Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bakstenen buitenmuren schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bakstenen buitenmuren schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bakstenen buitenmuren schilderen

Bakstenen buitenmuren schilderen

Buitenmuren (bakstenen) huis en garage in wit tint schilderen en een onderste rand van circa 6 stenen hoog donkergrijs. Optioneel de kozijnen ook direct meenemen van wit naar grijs/zwart. De totale oppervlakte van de buitenmuren is circa 125 m2.

Bakstenen buitenmuren schilderen

De 2 zijmuren en de voorgevel van de woning bestaan op dit moment uit baksteen. Graag laten wij deze gevels schilderen. De zijmuren zijn 7 meter lang en 3 meter hoog en de voorgevel is 10 meter lang en 3 meter hoog.

Schilderen van buitenmuren

We willen graag een vrijblijvende indicatie voor het schilderen van de buitengevels van onze vrijstaande woning. De gevels bestaan nu uit bakstenen. Daar waar nodig is dient de gevel gereinigd of opnieuw gevoegd worden. De oppervlakte zal ongeveer 400 m2 zijn en de gevels zijn goed bereikbaar.

Keimen buitenmuren van vrijstaande woning

Het betreft het keimen van onze gehele vrijstaande woning, welke in januari 2017 is opgeleverd. De muren zijn schoon en voegwerk in orde. Wij hebben bakstenen, welke geschikt zijn voor het keimen. De oppervlakte betreft ongeveer 200 m2.

Buitenmuren schilderen

Het gehele pand moet aan de buitenzijde grijs geschilderd worden. Het is een begane grond en een eerste verdieping. Van gemetselde bakstenen muren. De gevel is niet iet eerder geverfd. Alle vier de zijden van het pand. Het pand is circa 20 x 10 meter.

Buitenmuren wit schilderen

Het wit schilderen van mijn bakstenen gevels. Met goede weerbestendige en vuilafstotende verf, latex? Het gaat om een totaal oppervlakte van ongeveer 260 m2. Ik kan de muren eventueel voorbewerken met voorstrijk. Ik ben benieuwd naar jullie offerte.