Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Behangen van een aantal kamers? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: behangen van een aantal kamers. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: behangen van een aantal kamers

Schilderen, behangen en lamp ophangen

Ik wil graag een aantal klussen laten uitvoeren. Ik wil een woonkamer muur met zwarte barok behang, 2 slaapkamer muren met gouden verf, een lamp ophangen en desnoods een houten kast verven. Ik zou graag willen weten hoe duur dit bij elkaar zal worden? Verf en behang wordt zelf aangeschaft.

Behangen van een aantal kamers

Ik wil in mijn nieuwe huis een aantal wanden verspreid over paar kamers laten behangen. De muren zijn glad en kunnen direct worden behangen. Het behang kent verschillende patronen. Het gaat in totaal om ongeveer 100 m2. De klus moet plaatsvinden in 1e of 2e week van december.

Woonkamer en keuken schilderen

Ik wil graag een aantal dingen in de woning geschilderd hebben waar eerst structuurverf over zat. De muren hebben glasvezelbehang waarover geschilderd is. Wat ik wil laten schilderen: Plafond = 40m2 Muren woonkamer = 21m2 Keuken scheiding(hout) = 10m2 Keuken kasten(hout) = 10m2 Kozijnen = 6m2 1 deur Graag prijsopgave inclusief afplakken, verf en schuren en arbeid. Muren zouden we graag in een andere kleur willen deze zijn behangen met glasvezel behang en wit geschilderd. De keuken en kozijnen hoogglans wit en het plafond gewoon wit.

Plafonds behangen

Ik wil een aantal plafonds behangen met glasweefselbehang. Materialen heb ik reeds in mijn bezit. Gaat om ongeveer 17 vierkante meter. Het liefst zo spoedig mogelijk uitvoeren.

Woning behangen

Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor het behangen van onze nieuwe woning. Graag zouden we willen weten wat het ongeveer zal gaan kosten en wanneer het mogelijk is om te doen, we zitten namelijk met een korte periode om het te laten doen. Het betreft: • Woonoppervlak:100 m². • Aantal kamers: 5 • Plafondhoogte: 2. 6m • Muuroppervlak: 100m² • Gemeubileerd: Nee • Huidige bewerking: Kale muur (Beton) • Gewenste eindafwerking: Behangen (Vliesbehang)

Behang in slaapkamer

Ik wil graag mijn slaapkamer opnieuw laten behangen. Mijn slaapkamer heeft ongeveer 8 rollen behang nodig en is 10 meter lang. Heb helaas niet het aantal vierkante meters voor u.

Behang en verfwerk aan de muren & winkelmeubilair

Voor de restyling van een afdeling in onze winkel zijn wij op zoek naar iemand die kan behangen en verven. Het gaat om het behangen van een smalle strook op de muren en een aantal paskamers. Daarnaast moet er geverfd worden op een aantal muren, in de paskamers en in een aantal kasten waar normaal onze kledingcollectie in hangt. Wellicht moet er van tevoren her en der ook nog wat opgeschuurd of voorbewerkt worden. Zou u kunnen langskomen om te situatie? Het liefst kan dit in 1 tot 1.5 week gebeuren.

Behangen van diverse wanden

Ik wil een aantal kamers in mijn huurwoning laten behangen met vliesbehang. Ik zal zelf het bestaande behang verwijderen en vliesbehang kopen bij Gamma. Ik schat dat het in totaal om 60 tot 70 m² gaat. Ik hoor graag van u wat hiervoor de kosten zijn.

Renovliesbehang in de nieuwbouwwoning aanbrengen

Hierbij vraag ik een vrijblijvende offerte aan voor het renovlies behangen van onze woning. Het gaat hierbij om de begane grond en 1e verdieping van onze woning in Hoek van Holland. De woning zal vermoedelijk in week 36 of 37 worden opgeleverd (onder voorbehoud). Het aantal m2 bedraagt 170 m2 inclusief een marge van 10%. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Wanden: 170 m2 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Renovlies behang

Glasvezelbehang in kamer aanbrengen

Ik wil een aantal kamers laten behangen met glasvezelbehang. Oppervlakte is ongeveer 45 m2. Graag wil ik het voorwerk doen en weten welke materialen nodig zijn. Materialen in overleg met de vakman.