Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Behangen trapgat 2 verdiepingen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: behangen trapgat 2 verdiepingen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: behangen trapgat 2 verdiepingen

Behangen trapgat 2 verdiepingen

Voor nieuwbouw zoeken wij iemand die de traphal (2 verdiepingen) kan behangen met glasvezel. Ben wel best handig maar mis de materialen voor die hoogte en situatie. Papier is voor handen en muren zijn voorbehandeld. Dit zou ongeveer 15 m2 betreffen. Het benodigde behang is er.

Het behangen van het trapgat

Voor nieuwbouw zoeken wij iemand die de traphal (2 verdiepingen) kan behangen met glasvezel. Ben wel best handig maar mis de materialen voor die hoogte en situatie. Papier is voor handen en muren zijn voorbehandeld. Dit zou ongeveer 15 m2 betreffen. Het benodigde behang is er.

vliesbehang aanbrengen

wij willen de gehele beneden verdieping laten behangen inclusief trapgat circa 60 vierkante meter

behangen trapgat

Ik wil het trapgat vanaf de benedenverdieping tot en met de zolder laten behangen. Het zijn 2 trappen. Het huis heeft een hoog dak met ventilatiebuizen boven langs over de muur op zolder. De gehele betonnen wand in het trappenhuis wil ik behangen hebben. Langs de trap zijn 3 wandjes van gipsbeton/kalkzandsteen te behangen. Alles is al voorgestreken en zoveel mogelijk oneffenheden zijn weggewerkt.

Behangen van gang, trapgat en 1 kamer

Behangen van gang (ca 4 m), trapgat ( van bg naar 1e verdieping). En 1 kamer behangen ( ca.8*2,70 m). Muren zijn behangklaar.

Behangen en sauzen gehele woning

Wij zijn benieuwd naar een kostenindicatie. De bedoeling is om de muren behang klaar op te leveren. Graag willen wij alles laten opmeten voordat de opdracht wordt uitgevoerd. De bedoeling is het gehele huis te laten behangen, maar wel in twee delen: - begane grond en eerste verdieping incl. 2x trapgat (volgens mijn berekening ca. 200 m2)

Muur zolder en trapgat behangen

Ik wil graag de zoldermuur, deze loopt tot hoog in een punt, en langs het trapgat laten behangen, de muur is van beton en kort geleden gestuct maar is niet goed gelukt vandaar het behang. Ik zou het fijn vinden als er eerst iemand komt kijken want ik vindt het erg lastig om alles op te meten. Ik schat dat het in totaal om zo'n 20 m2 gaat. Ik zorg voor het behang, de vakman voor het overige materiaal.

Trapgat behangen en schilderen

Ik wil het trapgat opnieuw laten behangen en schilderen na een waterlekkage, het gaat om 2 verdiepingen. Het oude materiaal ook graag verwijderen en afvoeren.

Bovenverdieping met glasvezelbehang behangen

Wij hebben een huis gekocht en krijgen 15 november de sleutel. Op de 1e verdieping zit behang op de muren. Dit gaan verwijderen. Wij zouden dan graag glasvezelbehang op deze muren hebben. Geschat zijn deze muren zo’n 22 strekkende meter. Mogelijk ook op de muur van de hal en trapgat, geschat 10-12 strekkende meter. Hier zit alleen een soort structuurverf op de muur, dus daar zijn wij het nog niet over eens. Graag zijn wij benieuwd naar de offerte inclusief het leveren van al het materiaal. Ook sta ik open voor een stukadoor die de beneden verdieping komt stucen, dit graag nog in overleg.

Trapgat behangen en schilderen

Ik wil mijn trapgat laten behangen en schilderen met vliesbehang. Het behang, lijm en verf aanwezig.