Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het behangen van een kamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het behangen van een kamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het behangen van een kamer

Behangen en schilderen

Van 2 slaapkamers op de 1e verdieping wil ik er 1 laten behangen en de andere laten sausen. De slaapkamer die gesaust moet worden heeft ook nog een aparte berging die ook gesaust moet worden. Er zit glasvliesbehang op de wanden. De slaapkamer die ik wil laten behangen heeft ook behang op de wanden, dus ik denk dat dit in deze kamer eerst verwijderd moet worden. De afmetingen van de 2 slaapkamers zijn identiek want zijn allebei 2,10 meter x 3,80 meter. De afmeting van de bergruimte is circa 1,10 meter x 3,80 meter maar loopt schuin af want zit gedeeltelijk onder de trap van de buren. De ondergrond van de muren is gladde betonmuur zonder gaten.

Kamer laten behangen

Wij hebben behang en willen graag onze kamer laten behangen. Volgens onze meetgegevens gaat het om 32m2. Moeten wij zelf het oude behang er af halen of kan dat ook gedaan worden? Wij horen graag van u. Met vriendelijke groet, Alex en Teunie van der Spa

Muren behangen

Ik wil op 1 kamer behang laten aanbrengen, wat moet ik zelf kopen en hoeveel gaan jullie ervoor nemen? De kamer is 9 m2.

Kamer behangen

De kamer is zo'n 25 m2, oud behang verwijderen en opnieuw behangen. Nieuwe behang graag meenemen in de offerte. Welk type behang wil je laten plaatsen? Vliesbehang / renovlies Op welke ondergrond moet het behang geplaatst worden? Bestaande reeds behangen muren

Kamer laten behangen

Een muur van 6,00x2,60 van beton Een muur van 4,00x2,60 van beton Een muur van 1,25x2,60 van hout Behang is reeds aanwezig van (Behangexpert) vliesbehang. Lijm nog niet aanwezig

Het behangen van een kamer

Het gaat om een muur die 3m lang is en 4m breed, hier zit op dit moment behang op. Ik wil dit opnieuw laten behangen, dit behang heb ik al aangeschaft.

Renovlies behangen

Ik heb een nieuwbouw 3 kamer appartement gekocht dat behangen moet worden

1 kamer behangen

2 wanden zonder raam (3,50 resp. 3,90 breed en 2,75 hoog) en 1 wand (breed 5,5 mtr met 3 ramen, 2,75 hoog)

1 kamer behangen

Behangen van één kamer met vinyl op vlies. 10 rollen. Materiaal aanwezig.

Behangen van gang, trapgat en 1 kamer

Behangen van gang (ca 4 m), trapgat ( van bg naar 1e verdieping). En 1 kamer behangen ( ca.8*2,70 m). Muren zijn behangklaar.