Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Zaandijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Zaandijk heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Zaandijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Zaandijk of directe omgeving.

106 klanten uit Zaandijk bevelen een bij Casius in Zaandijk aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Zaandijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: binnenschilderwerk zorgcomplex, gevel renoveren, goede behanger / schilder gezocht voor nieuwbouwwoning begin april, woonkamer/deel trapgat schilderen, glasvezelbehang en schilderwerk aanbrengen, schilderen binnenshuis, hotelkamers behangen, glasweefselbehang leveren en plakken, schilder huis en garage buitenom, buitengevel kaleien, plafond witten of spuiten, spuiten wanden nieuwbouw, glasvezelbehang plaatsen en naschilderen, buitenschilderwerk, schilderen van plafonds en trapgat en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Zaandijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Zaandijk:

Voordeur schilderen

Het gaat om het schilderen van de voordeur. De nieuwe deur wordt voorbehandeld op 1 oktober geplaatst. Het is een vlakke wehkamp deur. Het ingefreesde kozijn in verband met voorheen opdekdeur, om de stompe deur te plaatsen dient ook geschilderd te worden.

Kamer behangen met vliesbehang

Kamer behangen met vliesbehang. Kamer is 3 bij 3,20 meter. Eén raam, één deur en één radiator met leidingen.

Kamers verfspuiten

Ik zou graag 2 slaapkamers willen verfspuiten. Ik heb een plattegrond van de woning, die ik uw eventueel per mail kan sturen. Ik weet namelijk niet zeker wat het aantal m2 in totaal is. We hebben lichtblauwe en mintgroene verf. Graag zou ik willen weten wat de kosten zullen zijn. Wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Buitenschilderwerk laten doen

Het schilderen van: - 2 Dakkapellen, voor en achter; - Zuidzijde goot aanzicht, onderzijde schoonmaken; - Serre buiten + deurpartij; - Achterdeur groen. Aan de voorzijde: - Aanzicht goot; - Erker buiten. Aan zijkant een goot schoonmaken. Een houten goot. De verf en andere materialen die nodig zijn mee aanbieden.

Plafond met latex laten spuiten

Plafond spuiten en eventueel de wanden. Het plafond wit en wanden gebroken wit. De kamer is 5 x 9 meter, de hoogte is 2.70 meter. Plafond: 50 m2 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Timing: binnen nu en twee weken

Plafond witten

Door waterschade is er een bruine plek in het plafond, ongeveer 1 m2 groot. Oppervlakte van het totale plafond is 52 m2. Het is een gespoten plafond dat een aantal keren met latex geverfd is. Meubels staan in huis, kunnen die blijven staan? Plek behandelen en daarna het gehele plafond witten.

Schilderen van de buitenkozijnen

Op de 1e etage wil ik graag buiten laten schuren en schilderen van een doucheraampje + kozijn en een opengaand slaapkamer raam + het kozijn eromheen.

Behangklus

Op korte termijn (zo snel mogelijk) een behanger gezocht. Behang en bijpassende lijm al in bezit. Gaat om totaal een slaapkamer, een woonkamer en een kleine gang. Totale muurbreedte +/- 55m (251 hoog) Alle muren zijn recht en oude behang is reeds van de muur verwijderd. Graag een scherp aanbod.

Momenteel worden de muren van mijn huis ...

Momenteel worden de muren van mijn huis gestuct, een (klein) deel van het houtwerk is in eigen beheer geschilderd. Een aantal muren moet behangen worden met glasvezelbehang en daarna geschilderd worden. Er is veel houtwerk (kozijn en deurstijlen) dat grootdeels geschuurd is maar nog geschilderd moet worden, deels gerepareerd.