Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Zaandam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Zaandam heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Zaandam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Zaandam of directe omgeving.

1157 klanten uit Zaandam bevelen een bij Casius in Zaandam aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Zaandam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: buitenschilderwerk begane grond en eerste verdieping, deuren, kozijnen, muren en plafonds van een monument schilderen, behangen van hele nieuwbouwwoning, muren, plafond, deuren en kozijnen schilderen, woning laten schilderen, huis opnieuw sauzen, woning aan de buitenkant laten schilderen, schilderwerk van meerdere dingen in het huis en de garage, offerte Renovlies behang en stucen, schilderen buiten deuren en 20 kozijnen met kruisroeden, compleet modern herenhuis van binnen schilderen, tien kozijnen voorkant buitenzijde schilderen, buitenwerk huis schilderen, buitenom schilderen voor-en achterkant, kantoorruimtes schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Zaandam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Zaandam:

Raamkozijn, voordeurkozijn en badkamerraaamkozijn buitenzijde schilderen

Schilderen van deur en kozijnen. Het gaat om de voordeur en het kozijn van de voordeur (binnen en buiten), keukenraam (buiten, bg) en badkamerraam (1e).

Schilderen wandkast van mdf

Schuren en schilderen van mdf wandkast. De kast bestaat uit 5 horizontale planken met elk een oppervlak van +-1,08 vierkante meter en 4 verticale staanders van elk +-1,07 vierkante meter. Het gaat dus om een oppervlakte van zo'n 20 vierkante meter in totaal + de randen. De kast is verdeeld in verschillende ongelijke vakken. De kast is al een keer in de grondverf gezet, maar nog niet geschuurd en moet dus nog in de lak. Ik verzorg de verf.

Eiken eettafel spuiten of schilderen

Ik wil een eiken eettafel laten spuiten of schilderen. Zijn wij voor deze klus onze tafel tijdelijk kwijt? En zo ja, voor hoe lang ongeveer?

Muren schilderen

Er dienen 200 m2 gestuukte muren geschilderd te worden.

Voordeur schilderen

Ik zou graag mijn voordeur laten spuiten 87 x 211 cm in licht grijs. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Gedeelte hal, woonkamer en keuken sauzen

Ik zoek een schilder die een aantal wanden en plafonds in mijn woning kan schilderen/spuiten/sausen. Het gaat om 170 m2. De ondergrond bestaat uit stucwerk.

Wanden behangen

Ik wil 3 wanden in 3 verschillende kamers met vliesbehang behangen met patroon. De muren zijn 6 maanden geleden nieuw gestuct. Het gaat om totaal 40 m2.

Nieuwbouw eengezinswoning latexspuiten

Wanden Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Schilderwerk

MEVROUW/MIJNHEER MIJN TWEE ZOONS WERKEN ALS ZZP'ERS HET ZIJN HARD WERKENDE GOEDE SCHILDERS. MAAR FINANCIEÉL EN ADMINISTRATIEF HEBBEN ZE HET NIET HELEMAAL ONDER KONTROLE DAAROM HEB WE BESLOTEN DAT IK ZE HIERIN GA BEGELEIDEN. NU ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR WERK VOOR HEN, HET ZIJ OP BETALING VAN UUR BASIS OF HET OVERNEMEN VAN HELE KLUSSEN. HOPENDE WAT VOOR U TE KUNNEN BETEKENNEN,

Garage schilderen

First of all, hope it is fine with you to present the request below in English as at the moment my Dutch is not sufficient. I have a small garage i would like to have painted. It's both walls and floor with Epoxy coat. It's a concrete old floor with a old regular paint. It's a garage for 1 car only, so it's not that big.

Trapgat behangen

Door lekkage in mijn toilet is er op de wanden van het trapgat schimmel gekomen. Ik zoek een partij die deze wanden kan stucen, schilderen, opnieuw behangen of een andere methode. Het gaat om een totaal oppervlakte van ongeveer 20 m2.

Buitenkant schilderen van het woonhuis

Ik wil het houtwerk van mijn woning laten schuren, gronden en 2 x aflakken met Sigma verf. Eventuele slechte delen in het hout dienen te worden behandelt of worden vervangen. Ik realiseer mij dat voor een goede offerte er eerst naar de woning gekeken moet worden.

Nieuwbouw spuiten met latex

Wanden Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Trappen behandelen met anti-slip lak

Wij hebben een open trap, met, vermoedelijk, hardhouten treden. De lak is op het grootste gedeelte door gebruik afgesleten. Wij zouden de trap graag opnieuw laten behandelen, dit maal met een anti-slip lak, die de traptreden ook een wat lichter uiterlijk geeft. De trap bestaat uit twee delen van ieder 12 treden + een soort begin-lat. In totaal betreft het dus 24 treden, 2 latten en nul zijkanten.

Eiken meubels schilderen

Graag zou ik mijn eethoek met 6 stoelen, tv kast, salon tafel, dressoir, vitrine kast, lang smal tafeltje willen laten schilderen in een lichtere kleur. Hierover ontvang ik graag advies wat de mogelijkheden zijn.

Witten en behangen

Ik wil de plafonds (60 m2) witten en circa 137,5 m2 wanden behangen (gerekend in banen van circa 50 cm). Graag ook in offerte verwerken wat de kosten zijn van het verwijderen van het oude behang.

Sierlijsten afwerken in een gerenoveerde woning

Het gaat om een kleine jaren '30 hoekwoning die recentelijk volledig gerenoveerd is, nieuw stucwerk is dus aanwezig. Plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Sierlijsten in de hoeken

Natte ruimtes schilderen

2 ruimtes van 21 m2 moeten worden ingericht als douche en hammam ruimte. De muren moeten worden bewerkt op een manier dat het waterdicht wordt. Geen tegels. Ruimte is voormalige loods. Zou het schilderen met twee componenten verf en schimmelwerend mogelijk zijn? Wat is er nog meer nodig? We hebben zeer weinig budget helaas, dus mocht u andere opties of mogelijkheden willen aandragen, graag! De vloer lijkt behandeld met een betonverf. Het is onduidelijk of dit een twee- componenten verf is. Helaas is de vorige eigenaar is niet meer te benaderen.

Woonkamer, slaapkamer en gang behangen

Ik wil graag mijn woonkamer, slaapkamer en gang laten behangen. De afmetingen heb ik niet maar de wanden zijn wel behangklaar. Ik zal het doorsturen via de mail als ik het ga meten.

Divers schilderwerk in de woonkamer

Wij hebben een mooie eengezinswoning gekocht uit bouwjaar 2015 en krijgen daarvan op 1 november de sleutel. Direct daarna - het liefst al vanaf 2 november- willen wij daar wat schilderwerk in de woonkamer laten verzorgen. De woning is nog erg nieuw en alles ziet er netjes uit. Het gaat om muren met sierpleister waarop we graag latex in RAL 9002 willen en om het plafond dat wit moet worden gesausd/gespoten. Verder willen we de openslaande deuren die nu groen zijn, wit laten schilderen in dezelfde kleur als de kozijnen. Alle maten en foto's van de woning staan op Funda. Ik ontvang hiervoor graag een prijsopgave die hiervoor al vanaf 2 november tijd hebben.

TV-meubel laten spuiten

Wij willen ons witten (houten) tv-meubel graag laten spuiten. De kleur is nu wit, dit moet mat zwart worden. De afmetingen zijn: - 1.80 meter breed - 56 cm diep - 56 cm hoog De werkplek is goed bereikbaar.

Behangklare wanden schilderen

Het betreft een nieuwbouwwoning waar ik de behangklare muren wil laten schilderen. Het plafond wordt met spuitwerk opgeleverd dus ik neem aan dat die dan niet gedaan hoeft te worden. De woonkamer is 5.92 meter lang bij 4.92 meter breedte en een normale hoogte van plafond. De slaapkamer is 2.90 bij 1.90 meter en de berging is 1.92 bij 1.90 meter.

Plafond wit spuiten

Op de benedenverdieping plafond wit laten spuiten. Het gaat in totaal om ca 50m2.

Wandtegels in de badkamer schilderen

Wij hebben een woning gekocht en krijgen daarvan op 30 oktober de sleutel. Er is daar een prima badkamer van 2 x 3 meter, maar we vinden de wandtegels niet mooi. Het is onze wens om die door een bedrijf dat daar ervaring mee heeft te laten schilderen. Ik ontvang graag uw advies over de mogelijkheden en een offerte. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda. Ik heb zelf het aantal m² van de wanden nog niet berekend.

Schilderen plafond outdoorcabin

Het plafond van de outdoorcabin (overkapping in de tuin) is aangetast door vocht. Het betreft GEEN lekkage. Het zijn platen die op balken gemonteerd zijn. Zowel de balken als de platen moeten behandeld worden. In totaal is het rond de 20 m2. Het plafond moet worden geschuurd (voorbewerkt?) en worden geschilderd met waterafstotende verf zodat die vlekken niet meer terugkomen. Kunt u dit voor de derde week van augustus doen? Anders kan het pas in december.