Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Appartement schilderen voor de verkoop? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: appartement schilderen voor de verkoop. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: appartement schilderen voor de verkoop

Appartement schilderen voor de verkoop

Ik ben eigenaar van een appartement van 70 m², gelegen op de 3e en 4e verdieping in een portiekflat. Ik ga de woning verkopen en wil de binnenkant eerst nog netjes laten schilderen in RAL 9010. Het gaat mij voornamelijk om de wanden en plafonds, maar mogelijk adviseert u mij om ook de kozijnen, deuren en ramen te schilderen. Dat moet nog even worden beoordeeld, ik sta open voor uw advies daarin. Er staat wat meubilair dat tijdens de klus afgedekt moet worden. Verder wil ik het interne trappenhuis laten schilderen. Dat valt onder de verantwoording van de VvE, maar ik vraag daar nu ook gelijk maar een offerte voor aan. Mijn makelaar bezit de sleutels. Ik zal het contact met hem tot stand brengen als u mij even belt. Ik ontvang graag vooraf uw prijsopgave. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Glaslatten repareren en schilderen

Schilder, Ik ga nieuwe ramen laten plaatsen en daar zitten nieuwe glaslatten op. Ongeveer 9 meter aan de binnenkant Ongeveer 26 meter aan de buitenkant De glaslatten zijn gegrond. De glaslatten moeten richting de witkleur van het appartement en de glaslatten buiten richting de kozijn. Kunt u een indicatie geven hoeveel het gaat kosten. Alvast bedankt, Groet,

Appartement schilderen

Prijs inclusief meubels verplaatsen en kitten waar nodig. 2 radiatoren verven en hier en daar wat behang herstellen. Direct beginnen of winterschilder tarieven. Betreft 55 m2 vloeroppervlak.

Schilderen of spuiten van binnenmuren woning

Graag wil ik de prijs weten van het schilderen/spuiten van binnenmuren? Het gaat om ongeveer 70 m2 muur voor een geheel 2 kamer appartement. Er dient waarschijnlijk ook voorgestreken te worden. De werkzaamheden moeten voor 1 oktober klaar zijn.

Schilderen van een nieuwbouwwoning

De wanden worden behangklaar opgeleverd. Het plafond wordt met wit spuitwerk opgeleverd. De oppervlakte van de woning/appartement is 68 m2.

Enkele wanden en plafond schilderen

Momenteel zijn er wat vlekken op enkele plaatsen op het plafond en muren in verband met een lekkage, die deels is verholpen en deels nog moet worden verholpen. Een aantal keer zijn al oude vochtplekken overgeschilderd, maar dat is nu wel zichtbaar. Als de laatste lekkages zijn gerepareerd moeten enkele muren binnen en het plafond weer geschilderd worden, zodat de witte kleur weer overal egaal is. Het gaat om een appartement van ongeveer 70 m2. Kunt u hiervoor een offerte opmaken? Of dient u meer info? Vandaag zijn we nog in het appartement, en anders kan ik ook telefonisch bijvoorbeeld meer info geven.

Kunststof kozijnen schilderen

Ik zou graag de binnenkozijnen van mijn appartement laten schilderen. Er zijn 3 ramen die lopen van het plafond tot de vloer in de woonkamer en 2 tot 3 in de slaapkamers. De kozijnen zijn nu wit maar ik zou ze graag in het zwart willen.

Tegels in de badkamer schilderen

Ik heb een appartement gekocht en krijg daarvan op 2 januari de sleutel. Er is in de woning een badkamer die betegeld is met zwarte tegels en daardoor is dat erg donker. Het is wel goed onderhouden verder maar ik zou toch liever een lichtere kleur willen en wil daarom graag weten of het mogelijk is om die tegels te schilderen. Er staan foto's van de badkamer op Funda. Het is niet mogelijk om de woning te bezoeken, want deze is nu verhuurd. Ik krijg graag uw advies en een prijsopgave.

Binnenschilderwerk aan kozijnen, ramen en een deur

Ik ben onlangs verhuisd naar een appartement uit bouwjaar 2002 gelegen op de 3e verdieping. Ik wil daar graag binnenschilderwerk laten verzorgen. Er zijn daar 6 kozijnen waarvan 5 met een raam en 1 met een deur. Deze zijn nu bruin van kleur en ik wil ze graag wit laten schilderen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte met daarin een aparte post voor de materialen.

Sausklare muren schilderen

Schilderen van muren van appartement (77 vierkante meter) in Utrecht. Appartement wordt half september opgeleverd. A.s. Woensdag 26 juli is gelegenheid om appartement te bezichtigen. Indien mogelijk zou het fijn zijn als u dan aanwezig kunt zijn om offerte uit te brengen.

Partners

Partners van Casius