Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor eiken eettafel spuiten of schilderen:

Eiken eettafel spuiten of schilderen

Ik wil een eiken eettafel laten spuiten of schilderen. Zijn wij voor deze klus onze tafel tijdelijk kwijt? En zo ja, voor hoe lang ongeveer?
Onze klant uit Zaandam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor eiken eettafel spuiten of schilderen uit heel Nederland:

Ronde eiken tafel verven

Ik heb net een nieuwe ronde onbehandelde eiken ronde eettafel gekocht van 120 cm doorsnede. Deze wil ik graag groen laten verven/spuiten. Wat zijn hiervan de kosten.

Tafel laten schuren en lakken

Ik wil graag een eiken tafel laten schuren en evt laten afwerken zodat deze bestand is tegen vlekken bij gebruik als eettafel. afmetingen zijn 180 bij 1 meter. Kleur is nu donkerbruin (eiken massieve tafel) maar wil alle lak eraf en dat alleen de natuurlijke kleur overblijft. Dat is een lichte heldere kleur. Ik heb 1 poot al geschuurd maar kan niet meer tegen de stof (allergie) bij het schuren. Graag prijsopgave.

Eettafel verven

Een eiken tafel van 220x100cm verven van donkerbruin naar whitewash

Houten tafel schuren en bewerken

Wij hebben een eettafel van eiken hout van 220 lang. Deze heeft een waslaag en een zeer grove structuur. We zouden graag de waslaag er af willen en de bovenkant glad geschuurd. Daarna het geheel in de lak. Zie bijlage fotos.

Inkorten van tafelpoten

Gezocht een vakman. Onze eiken eettafel is 79c m moet 3cm vanaf. Poten kunnen gedemonteerd worden. Wie heeft hier op kort termijn tijd voor? Poten kunnen gebracht worden maar kan ook aan huis. Zie graag een reactie tegemoet.

Eiken tafels schuren

Wij hebben een eiken eettafel van 240 x 100 cm met 4 vierkante poten er onder. Uit dezelfde serie hebben wij ook twee salontafels. De ene is 100 x 100 cm de ander 60 x 60 cm . Ook zij hebben elk 4 vierkante poten. Graag ontvang ik hiervoor een prijsopgave.

Eettafel bewerken

Momenteel is mijn eettafel 160x90 van MDF hout in de kleur Sonoma eiken kleur. Ik wil deze tafel graag laten bewerken/verven. Het moet namelijk wat donker en robuuster worden.

Eiken tafel schuren en lakken

Onze eiken eettafel (200 x 100 cm ) is ca 10 jr geleden gekocht bij Goossens Wonen en Slapen (zie hun website: model Clear) en is toe aan een opknapbeurt. Graag ontvangen wij een offerte voor het schuren en lakken van de tafel.

Donker eiken eettafel een andere kleur geven

Wij hebben een donker eiken eettafel van 200 x 70 cm. Het bovenblad is niet vlak, de groeven van de planken zijn nog voelbaar. We willen deze tafel graag zwart laten beitsen. Graag ontvangen we hiervoor via email een globale offerte. Het vervoer van de tafel graag apart op de offerte vermelden. De tafel staat momenteel in Dommelen (Valkenswaard).

Eiken eettafel schuren en lakken

Eiken eettafel 1.60 x 0.90 meter, 3 maal schuren en lakken (licht matte lak). De tafel heeft 4 blokpoten.

Partners

Partners van Casius