Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamerplafond schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamerplafond schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamerplafond schilderen

Badkamerplafond schilderen

Badkamerplafond is vergeeld en op sommige plekken heeft het spuitwerk losgelaten. Moet weer netjes worden geschilderd. Afmeting plafond is 2. 30m x 3. 10m

Badkamerplafond met schimmel schilderen

Badkamer heeft nu schimmel op plafond en hoeken. Is wel een keer geschilderd, maar schimmel blijft. Betreft ongeveer 5 m².

Badkamerplafond schilderen

Wij willen graag dat het plafond van onze badkamer opnieuw wordt geschilderd. Er zit wel wat schimmel dat eerst verwijderd moet worden. De ruimte is ongeveer 2.50 bij 3 meter groot.

Badkamer plafond behandelen en schilderen

De verf laat los van plafond in badkamer. Het betreft een betonnen badkamerplafond van ca. 2.60 x 1.20, welke behandeld en geschilderd moet worden. Er is schimmel op het plafond aanwezig wat wij regelmatig weghalen maar wij zoeken een meer permanente oplossing. Er is een ventilatiesysteem aanwezig in de badkamer.

Badkamerplafond opfrissen

Het plafond in onze badkamer is ongeveer 2 bij 4 meter. Wij hebben een ventilatie-unit hangen en ventileren ook door een raampje open te zetten. Toch zijn er op het plafond in de hoeken lichte schimmelplekken te zien. Wij willen het plafond met een goede schimmelwerende verf laten schilderen. Langs het plafond zijn plinten gespijkerd, waar roestvorming van de spijkers te zien is. We willen de plinten laten verwijderen, opnieuw laten plaatsen met rvs nagels en dan ook laten schilderen. Verder willen we hier vragen om mee te denken over een betere ventilatie. Er moet misschien een rooster in de badkamerdeur worden geplaatst.

Badkamerplafond schilderen

Ik zou een klein, houten badkamerplafond, van ongeveer 2 m2, willen laten schilderen. De vorige verf bladdert van de schrootjes af, dus die moet eerst verwijderd worden. De werkzaamheden zullen snel uitgevoerd moeten worden daar wij de woning te koop willen zetten. Daarnaast zou ik een offerte willen aanvragen voor buitenschilderwerk.

Badkamerplafond bewerken en schilderen

Het badkamerplafond is aan het bladderen door vocht. Graag plafond egaliseren, vochtwerend middel erop smeren en daarna schilderen. Dit betreft een kleine badkamer dus een kleine schilderklus.

Schilderen van badkamerplafond

Mijn badkamerplafond is aan aan een schilderbeurt toe. Is al een hoop vanaf "gevallen".