Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Uitgeest te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Uitgeest heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Uitgeest u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Uitgeest of directe omgeving.

122 klanten uit Uitgeest bevelen een bij Casius in Uitgeest aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Uitgeest bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: deuren, kozijnen, muren en plafonds van een monument schilderen, sausklaar nieuwbouwhuis huis van binnen latex spuiten, benedenverdieping alles schilderen plus twee trapopgangen, muren stucen danwel schilderen, woning laten schilderen, huis opnieuw sauzen, woning aan de buitenkant laten schilderen, schilderwerk van meerdere dingen in het huis en de garage, offerte Renovlies behang en stucen, schilderen buiten deuren en 20 kozijnen met kruisroeden, compleet modern herenhuis van binnen schilderen, tien kozijnen voorkant buitenzijde schilderen, buitenwerk huis schilderen, buitenom schilderen voor-en achterkant, kantoorruimtes schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Uitgeest staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Uitgeest:

Kozijnen eerste verdieping

Ik zoek een schilder voor het schilderen van 2 kozijnen met twee opendraaiende raampjes, badkamer raampje en kozijn met twee openslaande ramen zogenaamde verhuis ramen. Dit wil ik graag in een donkere kleur. Het betreft houten kozijnen op de eerste verdieping. Het gaat om buitenschilderwerk.

Deuren en kozijnen schilderen

Ik wil graag informeren wat het kost om 6 deuren te laten schilderen, 3 deuren aan 1 kant en 3 deuren aan beide kanten. Er zitten ruitjes in. Kozijnen niet nodig. Wordt het gespoten? Ik hoor het graag.

Kersenhouten tafelblad schuren en bewerken

Tafelblad is 240 cm bij 114 cm en is gelakt. Het blad vertoont witte vochtplekken die niet meer te verwijderen zijn. Kan de lak laag opgeschuurd worden en is het noodzakelijk opnieuw te lakken?

Plafond en muren spuiten

Het gaat om 115 m2 plafond en muren in het wit. De muren zijn spagtelputz en de muren gespoten. Daarnaast 17 m2 kleur (wand). De opdracht moet uitgevoerd worden tussen 27 juni en 20 juli. Het gaat om de woning de darse 44 in Uitgeest

Plafond en muren spuiten en binnendeuren schilderen

Ik wil een plafond van ongeveer 100 m² en ongeveer 60 m² wanden laten voorzien van latex spuitwerk. Ook wil ik 4 binnendeuren met glas laten schilderen. Ik wil de klus hier graag even laten beoordelen en inmeten, want het aantal m² van de wanden is een schatting. Dan kunnen ook de deuren even bekeken worden. Ik ontvang graag een offerte van bedrijven die hier binnenkort tijd voor hebben. Ik heb al een deel van de ruimte afgeplakt.

Buiten- en binnenschilderwerk bij een tussenwoning

- Dakgoten voor- en achterzijde (vlak houtwerk, totaal ongeveer 14 m2); - Kozijnen 1 stuk verdieping voorzijde, 1 x vast raam + 1 x openslaand raam + badkamerraam openslaand; - Kozijnen 1 stuk verdieping achterzijde, 2 x vast raam + 2 x openslaand raam; - Begane grond voorzijde: 1 x vast raam, 1 x vast raam klein + 1 openslaand raam + voordeur en kozijn; - Begane grond achterzijde: 1 x vast raam, 1 x vast raam klein + openslaand raam + achterdeur en kozijn. - Schuurdeur en kozijn. Bestaand schilderwerk is in goede staat. Gebruikte lak bestaand schilderwerk. Het zijn allemaal houten kozijnen.

Koopwoning latexspuiten

Wij hebben een huis gekocht en het plafond wordt straks gestuukt, deze zouden we graag willen laten spuiten, betreft 65 m2. Daarnaast ook de muren, deze zijn van spachtelputz. 1 muur zou in een kleur moeten en de rest in het wit, RAL 9010. Kunnen jullie de latex ook mengen in een kleur van Histor? Wanden Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex. Plafond Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex.

Behangen van slaapkamerwanden

Het betreft een offerte aanvraag voor het behangen van 2 wandjes met een steigerhout print. Beide wandjes zijn ongeveer 6 meter breed, dus 12 meter in totaal. Het materiaal heb ik zelf al in huis.

Schilderen van de dakgoot

Ik wil graag de dakgoot laten schilderen van ons hoekhuis van 8 jaar oud in Uitgeest. Het gaat om 25 meter, schuren en schilderen. Dakgoot is rondom te bereiken met ladder/steiger.

Paneeldeuren schilderen

Het betreft schilderwerk aan een aantal binnendeuren: - 4 paneeldeuren. - 1 paneeldeur met veel glas. - 2 suite deuren met glas. De deuren zijn nieuw en direct te bewerken, mijn voorkeur gaat uit naar de kleur wit.

Meubels opnieuw laten spuiten

Spuiten van dressoir, servieskast, salontafel en eettafel.

Een muur behangen

Ik ben op zoek naar een behanger die boven op zolder 1 muurtje wil behangen van 2.30 hoog en 4.30 breed. Graag wil ik weten wat dat kost en of het mogelijk is dat dat in de maand maart 2013 kan gebeuren. Ik denk aan 6 of 7 maart of ergens tussen 15 en 20 maart 2013. Behang koop ik zelf.

Behangen

Het gaat om een nieuwbouwwoning die behangen moet worden. Om ongeveer 70 m2. De woning zal volgende maand worden opgeleverd. Behang koop ik zelf. Ik wil graag informatie per mail ontvangen, ben telefonisch slecht bereikbaar.

Behangen 3 stroken

Dun en snel beschadigend behang op de muur. Het lukt ons niet om het netjes zonder beschadigingen op de muur te krijgen. Drie stroken van 3m hoog.

Herschilderbeurt van de woning 2 onder 1 ...

Herschilderbeurt van de woning 2 onder 1 kap. Garagedeur (metaal) Dakkapel Achterdeur/voordeur/balkondeur 4 normale/grote kozijnen 3 kleine kozijnen schuifpui

Het buitenschilderwerk moet gedaan ...

Het buitenschilderwerk moet gedaan worden. Het is een 2 onder 1 kap woning van 5 jaar oud. te verrichten werkzaamheden is o.a. schoonmaken, schuren en schilderen. Ook hebben wij belangstelling voor de winterschilder offerte.

Schilderen 4 kozijnen plus stootborden ...

Schilderen 4 kozijnen plus stootborden plus voordeur plus metalen garagedeur aan voorzijde woning.

Behangen van alle kamers in een ...

Behangen van alle kamers in een nieuwbouwwoning circa 50 rollen 10 meter.

3 kleine ramen + kozijn (50 x150) 3 ...

3 kleine ramen + kozijn (50 x150) 3 grote ramen + kozijn (200 x 150) schuifpui 3 buitendeuren dakkapel (250 breed) dakgoot