Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor trappen behandelen met anti-slip lak:

Trappen behandelen met anti-slip lak

Wij hebben een open trap, met, vermoedelijk, hardhouten treden. De lak is op het grootste gedeelte door gebruik afgesleten. Wij zouden de trap graag opnieuw laten behandelen, dit maal met een anti-slip lak, die de traptreden ook een wat lichter uiterlijk geeft. De trap bestaat uit twee delen van ieder 12 treden + een soort begin-lat. In totaal betreft het dus 24 treden, 2 latten en nul zijkanten.
Onze klant uit Zaandam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trappen behandelen met anti-slip lak uit heel Nederland:

Schilderwerk aan trappen, deuren en wanden

Hout: 2 x volledige trap schuren, plamuren en schilderen. 2 x balustrade hek schilderen. Circa 15 x binnendeur en bijbehorende deurposten schuren, plamuren schilderen. Wanden: circa 250 m2 nieuw aangebracht stucwerk voor behandelen en schilderen.

Trappen zandstralen en behandelen

Wij hebben in ons huis drie houten trappen. Hout lijkt merbau. 1 open draaitrap, 1 open rechte trap 1 dichte rechte trap 12 treden per trap. Alle trappen hebben een leuning van hetzelfde materiaal. Wij willen de trappen graag laten zandstralen opdat ze mogelijk lichter worden. Daarna een andere behandeling kiezen. Daarover laten we ons graag adviseren. De trappen dienen lichter van kleur te worden. Matte lak? Olie? Wij hebben een huishouden met twee kleine kinderen.

Schuren en lakken van een houten vloer

Voor onze woning in Ravenstein zijn we op zoek naar een vakman die onze houten vloer kan opknappen. Wij zitten middenin de verbouwing en daar hoort het behandelen van de vloer ook bij. Het gaat hierbij om de vloer in de woonkamer en een slaapkamer. Daarnaast zijn de trappen en overloop op eerste en tweede verdieping ook van hout dus dit willen we graag meegenomen hebben. Wij zoeken iemand die dit op korte termijn voor ons kan doen; liefst eind juli/begin augustus!

Nieuwe trappen plaatsen

Wij gaan verhuizen en ik zou daar graag nieuwe trappen in de woning willen plaatsen. De trappen nu is van donkerbruin vurenhout, ik wil deze graag vervangen voor 2 witte dichte trappen. We willen graag óf de trappen vervangen óf de trappen dusdanig laten behandelen dat ze het gewenste effect krijgen. Graag ontvang ik van u een mooie offerte. Het liefst per mail!

Trappen renoveren en kozijnen vervangen

Het betreft offerte voor het bekleden van een trap met traploper en roedes en eventueel ook twee open trappen. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden door de vakman. Tevens het vervangen van een aantal raamkozijnen inclusief HR++ glas. Aan de voorkant zit een oud schuifraam, maar dit is nu dicht geverfd. En als laatste het verwijderen en behandelen van houtrot in een dorpel van een kozijn. Graag telefonisch contact voor het maken van een afspraak.

Kliklaminaat zolder en 2e verdieping ...

Kliklaminaat zolder en 2e verdieping leggen, schilderwerk binnen en buiten, nieuw toilet aanleggen + tegelwerk toilet, in de keuken groot gasfornuis plaasten i.p.v. nu ingebouwd fornuis, nieuwe vloer keuken/hal/parketvloer kamer complete behandeling, trappen behandelen+nieuwe leuningen, nieuwe deuren beneden en deuren boven schilderen. Het gaat dus eigenlijk om een grondige en grote opknapbeurt van het huis.

De woonkamer, keuken en hal op de ...

De woonkamer, keuken en hal op de begande grond zijn (grof)granol en deels schoonmetselwerk. Het plafond in de woonkamer is beschadigd. Alles moet glad gestuct worden. Verder is in het trappenhuis ook granol/schoonmetselwerk toegepast. Dit moet ook glad gemaakt worden. Het te behandelen plafond is ong. 30m2, de wanden granol of vergelijkbaar ong. 35m2 en het metselwerk ruim 20m2. Dit excl. het trappenhuis. Dit is een simpel trappenhuis met drie trappen die ieder een dubbele draai maken. Het meeste is granol en een enkel stuk is schoonmetselwerk. Graag hoor ik wat de richtprijzen zijn per m2, en of dat in of excl materiaal en BTW is. Bij voorkeur via de email: Bedankt!

Het betreft een dubbele bovenwoning uit ...

Het betreft een dubbele bovenwoning uit 1914. nog geheel in originele staat. Ik zoek (een) schilder(s) voor het binnenschilderwerk, waaraan reeds 30 jaar niet of nauwelijks meer wat aan gedaan is. Het betreft veel gedetailleerd houtwerk (ballustrades, trappen, paneeldeuren/deurlijsten, binnenkozijnen) alsook stuckplafonds (behandelen, schilderen). Ook dient er het nodige aan stukkaadoorswerk te worden gedaan (stukjes uit muren, scheuren in wanden, etc) De overdracht vindt eerst 1 november a.s. plaats, dan volgt een verbouwing en de planning is begin februari 2002 om er daadwerkelijk in te trekken. Tot 1 november a.s. is het moeilijk om in het pand te komen, wel zijn er veel foto's gemaakt en is er een plattegrond om een indruk te krijgen wat er dient te gebeuren.