Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor trap plus plinten laten schilderen:

Trap plus plinten laten schilderen

Het gaat om ongeveer 24 meter plint in de woonkamer en het hout rondom het trappenhuis dat geschilderd moet worden. De trappen zelf zijn bekleed dus dat hoeft niet. Het betreft een nieuwbouwhuis.
Onze klant uit Zuidoostbeemster (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trap plus plinten laten schilderen uit heel Nederland:

Dakterras van circa 30 m2 aanleggen op het platte dak van de 3e verdieping

Ik wil een dakterras aanleggen van ongeveer 30 m2. Er moet een gat gezaagd worden voor de toegang naar het dak en een trap geplaatst worden. Ik moet een vergunning aanvragen. De constructie is van beton dus ik denk dat het sterk genoeg is. Toegang via vaste trap (dakluik) van 3e verdieping naar terras op vierde verdieping. IPE hout hardhout vloer aanleg en hekwerk plus water en elektra aansluiting.

Grindvloer aanleggen

Wij willen grindvloer laten leggen in de slaapkamers plus trap 3 slaapkamers met stukje gang van Totaal 35m2 en trap van 13/14 treden

Gelijmd tapijt verwijderen

Graag ontvang ik uw offerte voor het verwijderen van gelijmd tapijt (rug van jute gaas). Oppervlakte 133m, plus een trap met 11 treden, breedte 1mtr.

Dak van schuur renoveren en daarop een dakterras aanleggen

Graag willen we iemand die het hele plaatje kan doen. Dus een nieuw schuurdak maken plus schutting. Plus vlonder plus trap. De dak is 3,90 x 2,90 meter. Er liggen nu tegels en dit moet verwijderd en afgevoerd worden. Daarna moeten er houten planken op komen. Wie kan ons helpen?

Zolder verbouwen (leefbaar maken)

Ik wil de loze ruimte op zolder onder hoog puntdak (3 meter) verbouwen en leefbaar maken. Het is op dit moment geheel niet verbonden met de woning (bovenste appartement, 4e woonlaag, jaren 50 appartementenblok), en het heeft geen vloer, geen isolatie, geen stucwerk. Gehele appartement oppervlakte is zo'n 11x6 meter. De extra vloer oppervlakte op zolder is ongeveer 40 m2 (bij 1.50m gerekend), en daarop zouden we op z'n minst 1 grote slaapkamer creëren, en een kleinere werkkamer. Qua werkzaamheden er moet: - een vaste trap gemaakt worden (inclusief versteviging van de draagbalken) - een vloer gelegd worden, - bestaande bekabeling voor spots moet kunnen blijven en electra voor stopcontacten plus verlichting worden doorgetrokken en aangelegd - de wanden plus het dak moeten geïsoleerd worden, - binnenwanden moeten gestuct worden - een (schuine) dakkapel moet aangelegd worden op de zuidkant Eventuele extra's, wel graag meenemen in offerte: - Waterleidingen doortrekken voor een kleine wastafel, evt wc - noordkant dakkapel Op dit moment nog geen vergunningen aanwezig en onder discussie bij VvE, maar bij groen licht, dan hebben mogelijk 6-10 woningen op rij vergelijkbare verbouwing nodig.

Kelder onder bestaande woning bouwen

Wij hebben een beneden appartement in Den Haag en willen een bestaande kelder (vol puin) laten verbouwen tot leefkelder. Onze wensen zijn: -Puin ruimen -Kelder verdiepen tot stahoogte 2600 cm -Verstevigen constructie -Verdiepen patio aan achterzijde -Grootte 70m2 -Raam aan straatzijde plus aan achterzijde -Isoleren -Verwarming -Ventilatie indien nodig -Elektra (optioneel) -Trapgat -Plaatsen trap (optioneel)

Grind vloer hele huis

Grindvloeren. Binnenlaat 5.80 x 10.60 meter. Totaal ongeveer 130 m2 plus 1 x open trap 1 x dichte trap incl aluminium lijst en plinten. Geseald en glinstertjes. Wat zou dit ons kosten. De trap ook afwerken met stootborden. Dit gaat over een vloerverwarming heen.

Herinrichting achtertuin

Wij willen graag de tuin laten opknappen. Afmeting ca. 6,5 m x 4,9 m. Groen kan blijven. Tegels bij terras incl. trap vervangen door grotere tegels. Tegels in het lage deel van de tuin (zie foto bijlage) deels vervangen door gras, deels door grote tegels. Opstaande randen borders vervangen. Plantenbak plus bankje tegen de schutting (zie bijlage). Optioneel: schutting beitsen.

Een uitbouw woon-klaar opleveren achter een vrijstaande woning

Het idee is de bestaande slaapkamer op de begane grond te vergroten, en hier een inloopkast plus een badkamer met apart toilet aan toe te voegen. Verder de bestaande hal te renoveren incl. trap naar bovenverdieping en de bestaande badkamer om te bouwen naar werkkamer, voorzien van kozijn in buitengevel. Tot slot een tweede badkamer creëren op de eerste verdieping. De gemetselde uitbouw moet aan de achterzijde van een vrijstaande woning gemaakt worden. De uitbouw dienst woon-klaar te worden opgeleverd. Waarschijnlijk moeten er ook heipalen tbv de fundering geslagen worden.

ong. 115 M2 glasvezelbehangen plus sauzen

Ik ben op zoek naar een behanger voor een ruimte van ongeveer 115 m2 in een woning in Utrecht Leidsche Rijn. Het gaat om een huurwoning waarvan ik nog niet de sleutel heb ontvangen. De ruimte heeft een vide (daardoor is een steiger nodig, de ruimte tussen de gevel en de vide is ongeveer 2,5 meter) en een trap om op de eerste verdieping te komen. De plafondhoogte in de verdere ruimte is 2,52 meter Er ligt al een vloer in de ruimte dus deze zal moeten worden afgedekt. De beoogde kleur is RAL9010.

Partners

Partners van Casius