Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor kast overspuiten:

Kast overspuiten

Ik zou graag een indicatie willen ontvangen voor het spuiten van mijn Queen Ann dressoir. de afmeting is 2.35 meter lang, 90 cm hoog en 50 cm diep.
Onze klant uit Purmerend (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kast overspuiten uit heel Nederland:

Keukenkasten laten overspuiten

Ik zou graag een grenen keuken laten overspuiten in een grijs tint. De keuken is 4. 50 m lang met boven en onderkastjes. Bestaand uit een hoge koel- vries combi kast 2,20 hoog - een apothekerskast 30x220 - lage onderkast 30x90 - boven kast 30 x 80 - vaatwasser deur - bovenkast 60x80 - dubbele spoelbak deuren samen 90x90 - dubbele kast met glazen plaat erin alleen de randen 90x90 - onderkast 40x90 - bovenkast 40x90 - onderkast voor inbouw oven alleen de randen - onderkast 40x90 - bovenkast 40x90

Deel van de keuken opknappen

Wij hebben een tijdje geleden een lekkage gehad in de keuken, nu is dit verholpen en gaan wij de vloer binnenkort laten vervangen, echter door de lekkage is er ook een deel van de keuken heel erg nat geworden en dat begint te stinken. Wij hebben een paar maanden geleden alle kast deurtjes laten overspuiten en zouden het daarom zonde vinden om de hele keuken te moeten doen. Ik denk dat alleen het kastje onder de gootsteen vervangen moet worden en dat daar dan gewoon weer de deurtjes in kunnen. Een andere optie is het hele keukenblok: smal kastje, gootsteen kastje en vaatwasser kast, te laten vervangen. Laat even weten wat de mogelijkheden zijn en de eventuele kosten. Bijgevoegd 2 foto's

Grutterskast lakken of spuiten

Graag ontvang ik een offerte voor het overspuiten van mijn grutterskast. Het is een koloniale grutterskast van 185 cm. breed en 215 cm. hoog. Ik zou hem graag wit willen hebben. Ik heb eventueel een foto van de kast die ik u nog toe kan sturen.

Betreft het overspuiten van een ...

Betreft het overspuiten van een bestaande keuken. Verwijderen van schouw met afzuiger. Plaatsen van nieuwe afzuiger met 2 bovenkast , hoek-bovenkast.Maken van afvoer afzuiger naar buiten. Verwijderen van 2 "toog-pilaren" .Opnieuw stucen van het verwijderde. Plaatsen van 1,4 mtr hoge scheidingswand(muurtje) van 1,4 mtr lang. Afwerking hiervan(plank en stucen. Plaatsen oderkast keukenladen en open kast hieraan. Vernieuwen van ca. 8 mtr werkblad en plaatsen van 1,4 mtr nieuw blad. Overspuiten of nieuw tegelen van de tegelwand.