Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor twee pilaren schilderen:

Twee pilaren schilderen

Ik wil graag 2 pilaren van 95 bij 30 cm en 70 bij 30 cm laten schilderen. Ik wil ze graag licht opgeschuurd en geschilderd of gespoten hebben.
Onze klant uit Zwaag (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor twee pilaren schilderen uit heel Nederland:

Stalen hekwerk opnieuw richten

Graag opnieuw richten van stalen hekwerk. Opnieuw in beton gieten van de pilaren en opnieuw schilderen. Dit nadat een vrachtwagen dit scheef heeft gereden.

Verbouwing van een winkelruimte

Gaat om een verbouwing van een winkel, wat een telefoonwinkel gaat worden (totaal 57 m²) Ik wil 6 inbouwvitrines laten plaatsen, daarnaast twee belcabines en een 3 deurs koelkast inbouwen. Tevens 14 lades aan de binnenzijde van de balie. Maken 5 computerkastjes en 1 sigarettenkast. 2 pilaren afwerken met MDF en schilderen. Wanden stuken en schilderen of MDF platen.

Logo op een gevel schilderen

Wij zijn zojuist verhuisd naar een nieuw pand in Amsterdam Noord. Op de gevel van dit pand zouden wij graag een oppervlakte van ongeveer 5 x 6 meter laten verven. In de bijlage heb ik een afbeelding van onze voorgevel mee gestuurd wat geverfd moet worden. Het vlak tussen de pilaren is 5 x 6 meter en moet hoogglans geschilderd worden in dezelfde kleur als het originele gevel kleur van beton. Daarop moet het zwarte omtrek (sjabloon) van het logo geverfd worden. De 4 letters blijven dus de ondergrond kleur. De deadline van deze opdracht is vrijdag 29 mei. Is dit mogelijk bij jullie? Dan ontvang ik graag zo spoedig mogelijk een offerte.

Schilderen van metalen trapleuning

Onze vereniging van eigenaren is op zoek naar een schilder die onze metalen trapleuningen en pilaren kan schilderen, in een appartementencomplex van 4 verdiepingen. De opdracht bestaat uit in totaal 19,8 strekkende meter leuning met daaronder trappilaren, bevestigd aan 8 metalen staanders van 1,50 meter, totaal dus 12 meter. Daarnaast is er nog 15,6 strekkende meter leuning zonder trappilaren.

Schilderen trappen(huis)

2 trappen van elk 13 treden in een woning van ca 10 jaar oud: schilderen van de zijkanten + pilaren, alsmede achter- cq onderkant van 1 trap. Trappen zelf hoeven niet geschilderd te worden, worden opnieuw bekleed.

Voor een presentatie van onze wijnen ...

Voor een presentatie van onze wijnen willen wij graag 3 'pilaren' laten maken, vierkant, in 3 verschillende hoogtes, namelijk 1.50, 1.00 en 0.50 m. Niet massief, maar wel solide. Moeten zwart worden (kunnen we ook zelf schilderen eventueel). Ik kan een foto met een voorbeeld mailen.