Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamer sauzen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamer sauzen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamer sauzen

Badkamer sauzen

Scheve wanden in verband met piramidevorm en knieschtot ongeveer 18 m2. Met vochtbestendige saus. Graag prijsopgave via mail.

Badkamer sauzen

12 m2 Badkamer sauzen en voor 125 m2 glasvliesbehang.

Muren en plafond sauzen

Nieuwbouw huis wordt 9 augustus min of meer casco opgeleverd. Muren door gehele huis zijn sausklaar, dus helemaal egaal. Plafond begane grond en badkamer verlaagd. Deze dienen ook sauswerk te krijgen. Muren bij elkaar 396.8 m2, plafond begane grond 68.6 m2, plafond badkamer 4.5 m2. Bij voorkeur spuiten.

Badkamer en keuken schilderen

De geschilderde wanden in de badkamer en de keuken wil ik graag opnieuw laten sauzen. De badkamer is ongeveer 6 a 8 m2 en de keuken ongeveer 12 m2.

Schilderwerk aan plafonds en wanden

Latex muurverf/sauzen voor: Woonkamer/keuken 7 x 7 meter: 90 m2 Slaapkamer A 4 x 3 meter: 40 m2 Slaapkamer B 3 x 2 meter: 26 m2 Gang 7 x 1,5 meter: 35 m2 Badkamer Toilet 3/4 betegeld 2,5 x 2 meter voor de badkamer 1,2 x 1,0 meter voor het toilet 10 m2 Alle plafonds wit. Muren wit + paar muren zilver metallic. Alles is al eerder een keer gewit, maar dat is een aantal jaar geleden.

Plafionds spuiten

3 slaapkamers en een halletje spuiten (of sauzen) Afmeting totaal 7. 50 x 6. 00 minus de badkamer 2. 70 x 2.00

Voorstrijken en sauzen van diverse wanden

Ik wil in mijn woning een aantal muren laten schilderen. Er moet eerst voorstrijkmiddel op. Het gaat om wanden in de woonkamer van 6 x 4,6 meter, wanden in de slaapkamer van 3,1 x 4,4 meter en wanden in de badkamer van 4,4 x 1,4 meter. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en inmeten en ontvang daarna graag uw offerte.

Schimmel van plafond verwijderen en sauzen

Ik wil graag het plafond van de badkamer laten verven. Wij hadden wat problemen met de ventilatie, hierdoor is schimmel op het plafond ontstaan. Vooral boven de douche zelf, is de staat van de plafond onvoldoende. Het ventilatieprobleem is inmiddels opgelost en nu willen wij het plafon weer netjes hebben. Wij zoeken een bedrijf dat de schimmel verwijderd en het plafond wit gaat schilderen. Het gaat om zo'n 7 a 8 m2 dat gedaan moet worden.

Waterschade herstellen

De badkamer heeft een lange scheur van ongeveer 1.25 meter lang met verkleuring van 2 cm aan beide zijden. Daarnaast in de gang zit een dunnere scheur van ongeveer 1 meter lang met een verkleuring aan het einde. Doel 1: De dikke scheur in de badkamer, 10 m2, wegwerken en vervolgens de hele badkamer sauzen. Doel 2: Daarnaast in de gang de dunne scheur met de vlek wegwerken. Het zou mij een waar genoegen zijn om hierbij te voorkomen dat de hele gang gesausd moet worden.

Renovlies en latex aanbrengen in de nieuwbouwwoning

Het gaat om het aanbrengen van renovlies en het sauzen of spuiten ervan in een nieuwbouwwoning. De wanden worden volgens de aannemer behangklaar opgeleverd. De vliering, toiletten, badkamer, trapkast, meterkast en berging hebben geen wandafwerking nodig. Ter plaatse van de keuken is geen wandafwerking onder het werkblad of achter de standbouw nodig. Begane grond, eerste verdieping en zolderverdieping, exclusief de vliering, moeten gedaan worden. De wanden zijn 260 cm hoog. Afmetingen staan op de bouwtekening. In week 35 zal de keukenleverancier de koof en de ombouw van de kastenwand plaatsen. De koof en de ombouw krijgen dezelfde afwerking als de muren. Gewenste afwerking: glad pleisterwerk en latex spuitwerk, afkitten langs plafond, binnendeurkozijnen en standbouw. Ik wil een naadloze afwerking en strakke hoeken. Met uitzondering van de keuken kan werk in overleg vanaf week 25/26 aanvangen. Graag een all-in prijs op uw offerte.

Partners

Partners van Casius