Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor een gevlinderde betonvloer die geolied is naar oude staat brengen:

Een gevlinderde betonvloer die geolied is naar oude staat brengen

Ik zoek een vloerenbedrijf die mijn gevlinderde betonvloer van 55 m2 naar zijn oude staat kan brengen. De vloer is recent voorzien van olie wat wij niet mooi vinden. We zoeken een partij die de vloer weer naar zijn oude staat kan brengen.
Onze klant uit Oudkarspel (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een gevlinderde betonvloer die geolied is naar oude staat brengen uit heel Nederland:

Plaatsen van betonplaten als muurbedekking in voormalige kerk

Het betreft een voormalige kerk. Ik wil betonplaten als muurbedekking gebruiken. Op de vloer komt een gevlinderde betonvloer, dat doen we zelf. Graag offerte voor plaatsen van betonplaten op muur van 2,60 × 15 m ongeveer.

Vlindervloer van bedrijfspand verven en coating aanbrengen

We zijn bezig om een bedrijfspand aan te kopen. Het bestaat uit 2 bouwlagen. De gevlinderde betonvloer moet daar geverfd worden en een slijtvaste coating krijgen. Het gaat om min. 690 m2 en misschien het dubbele.

Heien en funderingbalken plus betonvloer aanleggen

Ongeveer 17 heipalen van 10 meter slaan. Betonfunderingsbalken aanbrengen voor schuur van 12 x 7 meter met daaraan een carport van 6 x 7 meter en een tussenbouw naar de woning van 2,75 x 2,15 meter. Gevlinderde betonvloer in garage/schuur. Tussenbouw en carport alleen betonvloer. Schuur en tussenbouw geïsoleerde fundering en vloer.

Betonvloer in een loods maken

Het maken van een betonnen vloer in nieuw te bouwen loods van 200 m2. Vloerdikte 15 cm, boven en onder bewapening. Een gevlinderde vloer. Eind februari of begin maart uitvoeren.

Gevlinderde betonvloer storten

Is het mogelijk om een gevlinderde beton vloer te laten storten in een nieuwbouw woning van 4 cm?

Tegelvloer leggen in een garage

Wij hebben bij onze nieuwbouwwoning uit bouwjaar 2015 een garage/schuur van 6 x 3 meter. Er ligt daar een gevlinderde betonvloer in en we willen daar graag vloertegels op laten plaatsen. We hebben bij Praxis tegels gezien van 30 x 30 cm, type 'salt & pepper' en ook een langwerpige tegel in houtlook. We zullen zelf de tegels aanschaffen en ontvangen graag uw offerte voor het plaatsen en voegen.

Gevlinderde betonvloer in een nieuwbouwwoning

Wij zijn zelf een nieuwe woning aan het bouwen. We willen graag een prijsindicatie ontvangen voor een gevlinderde betonvloer van ongeveer 160 m² op de begane grond in de woning. We krijgen graag advies en een offerte. We verwachten dat deze klus in het voorjaar van 2018 kan worden uitgevoerd.

Gevlinderde betonvloer laten aanbrengen

Willen in een nieuw te bouwen woning een gevlinderde betonvloer van ca. 120m2. Op het betondek komt vloerverwarming daarop moet de gevlinderde betonvloer komen. Welke dikte is nodig en wat is ca m2 prijs?

Gevlinderde betonvloer in de schuur aanbrengen

Graag wil ik een betonvloer laten storten en afvlinderen voor een garage. De garage is 8.50 x 3 meter, en 10 cm dik. Ik zorg er zelf voor dat de bekisting en wapening klaar staat wanneer jullie komen. Locatie is makkelijk bereikbaar vanaf de weg.

Gevlinderde betonvloer aanbrengen

Ik zou in de tuin, terras, tuinhuis en oprit een antraciet gevlinderde betonvloer aangebracht willen hebben na de zomer. Het gaat om ongeveer 100 m2. Er hoeft door de vakman niets verwijderd te worden, dit doe ik zelf. De voorkant is makkelijk bereikbaar, voor de achterkant zal het over het huis gepompt moeten worden.