Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Appartement schilderen voor de verkoop? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: appartement schilderen voor de verkoop. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: appartement schilderen voor de verkoop

3-kamer appartement schilderen

Het gaat om het schilderen van 3 kamers. De badkamer, hier moet ook schimmel verwijderd worden. En de keuken. In het totaal zal het om ongeveer 70 m2 gaan.

Deuren, ramen binnen in het appartement schilderen

Het betreft 7 deuren met deurposten. En een beperkt aantal ramen. U ziet de afmetingen op de bijgevoegde tekening. Verder wil ik offerte voor het witten van alle plafonds, is ongeveer 60 m2 totaal.

Kozijnen binnen laten schilderen

Het betreft het schilderen van 2 kozijnen. De totale lengte van de kozijnen is 7 meter en de hoogte is 2.63 meter. Het appartement komt uit 2007.

Plafonds en muren in appartement schilderen

Schilderklus in appartement in Vaals, Plafonds 51 vierkante meter wit Muren 130 vierkante meter wit Een kleine stuk van de gangmuur moet ook opnieuw worden gestuct. Het gaat om 8 vierkante meter.

Binnenkant appartement schilderen

- 6 kozijnen afplakken 122 m2: - 1 x voorstrijk mengen met latex en aanbrengen - 1 extra laag texen 24 m2: - 1 laag voorstrijken - 2 lagen texen Voorstrijk, afplaktape, latexverf/devecryl verf in bezit.

Interieur van appartement schilderen

Hello, I would like to get my apartment painted in complete white. Here are the rough estimates of the dimensions - Ceiling - 100 m2 Walls - 200 m2 Doors - 30 m2 10 Window Frames Please send me a rough estimation of the costs including paint material and BTW. Thanks & Kind Regards.

Muren in appartement schilderen

Het betreft de muren van 3 slaapkamers gang en woonkamer appartement heeft een woonoppervlak van 120 m2.

Schilderen in huis

Wij zouden graag een offerte hebben voor het volgende werk: - Het opnieuw witten van de wanden en plafond van het appartement waarvan wij op 2 januari aanstaande de sleutel krijgen; - Voor twee wanden een andere kleur dan wit (elk een andere kleur; nog te bepalen). Zie in de bijlage met rode lijnen aangegeven welke wanden het betreft. Daarbij rekening houdend met: - Wij willen graag zelf voor de juiste verf zorgen (in overleg met u); - Het appartement is compleet leeg op drie of vier kasten na die zullen achterblijven; - De vloer die er nu in ligt blijft liggen en moet dus beschermd worden; - We zouden graag het werk starten op 3 januari 2018. Gegevens van het appartement: - 103m2 - foto's en plattegrond: - De wanden zijn momenteel wit gesausd op een ondergrond van glasvezel. Het plafond is meen ik stucwerk.

Binnenmuren schilderen

Schilderen van binnenmuren in een klein 2 kamer appartement

Deuren en kozijnen aan de buitenzijde schilderen

Graag ontvang ik een offerte voor het schilderen van deuren en kozijnen. Het gaat om 6 (balkon)deuren en 4-5 raamkozijnen. Het schilderbeurt is gedateerd en oude verflaag moet veelal verwijderd worden. Het betreft een appartement op 2 hoog en voor de 4 raamkozijnen zal dus gewerkt moeten worden met een steiger.

Partners

Partners van Casius