Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Zaandam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Zaandam heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Zaandam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Zaandam of directe omgeving.

1149 klanten uit Zaandam bevelen een bij Casius in Zaandam aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Zaandam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: binnenschilderwerk zorgcomplex, gevel renoveren, goede behanger / schilder gezocht voor nieuwbouwwoning begin april, woonkamer/deel trapgat schilderen, glasvezelbehang en schilderwerk aanbrengen, schilderen binnenshuis, hotelkamers behangen, glasweefselbehang leveren en plakken, schilder huis en garage buitenom, buitengevel kaleien, plafond witten of spuiten, spuiten wanden nieuwbouw, glasvezelbehang plaatsen en naschilderen, buitenschilderwerk, schilderen van plafonds en trapgat en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Zaandam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Zaandam:

Gedeelte hal, woonkamer en keuken sauzen

Ik zoek een schilder die een aantal wanden en plafonds in mijn woning kan schilderen/spuiten/sausen. Het gaat om 170 m2. De ondergrond bestaat uit stucwerk.

Wanden behangen

Ik wil 3 wanden in 3 verschillende kamers met vliesbehang behangen met patroon. De muren zijn 6 maanden geleden nieuw gestuct. Het gaat om totaal 40 m2.

Nieuwbouw eengezinswoning latexspuiten

Wanden Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Schilderwerk

MEVROUW/MIJNHEER MIJN TWEE ZOONS WERKEN ALS ZZP'ERS HET ZIJN HARD WERKENDE GOEDE SCHILDERS. MAAR FINANCIEÉL EN ADMINISTRATIEF HEBBEN ZE HET NIET HELEMAAL ONDER KONTROLE DAAROM HEB WE BESLOTEN DAT IK ZE HIERIN GA BEGELEIDEN. NU ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR WERK VOOR HEN, HET ZIJ OP BETALING VAN UUR BASIS OF HET OVERNEMEN VAN HELE KLUSSEN. HOPENDE WAT VOOR U TE KUNNEN BETEKENNEN,

Garage schilderen

First of all, hope it is fine with you to present the request below in English as at the moment my Dutch is not sufficient. I have a small garage i would like to have painted. It's both walls and floor with Epoxy coat. It's a concrete old floor with a old regular paint. It's a garage for 1 car only, so it's not that big.

Trapgat behangen

Door lekkage in mijn toilet is er op de wanden van het trapgat schimmel gekomen. Ik zoek een partij die deze wanden kan stucen, schilderen, opnieuw behangen of een andere methode. Het gaat om een totaal oppervlakte van ongeveer 20 m2.

Buitenkant schilderen van het woonhuis

Ik wil het houtwerk van mijn woning laten schuren, gronden en 2 x aflakken met Sigma verf. Eventuele slechte delen in het hout dienen te worden behandelt of worden vervangen. Ik realiseer mij dat voor een goede offerte er eerst naar de woning gekeken moet worden.

Nieuwbouw spuiten met latex

Wanden Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Trappen behandelen met anti-slip lak

Wij hebben een open trap, met, vermoedelijk, hardhouten treden. De lak is op het grootste gedeelte door gebruik afgesleten. Wij zouden de trap graag opnieuw laten behandelen, dit maal met een anti-slip lak, die de traptreden ook een wat lichter uiterlijk geeft. De trap bestaat uit twee delen van ieder 12 treden + een soort begin-lat. In totaal betreft het dus 24 treden, 2 latten en nul zijkanten.

Eiken meubels schilderen

Graag zou ik mijn eethoek met 6 stoelen, tv kast, salon tafel, dressoir, vitrine kast, lang smal tafeltje willen laten schilderen in een lichtere kleur. Hierover ontvang ik graag advies wat de mogelijkheden zijn.

Witten en behangen

Ik wil de plafonds (60 m2) witten en circa 137,5 m2 wanden behangen (gerekend in banen van circa 50 cm). Graag ook in offerte verwerken wat de kosten zijn van het verwijderen van het oude behang.

Sierlijsten afwerken in een gerenoveerde woning

Het gaat om een kleine jaren '30 hoekwoning die recentelijk volledig gerenoveerd is, nieuw stucwerk is dus aanwezig. Plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Sierlijsten in de hoeken

Natte ruimtes schilderen

2 ruimtes van 21 m2 moeten worden ingericht als douche en hammam ruimte. De muren moeten worden bewerkt op een manier dat het waterdicht wordt. Geen tegels. Ruimte is voormalige loods. Zou het schilderen met twee componenten verf en schimmelwerend mogelijk zijn? Wat is er nog meer nodig? We hebben zeer weinig budget helaas, dus mocht u andere opties of mogelijkheden willen aandragen, graag! De vloer lijkt behandeld met een betonverf. Het is onduidelijk of dit een twee- componenten verf is. Helaas is de vorige eigenaar is niet meer te benaderen.

Woonkamer, slaapkamer en gang behangen

Ik wil graag mijn woonkamer, slaapkamer en gang laten behangen. De afmetingen heb ik niet maar de wanden zijn wel behangklaar. Ik zal het doorsturen via de mail als ik het ga meten.

Divers schilderwerk in de woonkamer

Wij hebben een mooie eengezinswoning gekocht uit bouwjaar 2015 en krijgen daarvan op 1 november de sleutel. Direct daarna - het liefst al vanaf 2 november- willen wij daar wat schilderwerk in de woonkamer laten verzorgen. De woning is nog erg nieuw en alles ziet er netjes uit. Het gaat om muren met sierpleister waarop we graag latex in RAL 9002 willen en om het plafond dat wit moet worden gesausd/gespoten. Verder willen we de openslaande deuren die nu groen zijn, wit laten schilderen in dezelfde kleur als de kozijnen. Alle maten en foto's van de woning staan op Funda. Ik ontvang hiervoor graag een prijsopgave die hiervoor al vanaf 2 november tijd hebben.

TV-meubel laten spuiten

Wij willen ons witten (houten) tv-meubel graag laten spuiten. De kleur is nu wit, dit moet mat zwart worden. De afmetingen zijn: - 1.80 meter breed - 56 cm diep - 56 cm hoog De werkplek is goed bereikbaar.

Behangklare wanden schilderen

Het betreft een nieuwbouwwoning waar ik de behangklare muren wil laten schilderen. Het plafond wordt met spuitwerk opgeleverd dus ik neem aan dat die dan niet gedaan hoeft te worden. De woonkamer is 5.92 meter lang bij 4.92 meter breedte en een normale hoogte van plafond. De slaapkamer is 2.90 bij 1.90 meter en de berging is 1.92 bij 1.90 meter.

Plafond wit spuiten

Op de benedenverdieping plafond wit laten spuiten. Het gaat in totaal om ca 50m2.

Wandtegels in de badkamer schilderen

Wij hebben een woning gekocht en krijgen daarvan op 30 oktober de sleutel. Er is daar een prima badkamer van 2 x 3 meter, maar we vinden de wandtegels niet mooi. Het is onze wens om die door een bedrijf dat daar ervaring mee heeft te laten schilderen. Ik ontvang graag uw advies over de mogelijkheden en een offerte. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda. Ik heb zelf het aantal m² van de wanden nog niet berekend.

Schilderen plafond outdoorcabin

Het plafond van de outdoorcabin (overkapping in de tuin) is aangetast door vocht. Het betreft GEEN lekkage. Het zijn platen die op balken gemonteerd zijn. Zowel de balken als de platen moeten behandeld worden. In totaal is het rond de 20 m2. Het plafond moet worden geschuurd (voorbewerkt?) en worden geschilderd met waterafstotende verf zodat die vlekken niet meer terugkomen. Kunt u dit voor de derde week van augustus doen? Anders kan het pas in december.

Wanden behangen

Ik wil 2 wanden van ongeveer 4,5 meter breed laten behangen. Ik heb hier al glasvezelbehang voor gekocht maar nog geen lijm. Er zit al behang op en ik laat graag bekijken of dat kan blijven zitten. Ik ontvang hiervoor graag vooraf uw offerte.

Latex spuiten over spachtelputz

Betreft overspuiten spachtelputz van overloop en 4 slaapkamers. Opgegeven oppervlakte betreft schatting, want sleutels nog niet in bezit. Een aantal bestaand muren hebben kleur. Alles moet wit worden. Wanden Vierkante meter: 130 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Binnen- en buitenschilderwerk verzorgen

Ik wil binnen- en buitenschilderwerk laten verzorgen en daar een offerte voor ontvangen. Het gaat om kozijnen met een tuindeur en voordeur. Verder gaat het om kozijnen met 3 slaapkamerramen, een kozijn meteen keukenraam, een kozijn met een woonkamerraam en een kozijn met badkamerraampje. Ik laat het werk hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Binnendeuren en woonkamer schilderen

Het gaat om het schilderen van 10 binnendeuren inclusief de kozijnen. Daarnaast dienen de wanden en de plafonds van de woonkamer, hal boven en beneden gesaust te worden in RAL 9010. De plafonds bij elkaar is ongeveer 60 m2 en de wanden ongeveer 50 m2.

Plafond witten of spuiten

Het plafond in de woonkamer en de keuken dient of wit gesaust te worden of wit gespoten. De oppervlakte is 40 m2.