapkamers en trapgat graag laten behangen met vliesbehang.

Muur in woonkamer behangen

Een muur in de woonkamer van 341 cm lang behangen. De wand is 245 cm hoog. Geen oud behang op de muur. Een betonnen muur waarvan de grootste gaatjes zijn dicht gesmeerd. Ik wil vliesbehang met een patroon erop laten plakken. Kunt u de lijm meenemen?

Seniorenwoning behangen met vliesbehang

Ik krijg op 10 december de sleutel van een gelijkvloerse seniorenwoning. Ik zal zorgen dat al het behang van de wanden wordt gehaald. Ik wil er daarna vliesbehang laten aanbrengen op ongeveer 50 m² wanden in de woonkamer en 2 slaapkamers. Ik ontvang graag uw offerte. Het behang mag ook door de vakman geleverd worden.

Behanger gezocht

Ik wil de muren behangen in woonkamer en hal met vliesbehang in een nieuwbouwhuis. Ik stuur de afmetingen van de muur later via de mail.