Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor woonkamer laten behangen:

Woonkamer laten behangen

Ik wil de woonkamer laten behangen. de oppervlakte dat behangen moet worden is ongeveer 45 m2. Het behang hebben we al liggen, dat hoeft niet aangeschaft te worden. Er zit nu behang op de muren, dat moet er nog afgehaald moeten worden en afgevoerd. De huiskamer moet leeg gehaald worden, om te kunnen behangen. Helaas kunnen wij dit niet zelf.
Onze klant uit Oostzaan (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woonkamer laten behangen uit heel Nederland:

Behangen en plinten leggen

Ik wil graag 22m2 laten behangen. 2 muren. Muur 1: 6 meter lang bij 2,55 meter hoog. Muur 2: 2,5 meter lang en 2,55 meter hoog. Het behang heeft een patroon: arte focus facet en moet dus ook in het patroon behangt worden de rollen heb ik al in huis zijn 10 meter lang bij 0,7 meter breed. Daarnaast wil ik ook tegelijkertijd hoge plinten gelegd hebben. Alleen in de woonkamer. Dit gaat om +/- 20 m2 De klus moet eigenlijk binnen 1,5 week gedaan worden. Het liefst zo snel mogelijk.

Stucen benedenverdieping na verwijderen van behang

Wij kopen een woning die op de benedenverdieping volledig behangen is en willen dit verwijderen en vervangen door een wand die schilderklaar is. Ik schat de woonkamer op zo’n 65 vierkante meter muur in totaal, inclusief de keuken, en de hal moet daar dan nog bij. Inschatting van 15 vierkante meters. De plattegrond van de nieuwe woning zit in de bijlage. We willen het graag glad gestuct hebben. Het behang verwijderen willen we laten doen door jullie afhankelijk van de kosten hiervan. Medio maart 2020 kan met deze klus gestart worden.

Behangen van muur

Er dient 1 muur van onze woonkamer behangen te worden. Het behang is al gekocht. Op de muur zat eerst wanddecoratie en behang. Dit hebben wij weggehaald, dus het is nu een kale muur. Het zijn 3 rollen van ongeveer 3 m, die geplakt moeten worden. De muur is 4.80 m lang en 2.50 m breed.

Pvc vloer plm 120 m2 + wanden en plafonds schilderen, stucen, behangen

Per 2-1-2020 hebben wij de sleutel van een bestaand huis. Er moet op de begane grond en op 1e en 2e verdieping pvc-laminaat (PLM. 120 m2) gelegd worden. Er zit vloerverwarming met plavuizen, waarschijnlijk moet dit eerst geëgaliseerd worden. Dit gaat om de benedenverdieping: serre, woonkamer, hal. Graag ook behang, stuc en schilderwerk voor de begane grond en 1e en 2e verdieping aan plafond en wanden. Hoeveel m2 dit is, vind ik lastig te bepalen, wellicht is het handig als u even langskomt om de situatie te bespreken en alle maten op te meten? Verder zijn er nog een aantal klusjes die moeten gebeuren, zoals de binnen- en buitenkant van de keukendeuren schilderen en van de schuine ruimten in de slaapkamer, waarachter opbergruimte is, de wanden ervan vervangen. Daarnaast graag ook nog 5 deuren vervangen. Het is een grote woning met een woonoppervlak van 181 m2. Op funda kunt u het huis terug vinden. Graag zou ik voor 1 maart deze klus af willen hebben.

Glasvezel behang

Ik wil 10 m2 muren behangen in de woonkamer en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag ontvang ik een offerte.

Muur van woonkamer behangen

Wij zoeken een behanger voor één muur van 9 bij 2.83. Het behang is vlies en de muur is behangklaar. Graag ontvangen wij een offerte inclusief de lijm. Ik beschik inmiddels over het behang.

Behangen van woonkamer en gang

ik wil een muur in de woonkamer en een lange gang behangen. In de woonkamer staat een grote kast waarom heen behangen moet worden. Bij de woonkamer betreft het ca 11 meter(incl kast) De gang is 10 meter lang incl 4 deuren. Graag een offerte voor de optie woonkamer met gang, en een optie alleen woonkamer. Op dit moment zit er vliesbehang op, daaroverheen is dat geschilderd.

Behangen van een woonkamer

Wij hebben een woonkamer 6 meter lang x 2,65 hoog. Wij willen graag deze laten behangen. Een deel van de wanden zijn behangklaar. Een ander deel zijn gipsplaten. De vakman moet hiervan even de situatie bekijken, gezien eventuele lijmproblemen. Behang en lijm zijn aanwezig. Wat zijn de kosten voor deze woonkamer?

Behangen en sausen

Onze woonkamer is zes jaar geleden gestukt. Er zitten een paar kleine deukjes in het stucwerk. Dit mag gerepareerd worden. Daarna vlies/ glasvezel behang en twee keer sauzen. Het gaat om 15 m2 wanden en 15 m2 plafond. Graag een offerte.

Behangen wand woonkamer

Behangen van woonkamerwand met openslaande deuren erin. Wand is glad gestuct en gesausd. Gaat om circa 25 m2.

Partners

Partners van Casius