Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Purmerend te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Purmerend heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Purmerend u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Purmerend of directe omgeving.

1298 klanten uit Purmerend bevelen een bij Casius in Purmerend aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Purmerend bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: offerteaanvraag VVE kleinschalige appartementen, woning stucen en verven, witte kalkzandsteen muren kaleien, plafond spuiten en muren sausen, renovlies behang in gehele woning, gevel kaleien nieuwbouwwoning, schilderen en stukken hout vervangen boeidelen garagecomplex, vliesbehang in rijksmonument aanbrengen, 6 kamerwoning binnen schilderen en sauzen, glasvezelbehang aanbrengen en latexen, huis binnen wit verven, kozijnen schilderen buiten en binnen, woonkamer, trappengat en houtwerk trappengat schilderen, spuiten alle plafonds en enkele muren, trap opknappen (schilderen en stofferen) en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Purmerend staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Purmerend:

Binnendeuren schilderen

Het gaat om 7 deuren die ik wil laten schilderen, nooit geschuurd of bewerkt, 100% origineel als fabriek af. Zijn verkleurd en willen we weer in ral 9010 kleur vernieuwen. Geen beschadigingen. Kan u het werkproces beschrijven en welke verf (merk) type, waterbasis of terpentine basis?

Kozijnen en deuren laten schilderen

Voor- en achterzijde ramen en kozijnen (bij elkaar ongeveer 11 kozijnen) en twee deuren met kozijnen, verspreid over meerdere verdiepingen. In de kleur wit en donkergrijs. Graag een complete offerte inclusief materialen en voorwerk.

Woning met latexverf afwerken

Wanden en plafond latex spuiten. Wanden Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Kozijnen en rabatdelen schilderen

Gaat om 3 kozijnen en rabatdelen voorkant huis

Behang verwijderen van betonmuren

Ik heb een sociale huurwoning toegewezen gekregen (totaal 69m2 de woning) permaar het hele huis is voorzien van "lelijk" behang. Het is voor mij een vrouw alleen te veel om te verwijderen en ken niemand in mijn buurt die tijd heeft.... nu wil ik graag weten wat het zou kosten om alle behang te laten verwijderen. Weet niet de m2's van het totale behang oppervlakte, maar zoals op de foto's te zien is elke ruimte voorzien van dit ellendige behang. Opnieuw schilderen of behangen moet mij wel lukken ik heb een maand de tijd. Bij voorbaat dank! Per telefoon wat lastig te bereiken helaas per mail des te beter!

Kunststof binnendeuren spuiten

Het betreft het spuiten van 5 kunststof binnendeuren.

Achtergevel binnen en buiten schilderen

Achtergevel moet zowel binnen als buiten geschilderd worden. Zowel binnen als buiten is dit ongeveer 12 m2.

Behangen met renovlies en daarna schilderen

Renovlies behangen en schilderen

Trap en trappenhuis schilderen

Het gaat om een dichte trap naar de 1e verdieping en een opentrap naar zolder en het hout werk in het trappenhuis, zijboorden, koof, en de relingen. Het hout werk is opgeschuurd en afgenomen met st Marc en de treden geschuurd met de schuurmachine.

Bestaande bouw latexen

Wanden Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 70

Standaard opdekdeur schilderen

Een gewone opdekdeur, standaard, helemaal glad, zouden wij graag aan 1 kant hoogglans wit gespoten willen hebben. 210 x 65 cm. Wat kost dat?

Wanden en plafonds spuiten of sauzen

Graag ontvang ik een offerte voor het spuiten en eventueel sauzen van de wanden en planfonds. De oppervlakte van de wanden is 265 m2 en van de plafonds 150 m2. De woning is leeg tijdens de werkzaamheden.

Gang, trapgat en overloop behangen

Ik wil de gang, het trapgat en de overloop laten behangen. Ik heb geen ervaring met behangen. Op de meeste stukken is het oude behang afgestoken. In de gang is een radiator waarachter ik het behang niet weg kon krijgen. Ik weet niet zo goed of de radiator eraf moet om erachter te behangen. Als dat niet hoeft, maar een vakman er wel achter kan behangen (als is het maar voor een groot deel) dan heeft dat mijn voorkeur. Op hardboard/houten ondergronden heb ik het oude behang laten zitten in de veronderstelling dat daar wel overheen behangen kan worden. Op de overloop heb ik het ook laten zitten aangezien het oude behang er daar nog goed op zit. De grote muur in de gang bestaat uit blokken waarvan de naden nog zichtbaar zijn. Er zijn daar wat beschadigingen die ik van tevoren zal opvullen. Ik heb daarom een vliesbehang die dekkend is, besteld. Ook twee pakjes behanglijm. Het lijkt me het beste wanneer iemand eerst even vooraf komt kijken, zodat die een goed beeld van de klus kan krijgen.

Latex spuiten op muren

In oktober wordt er gestart met de bouw van onze nieuwe aanbouw. Als dit gereed is wordt de aanbouw + de bestaande woning opnieuw gestuukt circa 50 m2. Het plafond wordt hierna met latex bespoten in de kleur wit. Wij willen graag aan jullie vragen of jullie de wanden voor ons willen spuiten, en zo ja wat is de prijs? Wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Kast overspuiten

Ik zou graag een indicatie willen ontvangen voor het spuiten van mijn Queen Ann dressoir. de afmeting is 2.35 meter lang, 90 cm hoog en 50 cm diep.

Zolder, deuren, kozijnen en trap schilderen

Gehele zolder (schuinekant,balken,schuifdeurtjes 10 stuks). Gehele trap. 11 deuren met de daarbij behorende kozijnen. 1 raam kozijn.

Aan achterkant huis kozijnen schilderen

Het gaat om de kozijnen van de achterkant van het huis dit bestaat uit een 1 groot raam kozijn 1 klein slaapkamer kozijn 1 klein badkamer raampje 1 deur +kozijn en van de schuur ook nog 1 deur en kozijn

Gestuct plafond witten

Mijn plafond in de woonkamer is gestuct en moet gewit worden. Het gaat om ongeveer 40 vierkante meter. Wat kost het om het plafond te laten spuiten met latex? En wat kost rollen? Graag op korte termijn.

Tegels in badkamer verven

Wij willen graag de tegels in de badkamer laten verven. De wanden zijn ongeveer 5-10 m2.

Alle raam- en deurkozijnen schilderen

Ik wil graag al mijn deur- en raamkozijnen laten schilderen. Het gaat om ongeveer 13 deurkozijnen (hout en ijzer/metaal) en 6 raamkozijnen. Ik wil graag foto sturen maar heb het niet allemaal op 1 foto.

Diverse ruimtes behangen

Het behangen van een huiskamer-slaapkamer en klein gangetje. In de bijlage de maten van de muren. Behang is aanwezig. De woonkamer/keuken is 9.59 bij 3.80 meter, de slaapkamer is 3.05 bij 4.20 meter en de hal is 1.35 bij 3.10 meter ongeveer.

Kozijnen van hout schilderen

Bij een eengezinswoning dienen de houten kozijnen, 7 stuk, met diverse afmeting geschilderd te worden aan de buitenzijde van de woning.

Schilderen van het plafond

Plafond 1. het gehele plafond van de benedenverdieping (60 m2) dient geschilderd (wit) dient te worden; 2. vanwege waterschade zal circa 3 m2 plafond in de voorstrijk gezet moeten worden; 3. vanwege scheuren in het plafond, (door de aanbouw) zal er met flexibele plamuur eerst een behandeling van het plafond gedaan moeten worden dit omvat circa 6 m2.

Kozijnen, ramen eerste en tweede verdieping schilderen

Het betreft het buitenschilderwerk op de eerste en tweede verdieping. Aan de voorzijde gaat het om 1 groot kozijn en een klein kozijn op de eerste verdieping. Op de 2de verdieping is nog een groot kozijn. Aan de achterzijde zijn er 2 kleine kozijnen aanwezig en houten gevelbekleding. Graag laat ik het werk op korte termijn uitvoeren.

Binnenschilderwerk

Ik wil in mijn woning graag binnenschilderwerk laten verzorgen. Het gaat om ongeveer 150 m² wanden en plafonds in de woonkamer,keuken, de trapopgang en hal en in 4 slaapkamers. Er moet ook wat houtwerk worden geschilderd. Ik wil het graag op korte termijn laten uitvoeren en ontvang daarvoor uw offerte.