Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor schilderen wandkast van mdf:

Schilderen wandkast van mdf

Schuren en schilderen van mdf wandkast. De kast bestaat uit 5 horizontale planken met elk een oppervlak van +-1,08 vierkante meter en 4 verticale staanders van elk +-1,07 vierkante meter. Het gaat dus om een oppervlakte van zo'n 20 vierkante meter in totaal + de randen. De kast is verdeeld in verschillende ongelijke vakken. De kast is al een keer in de grondverf gezet, maar nog niet geschuurd en moet dus nog in de lak. Ik verzorg de verf.
Onze klant uit Zaandam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schilderen wandkast van mdf uit heel Nederland:

MDF wandkast laten maken

In eigen huis en tuin maakte Thomas een wandkast aan de muur, graag willen wij deze ook in onze woonkamer, deze schilderen wij zelf, hierbij gaat het allemaal om de hulp bij het zagen en monteren hiervan. Aan de onderkant willen wij graag 2 deurtjes die open kunnen, de kast wordt bij ons ongeveer 140 cm breed en ongeveer 270 cm hoog.

Wandkast moderniseren

Spuiten of schilderen van een wand-/TV-kast bestaande uit: -1 kast van 235x74x41 met glasdeur en 2 planken, 1 deur. -1 tv kast van 140x55x45 met 1 deur van 65x47 en 1 tussen plank. -1 kast van 187x74x35 met 1 deur van 89x64x41 met een plank en 2 laden, tussen de 2 kasten 2 planken van 1140x32. De kast is blank eiken en moet wit gespoten worden. Eventueel ook nog 1 salontafel spuiten.

Schilderwerk laten herstellen

Het gaat om het herstellen of schilderen van de binnenkant van een wandkast en een binnenmuur. Het gaat om een zolderkast op de tweede verdieping en een stukje muur boven een raam op de eerste verdieping.

Diverse klussen in het huis

Vuren trap kraakvrij maken; Wandkast inclusief werkbank bouwen; Douche wijzigen; Enkele elektrische zaken wijzigen; Binnen en buiten delen schilderen; Klein plafond stucen.

Schilderen MDF kast

Een wandkast die gebouwd wordt van MDF zowel van binnen als buiten mat zwart schilderen. Zie tekening voor details. De kast is 2,50m breed, 3m hoog en 45cm diep. Uitvoering graag begin maart.

Opknappen en inrichten slaapkamer

Egaal maken muren. Behangen, witten, schilderen en bouwen van een wandkast. Slaapkamer van ongeveer 3 x 4 meter.

Het gaat om werkzaamheden te verrichten ...

Het gaat om werkzaamheden te verrichten aan de door ons recent verworven woning aan de Loosdrechtseweg 90 te Hilversum. Sommige van deze zullen wellicht niet door één bedrijf zelf kunnen worden uitgevoerd,maar in dat geval vragen wij een hoofdaannemer om op treden voor andere bedrijven en de kosten hiervan mee te nemen in de offerte.Het project bestaat hoofdzakelijk uit vloer-, gevel- en dakisolatie,onderhoud raamkozijnen en deuren,schuren en lakken v vloer huiskamer, stuken van alle muren, binnen-en buitenwerk schilderen,vervangen plafond in één slaapkamer, weghalen inbouwkast en plaatsen wandkast. Wij willen graag op korte termijn een prijsopgave incl. BTW v het werk alsmede de hiervoor ingeschatte tijdsduur. Van groot belang is dat de werkzaamheden op 25 augustus 2008 kunnen aanvangen.

In ons woonschip wil ik een simpele ...

In ons woonschip wil ik een simpele wandkast laten timmeren voor ons servies. Ik zit te denken an een staande kast met één deur (eventueel gesplitst) waar achter een aantal planken (+/- 6) zitten. De muur waar de kast tegenaan moet komen is niet recht. Hij loopt schuin af naar boven (wand van het schip). Liefst laat ik het ook schilderen. Wit.

Ouderslaapkamer moet deur op een nieuwe ...

Ouderslaapkamer moet deur op een nieuwe plaats komen (geen dragende muur), oude deurgat dicht maken en stucken, een wandkast gemaakt worden met schuifdeuren (3 meter breed, 2,5 hoog) en plafond vernieuwd. Daarna het geheel afwerken en schilderen

Het gaat om een houten wandkast ...

Het gaat om een houten wandkast bestaande uit vierkante blokken van 45 bij 45 cm (3 blokken breed, 5 blokken hoog). De kast zelf wordt 35 cm diep. In de blokken komen een 11-tal planken die ca 30 cm diep zijn. voor 4 van de blokken moet een deurtje komen. De totale kast komt op chroomkleurige pootjes te staan en ik ga de kast zelf schilderen. Ik heb een gedetailleerde tekening beschikbaar