Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Behangen van muur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: behangen van muur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: behangen van muur

MDF muur bij trap behangen

We willen graag een (lelijke) MDF muur laten behangen. Het lastige van deze klus is dat deze muur boven de trap zit en er weinig ruimte is voor een trap of iets dergelijks. Breedte is 1.40 meter, hoogte ongeveer 8 meter. Aan de zijkant is ook nog een stukje MDF, maar daar kun je makkelijk een trap of steiger zetten. Het soort behang overleggen we graag met de behanger. We hadden of wit of steenafdruk vliesbehang in gedachten maar overleggen graag.

Behangen en schilderen van de woonkamer

Wij zoeken iemand die 1 muur in de woonkamer komt behangen, 6,92 meter breed en 2,65 meter hoog, en de woonkamer/plafond schildert.

Slaapkamermuur behangen

Ik wil een slaapkamermuur laten behangen met linnen behang (reeds in bezit, ARTE). De muur is 4,60 x 2,40 meter. Aan het eind van de muur staat een klerenkast, die niet verplaatst wordt, er kops tegenaan. (2,20 x 0,60). Het behang is 70 cm breed en heeft geen motief. Behangtafel en lijm zijn niet aanwezig. Het gaat dus om 6 of 7 banen behang. Op deze muur heeft 36 jaar linnen behang gezeten, dat er goed van af ging. De muur is blanke beton. De rollen zijn 8,5 meter.

Wand met vinylbehang behangen

Ik wil 32 vierkante meter muur laten behangen met vliesbehang. Ik heb zelf al alles in huis. Het gaat hier om een keuken en een woonkamer.

Kamer op laten knappen

Ik wil mijn kamer graag opknappen. Het oude behang moet verwijderd worden, dat doe ik zelf. - Muur behangen (20 banen), daarna schilderen; - De kozijnen moeten geschuurd en geverfd worden; - De deur moet geschuurd en geverfd worden.

Behangen met vliesbehang

Er moet vliesbehang (3 banen van 60 cm breed en 290 cm hoog) op het midden van een muur aangebracht worden.

Rechte muur laten behangen

Het gaat om het behangen van één rechte muur. De lengte is 4,60 meter en de hoogte is 2,40 meter. Uiterst rechts staat haaks op de muur een kledingkast die niet verplaatst kan worden daar mag omheen behang worden. Het betreft linnen behang van ARTE en deze is aanwezig. Een behangtafel en lijm zijn niet aanwezig. De muur is behang klaar.

Trapgat behangen en fotobehang op muur

Wij willen graag ons trapgat laten behangen, dit is ongeveer 20 m2. Wij hebben hiervoor vliesbehang. En een muur behangen met fotobehang, dit zijn 4 delen vliesbehang, totaal 368 x 248 cm. De muur zelf is ongeveer een meter korter. Al het behang is al in ons bezit en bij het fotobehang zit al plaksel. Bij het fotobehang is de lijm geleverd. De lijm voor het vliesbehang willen we graag in overleg met vakman aanschaffen.

Woonkamer schilderen en behangen

Een muur dient geschilderd en behangen te worden. Het gaat om 2,50 m x 8 m = 20 vierkante meter in verband met waterschade.

Fotobehang professioneel laten aanbrengen

Wij hebben een foto behang gekocht voor onze muur van 4.30 x 2.75 meter in de woonkamer. Ik zou deze graag professioneel behangen hebben met het foto behang.