Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Behang en schilderwerk in een koopwoning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: behang en schilderwerk in een koopwoning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: behang en schilderwerk in een koopwoning

Schilderwerk om vochtplekken weg te werken

Bij de bovenbuurman is er een lekkage. Deze zal de komende dagen worden opgelost. Echter heb ik hierdoor vochtplekken op mijn wanden en plafond. Graag laat ik dit repareren en opnieuw schilderen. De oppervlakte is 48 m2. Daarnaast dient er in de slaapkamer nog 11 m2 effen behang geplaatst te worden. Ook hier is de lekkage zichtbaar. De offerte zal worden ingediend bij de verzekeringsmaatschappij, hierna zal de vakman het werk moeten uitvoeren.

Behang- en schilderwerk in een koopwoning

Ik heb een woning gekocht waarvan ik de tweede helft 2018 de sleutel ga ontvangen. Er dient schilderwerk en behang werk uit gevoerde te worden. De woning is 12 jaar oud en de vloeroppervlakte 130 m2. Het schilderwerk betreft de voordeur, 2 trappen en 9 raamkozijnen. Daarnaast dienen er gaatjes in de muren en kozijnen gerepareerd te worden, ontstaan door schilderijen en dergelijke. Verder dient er vliesbehang aangebracht te worden.

Schilderwerk woonkamer opknappen

Eerst het oude behang verwijderen, daarna de gaatjes in de muren dichten om vervolgens de muren te verven. Ook het plafond opnieuw witten. Het oppervlak van de muren is 54 m2, dit is exclusief twee deuren en twee ramen. Het plafond heeft een oppervlak van 37 m2. In de kamer zijn twee radiatoren, verder geen grote obstakels. Het appartement is gebouwd in 1992, de muren en het plafond zijn van beton. De werkplek is goed bereikbaar

Schilderwerk na lekkage

In verband met lekkage graag offerte inclusief antischimmel en verf. Woonkamer 3. 50 X 10. 00 meter 2. 60 hoog Plafond is aangetast en één muur. (Muur is10. 00×2. 60 hoog) Gang 3. 00 x2. 30 alleen plafond. Keuken 3. 25x1. 65  plafond en halve muur(3. 25×1. 15) Slaapkamer 3. 15×1. 94 plafond en loszittende behang met bubbels en natte inbouwkast 0. 43 diep 1. 18 breed 2. 07 hoog .

Behang- en schilderwerk na waterschade

Ik heb lekkage gehad op de bovenverdieping van mijn woning. Op 2 augustus komt er een schade-expert van de verzekering de schade opnemen. Ik wil graag voor die tijd een offerte ontvangen voor het vervangen ongeveer 20 m² behang in een slaapkamer en voor herstel aan wat schilderwerk bij kozijnen. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte. Ik kan wegens reuma niet zelf het oude behang verwijderen, dat moet ook in de prijs worden opgenomen.

Schilder- en behangwerk in het appartement

Wij hebben net in een nieuw appartement betrokken in Leidschendam en hebben in de woonkamer en slaapkamers schilderwerk (plafonds) en behang (muur) nodig. Appartement van 150m2, circa 80m2 plafond witwerk nodig en behang voor alle muren. Idealiter quote en beginnen met werk deze week (5 juni).

Behang schilderen

70 m2 schilderwerk behang

Schilderwerk in de woning

Het betreft het ontvangen van een indicatie voor schilderwerk in de hal, overloop, 2 trappen, 18 wanden en 8 plafonds. De oppervlakte van de slaapkamers zijn 5,4 m2, 8,5 m2, 8,5 m2 en 17,8 m2. De keuken is 6 m2, de eetkamer 15 m2 en de woonkamer 22 m2. Alle muren zijn in goede conditie, in hal moet lambrisering weggehaald worden en in de slaapkamers het behang. Alle muren en plafonds wit schilderen of spuiten. Periode werk vanaf 6 juni

Schilderwerk aan muren en plafond

Binnen schilderwerk, muren en plafond. Er zit nu behang aan de muren.

Behang- en schilderwerk in de woning

In mijn huis moet de huiskamer geschilderd en gewit worden, de gang en trapgat wil ik graag van behang laten voorzien. In de slaapkamer moeten de kozijnen (hout) geschilderd worden na het plaatsen van dubbelglas en behang met een drukke print op de muur (2 muurtjes van ongeveer 10.5 m2 per stuk). Het behang heb ik zelf. De woonkamer is 47 m2 (de verf heb ik al), de wanden zijn zo'n 3 meter hoog. De gang is ongeveer 6 meter lang en hier zit lambrisering, dus het gaat alleen om de bovenste helft.

Partners

Partners van Casius