Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Appartement voorzien van latex spuitwerk op wanden en plafonds? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: appartement voorzien van latex spuitwerk op wanden en plafonds. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: appartement voorzien van latex spuitwerk op wanden en plafonds

Appartement voorzien van latex spuitwerk op wanden en plafonds

Zie Funda voor plattegrond en foto\'s. Graag prijs om dit huurappertement van afwerking te voorzien van wanden en plafonds.... graag zo goedkoop mogelijk Wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Stucwerk en latex op wanden en plafonds

In een nieuw op te leveren appartement willen wij de behangklare wanden laten voorzien van stucwerk en latex, eventueel met een kleur. Bij de plafonds dienen de V groeven gedicht te worden, gestuukt en latex gespoten. Het toilet en de badkamer hoeven niet gedaan te worden. Het betreft ongeveer 143 m2 wanden en 80 m2 plafond. De plafondhoogte is 2,70 meter. Bijgesloten de plattegrond van het appartement.

Latex spuitwerk op muren in een appartement

Rond 20 juni krijgen wij de sleutel van ons appartement. Wij willen daar graag 120 m² wanden laten voorzien van latex spuitwerk. De buitenmuren zijn betonnen muren, de tussenmuren niet. We laten graag even bekijken of de betonnen muren eerst vlak gestuukt moeten worden, omdat er heel kleine gaatjes zichtbaar zijn. We ontvangen graag uw offerte.

Renovlies en latexverf aanbrengen

Wij hebben een appartement gekocht en dat helemaal gestript. Er moet nu 165 m² renovlies worden aangebracht en met latex worden afgespoten in de woonkamer met open keuken, de hal en 3 slaapkamers. Ik wil de afwerking in 3 verschillende kleuren, en het moet afneembaar zijn. Verder moet er 55 m² latex spuitwerk in de kleur ral 9010 worden aangebracht op de glad gestuukte plafonds in de woonkamer en hal. In de badkamer, het toilet en 3 slaapkamers moet er ongeveer 40 m² latex spuitwerk in de kleur ral 9010 worden aangebracht op de plafonds die nu zijn voorzien van spackspuitwerk. We nodigen bedrijven die dit werk in de week van 5 september kunnen verzorgen graag uit om een offerte te verzorgen.

Appartement van glasvezelbehang voorzien

Het betreft het laten behangen van ongeveer 50 m2 in een kamer in een verzorgingstehuis. Ik wil graag glasvliesbehang laten behangen, dit moet gebeuren op gipsplaten en een bestaande betonnen muur. De eerste werkdag is 14 juli 2015.

Appartement voorzien van glasvezelbehang

Nieuwbouw appartement 2 kamers + gang Behangen/schilderen 52. 7m2 muur met glasvezel

Glasvezelbehang en sauswerk aanbrengen

Ik wil mijn nieuwbouw-appartement die in oktober/november opgeleverd wordt laten voorzien van glasvezelbehang met structuur. Dit zal ook gesausd moeten worden. Het is de bedoeling dat dit voor alle wanden, met uitzondering van toilet en badkamer, te doen. Het totale te bewerken wandoppervlak bedraagt ongeveer 192 m2.

Muren en plafond sauzen

De muren en woonkamer van ons appartement moeten gewit worden. De muren zijn voorzien van structuurbehang (wit). Ik zorg zelf voor de muurverf. De wanden zijn ongeveer 30 vierkante meter. Daarnaast ook het plafond witten, dit is 46.5 m2 plafond.

Binnen- en buitenschilderwerk

Appartementengebouw willen we binnen en buiten laten schilderen: in ieder geval al het houtwerk dakwerk, van compleet appartementsgebouw de centrale hal (onder en beneden) voorzien van sauswerk. Apart nog een offerte voor kozijnen van 1 appartement, alleen de buitenzijde. Kozijnen 1 appartement is 4 ramen.

Spuitwerk van wanden met latex

Voor het nieuwe appartement zijn wij op zoek naar iemand die de wanden wilt voorzien van latex. De oppervlakte is ongeveer 110 m2 en het betreft 3 vertrekken.