Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Appartement voorzien van latex spuitwerk op wanden en plafonds? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: appartement voorzien van latex spuitwerk op wanden en plafonds. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: appartement voorzien van latex spuitwerk op wanden en plafonds

Glasvezelbehang in een nieuwbouwappartement

Ik wil mijn gehele nieuwbouw appartement gelegen in Bergen op Zoom voorzien van glasvezelbehang. De wanden zijn zogenaamd behangklaar. Het appartement is bij aanvang werkzaamheden leeg uiteraard. Het gaat om circa 110 vierkante meter glasvezelbehang. De hoogte tot plafond bedraagt circa 2,60 m. Als bijlage treft u een plattegrond van het appartement aan met verschillende maatvoeringen. De badkamer en toilet hoeven niet behangen te worden. Over de berging twijfel ik nog. De sleuteloverdracht vindt plaats op 10 oktober en zou graag volgende dag starten.

Behangen van wanden

In een appartement in Wageningen moeten 3 wanden worden voorzien van behang (2 soorten). Het totaal te behangen oppervlakte van deze wanden is circa 40 m2. Daar het patroon ingewikkeld is moet dit werk precies worden uitgevoerd en dat kan ik zelf niet.

Spackwerk van latexspuitwerk voorzien

Ik zoek een partij die zowel mijn muren als plafond met latex spuitwerk kan behandelen. De muren hebben een oppervlakte van 50 m2 en het plafond een oppervlakte van 75 m2. Het appartement is goed bereikbaar.

Nieuwbouwwoning behangen met renovlies en schilderen

In de maand september zijn we op zoek naar een goed bedrijf dat ons appartement kan voorzien van renovlies en (standaard witte) verf. Ik hoor graag wat dat totaal bij jullie kost. Verder ben ik benieuwd welk merk verf en renovlies, gram, jullie gebruiken. Het gaat om een nieuwbouw appartement in Utrecht. Het appartement wordt behangklaar opgeleverd. Het appartement zal zo'n 230 m2 aan muur zijn. Wanden Vierkante meter: 230 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Appartement voorzien van latex spuitwerk op wanden en plafonds

Graag prijs om dit huurappartement van afwerking te voorzien van wanden en plafonds, graag zo goedkoop mogelijk Wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Stucwerk en latex op wanden en plafonds

In een nieuw op te leveren appartement willen wij de behangklare wanden laten voorzien van stucwerk en latex, eventueel met een kleur. Bij de plafonds dienen de V groeven gedicht te worden, gestuukt en latex gespoten. Het toilet en de badkamer hoeven niet gedaan te worden. Het betreft ongeveer 143 m2 wanden en 80 m2 plafond. De plafondhoogte is 2,70 meter. Bijgesloten de plattegrond van het appartement.

Latex spuitwerk op muren in een appartement

Rond 20 juni krijgen wij de sleutel van ons appartement. Wij willen daar graag 120 m² wanden laten voorzien van latex spuitwerk. De buitenmuren zijn betonnen muren, de tussenmuren niet. We laten graag even bekijken of de betonnen muren eerst vlak gestuukt moeten worden, omdat er heel kleine gaatjes zichtbaar zijn. We ontvangen graag uw offerte.

Renovlies en latexverf aanbrengen

Wij hebben een appartement gekocht en dat helemaal gestript. Er moet nu 165 m² renovlies worden aangebracht en met latex worden afgespoten in de woonkamer met open keuken, de hal en 3 slaapkamers. Ik wil de afwerking in 3 verschillende kleuren, en het moet afneembaar zijn. Verder moet er 55 m² latex spuitwerk in de kleur ral 9010 worden aangebracht op de glad gestuukte plafonds in de woonkamer en hal. In de badkamer, het toilet en 3 slaapkamers moet er ongeveer 40 m² latex spuitwerk in de kleur ral 9010 worden aangebracht op de plafonds die nu zijn voorzien van spackspuitwerk. We nodigen bedrijven die dit werk in de week van 5 september kunnen verzorgen graag uit om een offerte te verzorgen.

Appartement van glasvezelbehang voorzien

Het betreft het laten behangen van ongeveer 50 m2 in een kamer in een verzorgingstehuis. Ik wil graag glasvliesbehang laten behangen, dit moet gebeuren op gipsplaten en een bestaande betonnen muur. De eerste werkdag is 14 juli 2015.

Appartement voorzien van glasvezelbehang

Nieuwbouw appartement 2 kamers + gang Behangen/schilderen 52. 7m2 muur met glasvezel

Partners

Partners van Casius