Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Zwaag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Zwaag heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Zwaag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Zwaag of directe omgeving.

248 klanten uit Zwaag bevelen een bij Casius in Zwaag aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Zwaag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: binnenschilderwerk zorgcomplex, gevel renoveren, schilderen binnenshuis, hotelkamers behangen, glasweefselbehang leveren en plakken, schilder huis en garage buitenom, buitengevel kaleien, trappen schilderen, behangen 200 m2, muren en plafonds schilderen, plafond en muren sauzen, glasvliesbehang aanbrengen en sauzen, schilderen van plafonds en trapgat, buitenschilderwerk, buitenschilderwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Zwaag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Zwaag:

Wanden laten behangen met vliesbehang

Ik wil de kamer, slaapkamer en gang opnieuw laten behangen. Dus wat kost het behangen per rol? Het gaat waarschijnlijk om 22/23 rollen. Klus moet gedaan worden in Zwaag.

Woonkamer- en keukenplafond witten

Wij willen graag het plafond in de kamer en keuken laten witten. Het gaat om ongeveer 36 m2. Graag een kostenopgave.

Twee pilaren schilderen

Ik wil graag 2 pilaren van 95 bij 30 cm en 70 bij 30 cm laten schilderen. Ik wil ze graag licht opgeschuurd en geschilderd of gespoten hebben.

Nieuwbouwwoning latexspuiten

Ik ben op zoek naar een vakman voor het spuiten van de wanden op de begane grond en 1ste verdieping. De meeste wanden moeten wit en enkele in de gewenste kleur. Wanden Vierkante meter: 155 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Badkamer en toilet betonlook verven

Nieuwbouwhuis sausklaar gestuukt. Begane grond, bijkeuken en 1e verdieping samen ongeveer 325 m2 sausen. Badkamer en toilet betonlook verven.

Binnen- en buiten schilderwerk

Er dient een dichte houten trap met 13 treden in de grondverf geplaatst te worden en afgelakt. Aan de buitenzijde dienen er 6 kozijnen van diverse afmetingen, 1 schuurdeur, een voordeur, een schuifpui en de boeidelen geschilderd te worden.

Wanden laten behangen met vliesbehang

Wanden laten behangen met vliesbehang inclusief kitten en latexen (9010). Betreft woonkamer (50m2) en eventueel 1 of 2 wanden van een slaapkamer. Totale oppervlakte wordt dan circa 70 m2. De wanden zijn recentelijk glad gestuukt, er zitten hier en daar wel wat schuurtjes maar in principe behangklaar. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Gladde stuclaag in kleur laten spuiten

De muur is gister glad gemaakt, ik wil deze in RAL 9002 MAT laten spuiten met kwalitatieve latex! Plafond moet wit blijven en sierlijsten ook! Plinten nog niet aangebracht in verband met een oude vloer, nieuwe al aangeschaft. Wanden: 25 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 20

Voorgeschilderd glasvliesbehang aanbrengen

Ik wil graag ongeveer 120 m2 voorgeschilderd glasvlies laten aanbrengen in een rijtjeswoning. Ik zorg zelf voor behang. De muren moeten wel voorgestreken worden. De wanden zijn behangklaar opgeleverd. Het betreft de woonkamer en twee trapopgangen, inclusief de zolder.

Behangen in een nieuwbouwwoning

Naar verwachting wordt onze nieuwbouw eengezinswoning omstreeks half april opgeleverd. Wij willen daar ongeveer 100 tot 120 m² glasvezel behang laten plaatsen in de woonkamer, de trapopgang naar de 1e verdieping en de overloop op de 1e verdieping. Wij hebben al 16 rollen van 25 x 1 meter gekocht, maar nog geen lijm. Wij ontvangen graag een prijsopgave.

Buitengevels wit keimen

Ik wil de buitenkant van mijn woning wit keimen met het materiaal StoLotusan, vuil loslatende toplaag. Thans is de woning met witte verf eerder gekeimd. De oppervlakte is ongeveer 100 m2 en het keimen dient te geschieden tot ongeveer 30 cm boven de grond (bestrating). Het schilderwerk van de plint valt buiten deze aanvraag.

Wand laten verven

Wand is met fijne structuur gedekt en moet worden geschilderd. Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Oud stucwerk/spachtelputz Gewenste afwerking: Latex op spachtelputz (korrel) Vloeren afplakken Vierkante meter: 10

Hoekwoning schilderen van buiten

Voor een hoekwoning buiten zouden wij graag dit jaar het schilderwerk laten uitvoeren. Opschuren en opnieuw verven. We zijn gehouden aan bepaalde kleur, gebroken wit. Beneden zijn er 9 kozijnen. Op de eerste verdieping 5 kozijnen. En nog 2 kozijnen op de tweede verdieping.

Nieuwbouwwoning behangen

Begin juli wordt naar verwachting ons nieuwbouwhuis in Zwaag opgeleverd. Dat willen wij graag laten behangen met glasvezel- of renovlies behang. Het gaat in eerste instantie om de begane grond, maar als het kosten plaatje interessant is, wellicht ook de eerste verdieping en de zolder. De oppervlakte van de BG is ongeveer 75m2. Wilt u een offerte maken voor: 1. Behangen met renovlies. 2. Behangen met glasvezel. 3. Behangen + latex aanbrengen (diverse kleuren). Dan vroeg ik mij ook nog af wanneer er wordt gekozen voor renovlies en wanneer voor glasvezel. Kunt u daar wat over zeggen of is daar meer informatie voor nodig?

Spuiten van plafond en wanden

In een slaapkamer van 3 x 3 meter moeten de wanden en het plafond worden gespoten. Het behang is reeds verwijderd. De muren moeten glad gespoten worden. Graag ontvang ik een offerte.

Trappen met spijlen verven

Verven van twee open trappen met spijlen aan de zijkant. Elke trap bestaat uit 15 traptreden. De trap is zachthout.

Bovenverdieping behangen en witten

Er moet behangen en gewit worden door lekkage in 3 kamers. Kamer 1: Muren 2 x 3 en 2 x 5,15 m. en daar zit een deur (2,54 m2) en openslaande deuren (4 m2). Kamer 2: Muren 2 x 2,69 en 2 x 2,70 m, met een raam (1,43 m2) Kamer 3: Muren 2 x 2,82 en 2 x 2,30 m, met een zelfde raam (1,43 m2). Voor het witten dient de overloop ook meegenomen te worden (3,03 m2). Het witten dient waarschijnlijk 2x gedaan te worden aangezien er vochtplekken op diverse locaties in het plafond zitten. Let op de werkzaamheden zullen later beginnen, omdat de oorzaak van de lekkage (lekke dakgoot bij de buren) eerst gerepareerd dient te worden. Behang willen we zelf uitkiezen maar heeft u stalen dan kan dat via u. Witsel dient de vakman te leveren.

Zolder latexspuiten

Zolder spuiten. De zolder is niet afgewerkt, wanden (inclusief schuin dak) bestaan uit donkergroene platen die naar mijn weten eerst moeten worden voor gestreken. Wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm. Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 15 m2

glasvezelbehang laten aanbrengen

Wij willen in een nieuwbouwhuis op de begane grond, de eerste verdieping, tweede verdieping en het trapgat op beide etages glasvezelbehang laten aanbrengen. Graag ontvangen wij een offerte voor het aanbrengen plus het materiaal. Het totaal te behangen oppervlakte is 176 vierkante meter. De verwachte periode voor het uitvoeren van de werkzaamheden zal november zijn.

Buitenboel schilderen

Alle kozijnen wil ik graag weer strak in de verf, en de voordeur en schuifpui wil ik graag weer gelakt hebben. Het betreft een tussenwoning.

Het houtwerk van de gevel is (na ...

Het houtwerk van de gevel is (na renovatie) toe aan een goede schilderbeurt. Het gaat daarbij m.n. om de benedenverdieping.

Schoonmaken, schuren en schilderen van 1 ...

Schoonmaken, schuren en schilderen van 1 dakkapel op de eerste verdieping (3 tot 4 meter hoog). Het werk is goed te bereiken. De dakkapel heeft twee ramen en een is openslaand. Afmetingen totaal: ongeveer 2 meter lang en ongeveer 1.5 meter hoog. Het gaat om het plaatselijk verwijderen van de oude verflaag; de goede verflaag reinigen en schuren; aanbrengen van grondverf; indien nodig plaatselijk uitstoppen en afkitten; en het aanbrengen van een laag lakverf.Woning ouder dan 15 jaar dus voor laag btw-tarief van 6 procent. Bellen kan maar liefst tussen 18.00 en 20.00 uur.