Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Purmerend te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Purmerend heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Purmerend u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Purmerend of directe omgeving.

1332 klanten uit Purmerend bevelen een bij Casius in Purmerend aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Purmerend bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: binnen schilderwerk, deuren kozijnen pafond schilderen, behangwerken van nieuwbouw woning met renovlies, buitenschilderwerk langgevel woonboerderij, nieuwbouwwoning stucen en schilderen, het witten van meerdere plafonds, anhydriet nieuwbouw vloer verven, schilderen van de buitenkant van het huis, muur en plint schilderen, plafond muren al houtwerk, huis stucen, betreft een nieuwbouw woning., buitenschilderwerk tussenwoning, glasvezelbehang aanbrengen nieuwbouwhuis, binnen-/buitenschilderwerk: deuren & kozijnen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Purmerend staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Purmerend:

Binnenhuis een trap, deuren en kozijnen schilderen

Ik wil een trap laten schilderen samen met 5 deuren met kozijnen en 2 balken. Schuren doen we zelf. De deuren zijn ongeveer 2 x 0,9 meter. De trap heeft 13 traptreden. Alles is binnenwerk dat geschilderd moet worden.

Deuren en kozijnen schilderen

6 deuren en kozijnen en kozijnen keuken en woonkamer+ vensterbank en toog

Voordeur en kozijnen schilderen

Schilderen buitendeur (voordeur) 1x 2 grote kozijnen 1 kleine kozijn Ik ontvang graag een offerte.

Behanger gezocht voor tweeëntwintig banen

Ik wil mijn slaapkamer laten behangen. De muren zijn behangklaar. Het gaat om 22 banen, hoogte 2.40 meter, rechte muren.

Behangen van één muur

Wil graag een muur in mijn kamer laten behangen. Bij elkaar 13 rollen. Er hoeft geen voorwerk plaats te vinden.

Nieuwbouw woning alle wanden spuiten

Nieuwbouw woning waar alle muren voorzien moeten worden van spuitverf. Het gaat om de begane grond, trap opgang, eerste etage, trapopgang en de tweede etage. Ongeveer 50m2 per etage. In de muren zitten geen lucht belletje maar zijn glad. In 3 slaapkamers wordt 1 muur een kleur. In de woonkamer 1 wand een kleur. De rest allemaal RAL 9016

Behangen van slaapkamers

Ik wil 2 slaapkamers behangen, hal en woonkamer. Het behang hebben we al. De kamers zijn beide totaal ongeveer 15-20 m2.

Slaapkamer behangen

Graag ontvang ik een indicatie voor het behang met effen behang in een slaapkamer van ongeveer 30 m2. De muren zijn behangklaar.

Schilderen van plafond, muren en 5 binnendeuren

Ik wil het plafond en muren laten schilderen. Plafond wit. Ongeveer 50M2 en muren in kleur ongeveer 40M2. 5 binnendeuren (binnen en buitenkant). Schilder moet 11 februari kunnen starten.

Verschillende delen schilderen

Ik heb een nieuwe woning gekocht. We willen graag vier slaapkamers (inclusief plafond) verven, twee overlopen verven (eerste en tweede verdieping, inclusief plafond), een houten trap van top tot teen verven en de muren naast de trap, en de raamkozijnen aan de binnenkant in de slaapkamers. Plattegrond van eerste en tweede verdieping bijgevoegd. Ik weet niet om hoeveel m2 het gaat,

Woonkamer en plafond witten

Ik wil mijn woonkamer wanden en plafond witten. Het gaat om een woonkamer van ongeveer 30-40 m2.

Binnendeuren schilderen

Het gaat om 7 deuren die ik wil laten schilderen, nooit geschuurd of bewerkt, 100% origineel als fabriek af. Zijn verkleurd en willen we weer in ral 9010 kleur vernieuwen. Geen beschadigingen. Kan u het werkproces beschrijven en welke verf (merk) type, waterbasis of terpentine basis?

Kozijnen en deuren laten schilderen

Voor- en achterzijde ramen en kozijnen (bij elkaar ongeveer 11 kozijnen) en twee deuren met kozijnen, verspreid over meerdere verdiepingen. In de kleur wit en donkergrijs. Graag een complete offerte inclusief materialen en voorwerk.

Woning met latexverf afwerken

Wanden en plafond latex spuiten. Wanden Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Kozijnen en rabatdelen schilderen

Gaat om 3 kozijnen en rabatdelen voorkant huis

Behang verwijderen van betonmuren

Ik heb een sociale huurwoning toegewezen gekregen (totaal 69m2 de woning) permaar het hele huis is voorzien van "lelijk" behang. Het is voor mij een vrouw alleen te veel om te verwijderen en ken niemand in mijn buurt die tijd heeft.... nu wil ik graag weten wat het zou kosten om alle behang te laten verwijderen. Weet niet de m2's van het totale behang oppervlakte, maar zoals op de foto's te zien is elke ruimte voorzien van dit ellendige behang. Opnieuw schilderen of behangen moet mij wel lukken ik heb een maand de tijd. Bij voorbaat dank! Per telefoon wat lastig te bereiken helaas per mail des te beter!

Kunststof binnendeuren spuiten

Het betreft het spuiten van 5 kunststof binnendeuren.

Achtergevel binnen en buiten schilderen

Achtergevel moet zowel binnen als buiten geschilderd worden. Zowel binnen als buiten is dit ongeveer 12 m2.

Behangen met renovlies en daarna schilderen

Renovlies behangen en schilderen

Trap en trappenhuis schilderen

Het gaat om een dichte trap naar de 1e verdieping en een opentrap naar zolder en het hout werk in het trappenhuis, zijboorden, koof, en de relingen. Het hout werk is opgeschuurd en afgenomen met st Marc en de treden geschuurd met de schuurmachine.

Bestaande bouw latexen

Wanden Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 70

Standaard opdekdeur schilderen

Een gewone opdekdeur, standaard, helemaal glad, zouden wij graag aan 1 kant hoogglans wit gespoten willen hebben. 210 x 65 cm. Wat kost dat?

Wanden en plafonds spuiten of sauzen

Graag ontvang ik een offerte voor het spuiten en eventueel sauzen van de wanden en planfonds. De oppervlakte van de wanden is 265 m2 en van de plafonds 150 m2. De woning is leeg tijdens de werkzaamheden.

Gang, trapgat en overloop behangen

Ik wil de gang, het trapgat en de overloop laten behangen. Ik heb geen ervaring met behangen. Op de meeste stukken is het oude behang afgestoken. In de gang is een radiator waarachter ik het behang niet weg kon krijgen. Ik weet niet zo goed of de radiator eraf moet om erachter te behangen. Als dat niet hoeft, maar een vakman er wel achter kan behangen (als is het maar voor een groot deel) dan heeft dat mijn voorkeur. Op hardboard/houten ondergronden heb ik het oude behang laten zitten in de veronderstelling dat daar wel overheen behangen kan worden. Op de overloop heb ik het ook laten zitten aangezien het oude behang er daar nog goed op zit. De grote muur in de gang bestaat uit blokken waarvan de naden nog zichtbaar zijn. Er zijn daar wat beschadigingen die ik van tevoren zal opvullen. Ik heb daarom een vliesbehang die dekkend is, besteld. Ook twee pakjes behanglijm. Het lijkt me het beste wanneer iemand eerst even vooraf komt kijken, zodat die een goed beeld van de klus kan krijgen.

Latex spuiten op muren

In oktober wordt er gestart met de bouw van onze nieuwe aanbouw. Als dit gereed is wordt de aanbouw + de bestaande woning opnieuw gestuukt circa 50 m2. Het plafond wordt hierna met latex bespoten in de kleur wit. Wij willen graag aan jullie vragen of jullie de wanden voor ons willen spuiten, en zo ja wat is de prijs? Wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex