Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Uithoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Uithoorn heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Uithoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Uithoorn of directe omgeving.

514 klanten uit Uithoorn bevelen een bij Casius in Uithoorn aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Uithoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: houtwerk binnen en wanden sauzen, buitenmuren onderhoud en schilderwerk, wanden behangen van woning, buitenschilderwerk huis, boeiboorden vervangen en alle hardhouten kozijnen in mahonie beitsen, villa binnenkant schilderen 500 m2, schilderen alle buiten-kozijnen, behangen appartement, buitenkant van kozijnen laten schilderen, buitenschilderwerk aan woning, gevels vrijstaande woning keimen, sauzen/Latexen 150 m2 (binnen/buiten), buiten deuren en kozijnen opnieuw laten schilderen en vervangen glaslatten, trappen en ballustrades schilderen, houtwerk schilderen buitenkant en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Uithoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Uithoorn:

Aanbrengen renovliesbehang en verven

Wij willen onze nieuwbouw woning van 134 m2 laten voorzien van o.a. renovlies behang en de kinderkamers van ander vliesbehang. De verwachte oplevering is juni/juli.

Wanden stucen

Wij willen graag offertes voor het glad stucen van alle wanden in de woning. Wij hebben hierbij de volgende wensen en vragen: - Het betreft een nieuwbouwwoning - Totale oppervlakte wanden 300 m2 en daarnaast 30 m2 schuine plafonds (dak) - Het betreft de volledige woning, m.u.v. badkamer en twee toiletten - Een aantal wanden krijgt een andere kleur, graag rekening houden met 5 kleuren - Kan het stucwerk direct in de kleur worden opgeleverd of is verven vereist? In dat geval graag ook meenemen wat de prijs is voor het volledig afwerken van de woning.

Spuiten muren en plafonds

Graag laat ik de muren en plafonds van een woning van 103 m2 en 2,60 meter hoog spuiten. Er zit een soort spachtelputz op de muren, dat zou overgespoten moeten worden.

Behangen van hele nieuwbouwwoning

Onderstaand de werkzaamheden die ik uitgevoerd wil hebben. Gehele nieuwbouw woning van ongeveer 425 m2: • Glasvezelbehang all-in • Voorschouw (inspectie) wanden • Schuren wanden, verwijderen pikkels spacwerk, enzovoort • Aanbrengen 200 grams duurzaam glasvezelbehang, keuze structuur (blokjes) • Nalopen naden, eventueel dichten van naden • Schilderen met enkele laag latex • Afkitten langs deuren en kozijnen, indien nodig plafond

Plafond, muren en keukenraam schilderen

Ik wil graag een aantal dingen laten schilderen: het plafond in de kamer van circa 8 meter bij x 5 meter. Ook wil ik 2 muren laten schilderen, die samen circa 13 meter breed bij 2 meter 20 cm hoog zijn. En een keukenraam van houtwerk van circa 150 cm breed en 150 cm hoog. Misschien dat er voor het schilderen van de muren iets verschoven moet worden, maar dat is vrij makkelijk.

Benedenverdieping spuiten

Ik ben op zoek naar de schilder die mijn plafonds en muren met een totaaloppervlak van ca. 150 m². Keuken en vloeren dienen afgeplakt te worden. Bij voorkeur RAL9010.

2 muren behangen

Er dienen 2 muren opnieuw behangen te worden met vliesbehang. Er is 1 muur 5.70 meter lang en 2.50 meter hoog, de andere muur is 2.30 bij 2 meter groot. Het behang en de lijm is aanwezig.

Daklijsten schilderen

Wij willen op zeer korte termijn de daklijsten van onze woning laten schilderen. Heeft u hier qua tijd mogelijkheden voor en zo ja, kunt u hiervoor een offerte maken?

Opbouw reinigen en coaten

Het gaat om opbouw van ons huis op de 2de verdieping. Deze is begin 2000 voorzien van spachtelputz. De totale oppervlakte is ongeveer 60 m2. Het oppervlakte moet gereinigd worden en voorzien worden van een coating in antraciet kleur. Mij is aangeraden om dit met een verf te doen op minerale basis.

Het laten spuiten van een binnen deur met 3 ramen

Het gaat om een nieuwe schuifdeur met 3 ramen die gespoten moet worden. Deze word opgehangen een een rails systeem aan de muur. De deur is van hout en 93 cm breed en 2.13 meter hoog. Separaat zou ik de kosten willen weten voor het afhangen van de deur.

Latex spuiten van muren en wanden

Wanden Vierkante meter: 160 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Latex spuiten in de gehele woning

In september 2012 hebben jullie bij ons de woning voor een deel voorzien van glad stucwerk en het gehele huis met latex gespoten. We zouden graag een offerte willen ontvangen voor het latex spuiten van onze beneden verdieping. De planning is wel redelijk strak, omdat we vloerverwarming gaan laten plaatsen. Ik hoor graag van jullie. Wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Behang-, saus- en schilderwerk in een woonhuis

Ik wil in de woning graag 2 hallen en 2 kamers behangen. Daarna moeten er 3 deuren, een wc plafond en een woonkamer gesaust worden. De afmetingen heb ik niet, ik wil graag dat iemand langskomt. De kamers zijn ongeveer 3.50 bij 3 meter en de woonkamer 9 bij 4 meter.

Change of damaged wallpaper

Damaged wallpaper in the bedroom should be changed. Total surface of the part which must be changed is 7 - 8 square meters. Including delivery of the wallpaper is preferenced.

Behang gedeeltelijk vervangen

Hello, I need to change a small part of the wallpaper (3 rows). Oppervlakte 6 m2.

Latex in de woonkamer laten spuiten

Wat kunnen jullie betekeken voor het latex spuiten in de woonkamer? Bijgevoegd een plattegrond. De muren zijn in prima staat, alleen moet aan de linkerkant (al een witte muur) een opfrislaag wit en aan de rechterkant (groen) een eigen kleur blauwe/groen. Wanden Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 20

Plafonds en wanden schilderen

90m2 schilderwerkzaamheden plafonds en wanden op een bestaande woning? Er hoeft niet afgeplakt te worden. Verf wit. Wanneer is de eerste mogelijkheid om een datum te prikken? Graag kosten aub mailen.

Nieuwe deur spuiten

Er dient een nieuwe binnendeur in RAL 9016 gespoten te worden. Mocht dit naar wens verlopen dan komen er nog 6 deuren bij. Alle deuren zijn nieuwe, voorbewerkt en dienen alleen gespoten te worden.

Witten plafond kamer/keuken

Wij willen het plafond opnieuw laten witten. Plafond is korrelig en totaal circa 46 m2. Wij zouden graag willen weten wat de meerprijs is als wij het plafond eerst laten glad stucen voordat het gewit wordt.

Vloer in de douche verven

Ik wil de douchevloer geverfd hebben. Deze is ongeveer 2,5 bij 3 meter. Daarnaast moet het plafond ook gewit worden. Eventueel moet de vloer ook verwijderd worden. Nu zit er een lichtblauwe kleur op maar deze wil ik wat donkerder.

Spuitwerk in nieuwbouw aanbrengen

Wanden Vierkante meter: 210 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 140 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Deuren, ramen en kozijnen schilderen

Graag ontvang ik een offerte voor het schilderen van de voordeur, de achterdeur, de schuurdeur, de gevelbekleding en 10 kozijnen van diverse afmetingen.

Nieuwbouwwoning muren stucen en sauzen

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht waarvan de wanden behangklaar worden opgeleverd. In verband met het risico op scheuren willen we renovlies behang laten aanbrengen en daarna laten sauzen/spuiten. Wat kost dit bij jullie? Krijgen we garantie? Wanden: 220 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Latex spuitwerk op een plafond

Ik heb in mijn woning een plafond van 60 m² met daarop spackspuitwerk. Ik wil het laten opfrissen met latex spuitwerk. De vloer moet daarbij worden afgeplakt. Ik heb geen haast met de klus, de uitvoering kan in overleg worden ingepland. Ik ontvang graag uw aanbieding.

2 Muren met graffiti overschilderen

Wij hebben in 2 slaapkamers elk een identieke muur waar graffiti op zit. Wij laten de muren graag schilderen of coaten, zodat deze weer netjes zijn. Het gaat om 2 muren van 390 x 260 cm, in totaal ruim 20 m². We denken dat schilderen mogelijk is, maar misschien moet er wel stucwerk overheen. We laten de situatie graag even beoordelen en ontvangen daarna uw advies en een offerte.