Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Behangen over spachtelputz? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: behangen over spachtelputz. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: behangen over spachtelputz

Behangen over spachtelputz

Wij heb een muurtje van 2,40 x 2,40 m met spachtelputz op de muur. Wij willen dat graag behangen. Voor het geheel, behalve voorstrijken willen wij graag een offerte. Het behang regelen we zelf en de voorstrijk. Graag ontvang ik een offerte.

Babykamer behangen

Wij zouden graag onze babykamer willen laten behangen. Onze muren hebben echter wel een structuur, soort van spachtelputz maar niet de extreem grove. Dus de muur zou ook nog wel glad gemaakt moeten worden. De ene muur is 2,65 meter breed en we willen het tot een hoogte van ongeveer 1,15 meter. De andere muur die we willen, zouden we met schuine kanten. Ik zal een voorbeeld toesturen (zie afbeelding). Graag ontvangen we een offerte maar ook zouden we graag de beschikbaarheid willen weten. We zijn niet met spoed op zoek. Alvast bedankt.

Binnenschilderwerk en behangen

Ik wil in mijn woning een plafond van 50 m² en 46 m² wanden met Spachtelputz laten schilderen. Verder wil ik de hal en het hele trappenhuis laten behangen. Het oude behang zal ik zelf verwijderen. De hoogte van de hal is ongeveer 250 cm, de hoogte in het trappenhuis varieert van 210 tot 270 cm. Er moeten 20 banen worden aangebracht. Ik heb nog geen behang gekocht. Ik wil de klus bij voorkeur in week 21 laten verzorgen en ontvang hiervoor graag uw offerte.

Muren behangen en spuiten

Behangen + spuiten muren Wanden Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Na lekkage moet de spachtelputz op de ...

Na lekkage moet de spachtelputz op de muur bewerkt worden. Muur moet uitgevlakt worden en daarna behangen worden. Materiaal word voor gezorgd.

Nieuwbouw. Muren behangen en ...

Nieuwbouw. Muren behangen en spachtelputz