Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Wormerveer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Wormerveer heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Wormerveer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Wormerveer of directe omgeving.

69 klanten uit Wormerveer bevelen een bij Casius in Wormerveer aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Wormerveer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: 6 appartementen+ trappenhuis schilderen a 1000m2, divers binnen schilderwerk en twee naaste woningen buiten schilderen, wanden stucen, deuren kozijnen en dakrand schilderen, bovenverdieping lagen spack spuiten, buitenzijde van hoekhuis schilderen, stucen en (spuit)verven nieuwbouwwoning, schilderen van woonkamer binnen en buiten, buitengevels schilderen, 167m2 plafonds & wanden schilderen (spuiten), spuiten wanden en plafonds nieuwbouw appartement, deuren, kozijnen, muren en plafonds schilderen, buiten schilderen van ong 60 m2, sauzen van (binnen)muren, behang of schilderen van 180 m2 en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Wormerveer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Wormerveer:

Het schilderen van opdekdeuren, kozijnen en trappen

Ik zoek een schilder voor het schilderen van 11 deuren, kozijnen, 2 open trappen en de relingen. Dit wil ik graag geschilderd hebben met watergedragen verf. Het gaat om binnen schilderwerk en het betreft alleen maar houten kozijnen/deuren/trappen.

Houten dakgoten schilderen

Ik wil de dakgoten laten schilderen. Het gaat om 2 dakgoten, voor en achter. Lengte ongeveer 5-6 meter. Breedte ongeveer 75 cm-100 cm. Staat van het hout is hier en daar slecht.

Gevel kaleien

ik wil graag mijn gevel laten kaleien. De bestaande woning staat in buitenrand Amsterdam Zuid, 2 laags met schuine kap erop met aanbouw garage, woning wordt eerst verbouwd, ca. 300 m2, gevels zijn nu wit geschilderd wij zijn geen eigenaar (kan niet wijzigen) maar aannemer, tijdspad eventueel binnen 9 maanden. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Muren verven in een 2-kamer appartement

Ik zoek een vakman die de muren van mijn 2-kamer appartement zou willen stucen en desnoods ook schilderen. Het betreft 70 vierkante meter. Offerte voor plafonds schilderen (60 vierkante meter) mag ook. Ik zoek iemand voor rond half oktober.

Woning van binnen laten schilderen

Plafond en wanden woning. Oppervlakte woning 55 vierkante meter.

Sauzen van wanden

Sauzen van de wanden

Trappen opknappen met schilderwerk

Ik wil een open en een dichte trap met elk 15 treden laten schilderen in kleur RAL 9001. Ook de zijkant (trapplint) moet worden geschilderd. De verf op de trappen is lelijk geworden, het hout zelf is in prima staat. Het huis is uit 2012. Ik ontvang graag offertes voor het schuren en schilderen.

Schilderwerk na lekkage

In verband met lekkage graag offerte inclusief antischimmel en verf. Woonkamer 3. 50 X 10. 00 meter 2. 60 hoog Plafond is aangetast en één muur. (Muur is10. 00×2. 60 hoog) Gang 3. 00 x2. 30 alleen plafond. Keuken 3. 25x1. 65  plafond en halve muur(3. 25×1. 15) Slaapkamer 3. 15×1. 94 plafond en loszittende behang met bubbels en natte inbouwkast 0. 43 diep 1. 18 breed 2. 07 hoog .

Binnentrappen schilderen

Het betreft de trap naar de eerste verdieping en de trap naar de 2e verdieping plus 2 spijlen hekjes, 2 x vijftien treden. Eerste trap is dichte trap. Tweede trap is open trap. Op de eerste verdieping een spijlen hekje en op de tweede verdieping ook een spijlenhekje 2 x zo lang. Beide trappen en hekjes moeten licht opgeschuurd worden Misschien nog een keer in grondverf. Maar dat zit er ook al op.

Conform bouwkundig rapport schilderwerk vernieuwen

Het bouwkundig advies die wij gekregen hebben staat: "Schilderwerk van de gevel kozijnen eerste verdieping en het houtwerk van de goten is in slechte staat en dient binnenkort opnieuw geschilderd te worden. De voorgevel schuren en metselwerk en de bovenkozijnen eerste verdieping en onder rechter kozijn eerste verdieping dienen gerepareerd te worden". Ik wil graag ons dak gevel laten schilderen. Dit is een vrijstaande woning (2 verdiepingen) dus staat de dak gevel op alle vier kanten van het huis.

Buiten schilderwerk laten uitvoeren

Schilderen van de windveren voor en achter, schilderen van de achtergevel (hout) en vervangen en bijwerken van het houtwerk. Het gaat om een woning met één verdieping, punt dak.

Verfspuiten in de nieuwbouwwoning

Onze nieuwe woning word over 2 maanden opgeleverd, ik wil graag de m2 prijs weten van de wanden en plafons laten spuiten met verf of latex. Het is meer dan 100 m2 aan wanden. Graag een prijs per email.

Plafond in één keer dekkend laten witten

Mijn plafond wil ik graag gewit hebben. Ik denk dat het in één keer dekkend is aangebracht kan worden. Ik schat dat het te witten oppervlak ongeveer 50 vierkante meter zal zijn.

Woonkamer behangen

Ik wil graag mijn woonkamer behangen in Wormerveer. De spullen heb ik allemaal in huis. Mijn kamer is ongeveer 3,5 x 7,5 meter met aan de voorkant een groot raam ook aan de achterkant zit een groot raam. Hoogte van de kamer is iets van 2.40 meter. De muur bij de buren is glad. In de muur daar tegenover zit een deur naar de hal. Behang zonder patroon, vinylbehang. Uitvoering in juni.

Schilderen buitenzijde woning

Schilderen voorzijde woning en gedeelde achterkant huis van buiten. Het is een vrijstaande woning. Kozijnen, deuren en eventueel stukje gevelbekleding voor. Achter: raamkozijnen.

schilderen van 2 boeidelen

Er moeten 2 boeidelen van mijn huis geschuurd en geschilderd worden. Volgens een schilder die niet is komen opdagen was het weinig opknapwerk en zou het in 2 dagen klaar zijn.

Buiten schilderwerk

Schilderen dakgoot voor- zij en achterzijde woning, een kleine dakkapel aan de straatzijde en een dubbele dakgoot aan de tuinzijde.

4 Kozijnen en 2 sierlijsten schuren en ...

4 Kozijnen en 2 sierlijsten schuren en schilderen. Tevens de buitenmuur aan de achterkant bijwerken Stucken) Er zitten wat scheuren in het stuckwerk)

Aantal vierkante meter weet ik niet ...

Aantal vierkante meter weet ik niet precies, het gaat om buiten schilderwerk, voorkant huis: houten dakgoot, kozijn boven (kleine badkamer raam en slaapkamer raam) en de erker beneden en deur met kozijn. (deur en deel van kozijnen in lak) Achter:Alles in verf. Gaat om alleen kozijn boven, weer kleinere raam en iets grotere raam, deze zitten op het zuiden, verlag moet waarschijnlijk eerst eraf (beneden kunstof kozijnen) en dakgoot. Gaat om jaren 30 rijtjes huis, eentje in het midden, geen dakkapellen.

De kozijnen en deuren buiten van het ...

De kozijnen en deuren buiten van het huis. De bestaande verflagen dienen verwijderd te worden. Tevens dient op sommige plaatsen het hout behandeld te worden tegen houtrot.