Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor binnenhuis een trap, deuren en kozijnen schilderen:

Binnenhuis een trap, deuren en kozijnen schilderen

Ik wil een trap laten schilderen samen met 5 deuren met kozijnen en 2 balken. Schuren doen we zelf. De deuren zijn ongeveer 2 x 0,9 meter. De trap heeft 13 traptreden. Alles is binnenwerk dat geschilderd moet worden.
Onze klant uit Purmerend (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor binnenhuis een trap, deuren en kozijnen schilderen uit heel Nederland:

Binnenshuis schilderen

Binnenhuis schilderen muren deuren plinten trap

Houten dakterras aanleggen

Ik heb een plat dak, in zomer 2017 nieuw bedekt met bitumen (zonder grind). Er zijn twee opgangen naar dit dak van binnenhuis via een trap met dakraam. Ik zou graag op het dak een (houten) dakterras van ongeveer 4x4 of 5x5 laten plaatsen met hieromheen hekwerk.

Houten trappen schilderen

Ik wil graag twee houten binnenhuis trappen laten schuren en schilderen. Op dit moment zit jachtlak op de trap, dit moet verwijdert/geschuurd worden. Wellicht is het ook mogelijk om wat antislip in de verf aan te brengen? Ik heb geen haast met deze klus, in onderling overleg kan er gestart worden.

Trap renoveren met Flexxstairs

Wij overwegen om onze trap (binnenhuis) te laten renoveren. We denken eraan om dit te laten doen met Flexxstairs. Mijn vraag is, of wij dit ook via jullie kunnen laten doen en wat de kosten hiervan zullen zijn? Het gaat om een 13 treden dichte trap. De trap heeft 2 keer een kwart slag. Graag zien wij uw reactie zo spoedig mogelijk tegemoet omdat de Flexxstairs deze week in de aanbieding zijn bij Gamma.

Schilderwerk binnenhuis

Alles van binnens huis schildere plafonds sauzen 1 woonkamer deuren schilderen 18 stuks de trap plafonds 3 slaapkaemr kozijnen 6 stuks

Traplaminaat aanbrengen

Voor onze binnenhuis trap willen we graag traplaminaat zetten. het zijn 13 treden. traplaminaat moet zwart wit zijn. we willen graag een offerte hebben heoveel het gaat kosten als het gemonteerd wordt bij ons.. en we willen graag weten wat de montage kosten zijn.

Verbouwen binnenhuis aangekocht ...

Verbouwen binnenhuis aangekocht grachtenpad; Werkzaamheden: slopen binnenmuren en plaatsen nieuwe muren, verplaatsen toilet, installatie CV in gehele pand, poort in schutting metselen, tweede ongebruikte meterkast verwijderen, doorbreken woningscheidende wand, trap verwijderen, vide dicht maken en plaatsen doorkijk open haard. 1 april krijgen we de sleutel en de werkzaamheden moeten dan ook plaats vinden in april.

We hebben een huis uit 1970 gekocht en ...

We hebben een huis uit 1970 gekocht en de binnenkant moet grondig aangepakt worden. We willen als eerste alleen een ontwerp om van daaruit verder te gaan. In ieder geval schoorsteen verwijderen en trap ommuren. We zoeken dus een binnenhuis architect die allereerst onze wensen stroomlijnt en op papier zet en uitwerkt zodat het gebruikt kan worden als document voor het verkrijgen van offertes.

Muren slopen, nieuwe muren maken, ...

Muren slopen, nieuwe muren maken, beneden toilet op andere plaats, stroom- en gaskast op andere plaats inclusief compleet elektro leidingwerk, verwarming incl. ketel, vloer isoleren, onderlaminaat platen leggen, plaatsen van keuken,wc (hangend) en badkamer beton op houtenvloer en ook betegelen (30m2wand+20m2vloertegels), nieuwe waterleiding. Gipsplaten op plafond en plafond op 1e ook geluid en warmte isolatie aanbrengen, een trap van bg. naar 1e verdieping, nieuwe muren maken, 6 binnendeuren plaatsen, complete kunststof kozijnen met dubbele beglazing, alle muren helemaal afwerken, misschien een (binnenhuis)architect nodig voor goede plattegrond te maken.

In eerste instantie zoek ik advies met ...

In eerste instantie zoek ik advies met offerte. Omschrijving werkzaamheden: uitbouw van keuken; verplaatsing trap naar zolderverdieping; verwijderen (dunne) wandjes zolderverdieping; nieuwe keuken,toilet,badkamer; vervanging (loden) leidingen; stucwerk in de meeste vertrekken ivm gewenste inbouw verlichting. Mogelijk (binnenhuis-) architect nodig. Ik zoek advies voorfgaand aan ondertekening koopcontract. Spoed.