Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor slaapkamer en badkamer schilderen:

Slaapkamer en badkamer schilderen

Graag zou ik meerdere schilderklussen in mijn huis laten uitvoeren. Het gaat om het schilderen van de badkamer. Hiervan moetend de: deurkozijn, 2 tuimelramen, plinten rondom en plafond geschilderd worden. Ik durf niet te zeggen om hoeveel m2 dit gaat. Verder ook nog de slaapkamer. Hier gaat het om: wanden schilderen, plafond, 2 raamkozijnen en een deurkozijn. Ik durf niet te zeggen om hoeveel m2 dit gaat. De kozijnen moeten geschuurd, muren kunnen direct beschilderd worden.
Onze klant uit Zwaanshoek (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor slaapkamer en badkamer schilderen uit heel Nederland:

Elektra compleet vernieuwen vloerverwarming realiseren en cv vervangen

Ik ga op zeer korte termijn een huis kopen. Deze woning gaat compleet gestript zijn bij aanvang Graag zou ik van u een offerte willen ontvangen voor het aanleggen van de gehele elektra. slaapkamer 1: 5m x 3 meter, slaapkamer 2: 3m x 2 m De CV zal ook vervangen moeten worden 2e etage 3 radiatoren. Vloerverwarming realiseren 45m2, Slaapkamer 3: 4 m x 3 m, Slaapkamer 4 4m x 4 m en badkamer 3 m x 2 m. begane grond 9000mm x 5000 mm. Dit is verdeeld in keuken, Woonkamer , gang en wc. ik zat zelf aan 6 tot 8 groepen te denken. Graag ontvang ik een passende offerte voor het kant en klaar afleveren. En kan de offerte wat langer lopen dan normaal omdat dit ook via de bouwdepot aangevraagd moet worden als de overdracht van de woning rond is.

Slaapkamer badkamer maken, wand zolder verplaatsen en uitbouw realiseren

Graag laat ik een aantal verbouwklussen uitvoeren, het gaat om: - Van zolder een slaapkamer maken met dakkapel en plafond isoleren en verplaatsen tussenwand. De tussenwand is ongeveer 5/6 m, schuin aflopend. Het plafond is ongeveer 30 m2. - Op 1e verdieping van slaapkamer badkamer maken. Wastafel, inloopdouche, bad en wc erin plaatsen en leidingwerk leggen. Daarnaast ook wanden en vloer betegelen. badkamer is 3 bij 3 m. Of de vloer eruit moet weet ik niet, of dat hier overheen gestort kan worden. - Op de begane grond uitbouw maken van 10 m2. De vergunning moet aangevraagd worden, heb wel al akkoord. Van steen. In het midden van het dak een lichtstraat. Er zal een laagje fundering moeten komen, is wel al bestraat. Graag complete oplevering, inclusief stucwerk en elektra. - Daarnaast ook nog een paar wandjes verplaatsen en kleinere klussen en vloerverwarming plaatsen. 3 maart zou ik graag starten.

Vocht/schimmel in het chalet

Ik heb last van vochtplekken in de slaapkamer en badkamer van mijn chalet, en ik wil graag weten waar het door komt en het verhelpen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Muur van de badkamer en slaapkamer plus laminaat na waterschade herstellen

Door waterschade zijn de muren van de badkamer en slaapkamer beschadigd. Ik wil het opnieuw laten verven. Het laminaat in de slaapkamer is ook beschadigd. Daarom wil ik het oude laminaat laten verwijderen + afvoeren en vervangen door nieuwe. Oppervlakte slaapkamer is ongeveer 16 m2. Ik ontvang graag een offerte inclusief alle materialen.

Opbouw op garage om badkamer te realiseren

Ik zou graag gekoppeld aan mijn slaapkamer een badkamer willen hebben die is opgebouwd op de garage. Dit betekend dat er op een enkelsteens garage, de balken moet worden gebruikt als onderkant van een opbouw. De maten: lengte 3.70 en de breedte 1,80 Het is de bedoeling dat dit een metselskelet gaat worden, ik sta ook open voor een eventuele prefab optie. In de slaapkamer zal een gat moeten komen om een schuifdeur naar de badkamer te realiseren. De leidingen en afvoer zal natuurlijk ook gerealiseerd moeten worden.

Balkon bij woning betrekken

12 m2 balkon op 1e verdieping betrekken bij woning ten behoeve van het vergroten van slaapkamer en badkamer. Tekening en constructie berekening (zie bijlage) aanwezig, vergunningsaanvraag is reeds ingediend. Het is de bedoeling dat deze casco wordt opgeleverd.

Het isoleren tegen geluid van een slaapkamer

In de slaapkamer krijg ik geluidsoverlast van de badkamer die ernaast ligt (beide trilling van de water pijpen en geluid van de douche). Het is een kale muur van 7 m².

Prefab of houtskelet woning bouwen

Ik wil een levensloop woning met een oppervlakte van ca 150 m2 op en kavel van 860 m2 laten bouwen. Jaren 30 stijl. De woning moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering en een houten of prefab constructie. Verder wil ik 1 slaapkamer op de beneden verdieping, 2 of 3 slaapkamers op de bovenverdieping, 1 badkamer, 1 keuken, 1 woonkamer, en 2 toiletten. Ik zit nog in de oriënterende fase en heb dus nog geen bouwtekeningen en vergunningen.

Het realiseren van vloerverwarming en verplaatsen van cv ketel

Het gaat om een renovatieproject van een huis met 65 m² met een anydrietdekvloer van 5 cm dik. Graag willen we vloerverwaming laten infrezen. Hierbij willen we een apart steem 1) woonkamer en badkamer 2) slaapvertrekken. Dit moet apart met een slimme thermostaat te regelen zijn. Het is de bedoeling dat de huidige CV ook verplaatst wordt van de slaapkamer naar de badkamer, in de badkamer zit de koof.

Bungalow bouwen

Ik wil een bungalow van 150 m2 laten bouwen op een kavel van 500 m2. Ik heb nog geen bouwtekeningen en nog geen vergunningen maar dit is ongeveer wat het moet gaan worden: - Compleet met elektra en stucwerk, en een fundering - De afwerking aan de buitenkant moet met duurzaam materiaal gedaan worden - 1 senioren slaapkamer, 1 normale slaapkamer, 1 keuken, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 woonkamer, 1 kantoorruimte en een berging. \ Ik zou graag willen weten wat dit gaat kosten en ik ontvang graag een prijsindicatie.

Partners

Partners van Casius