Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Oostzaan te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Oostzaan heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Oostzaan u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Oostzaan of directe omgeving.

104 klanten uit Oostzaan bevelen een bij Casius in Oostzaan aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Oostzaan bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: alle muren binnen verven, muren/plafonds schilderen, binnen schilderwerk gehele nieuwbouwwoning, 155 m2 aan betonnen vloer van bedrijfspand schilderen, buitenschilderwerk van een compleet pand met vier etages, binnenschilderwerk van een complete appartement, buitenschilderwerk huis, nieuwbouw woning schilderen (binnen), nieuwbouw woning schilderen en mogelijk stucen, spuiten muren en plafonds, latex spuiten wanden en plafond + wandmeubel opnieuw spuiten in andere kleur, inspectie en keimwerk voor een semi bungalow, muren, plafonds, deurkozijnen, radiators, raamkozijnen, trappenhuis schilderen, houten wanden spuiten van recreatiewoning, muren en wanden sauzen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Oostzaan staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Oostzaan:

Woonkamer laten behangen

Ik wil de woonkamer laten behangen. de oppervlakte dat behangen moet worden is ongeveer 45 m2. Het behang hebben we al liggen, dat hoeft niet aangeschaft te worden. Er zit nu behang op de muren, dat moet er nog afgehaald moeten worden en afgevoerd. De huiskamer moet leeg gehaald worden, om te kunnen behangen. Helaas kunnen wij dit niet zelf.

Latex op plafonds laten spuiten

Plafond Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Woonkamermuur behangen

Ik wil graag een muur in de woonkamer behangen hebben, ongeveer 4 rollen.

Binnenschilderwerk verbouwd woonhuis

We hebben een huis verbouwd en willen alles binnen laten schilderen. Muren en plafonds en houtwerk/plinten/houten panelen.

Slaapkamers behangen

Graag een prijsopgave voor het behangen van 3 slaapkamers (2,65 x 2,60 meter en 3,10 x 3,50 meter en 3,10 x 3,70 meter). De kamers zijn gestuct en in 1 kamer is de bovenkant gestuct en de onderkant van betonblokken. Alle kamers hebben een dakkapel dus schuine wanden. Graag een totaalprijs inclusief lijm. Wij hebben al patroon behang aangeschaft. Het oude behang is reeds van de muren verwijderd.

Trap schilderen in de nieuwbouwwoning

Het betreft het schilderen van de trap beneden. De trap staat in een nieuwbouwwoning en het is een dichte trap met 15 treden. Hij is al geschuurd, gaten gedicht en schoongemaakt. Er is een foto beschikbaar.

Nieuwbouwwoning behangen met glasvezelbehang

Het betreft het behangen van een nieuwbouwwoning met glasvezelbehang. De oppervlakte is ongeveer 200 m2.

Sauzen van de woonkamer

De woonkamermuren en plafond schilderen.

Schilderen: binnenzijde woning

Schilderen van de woonkamer in een rijtjeswoning. Muren 2 x sauzen en plafond 1 maal sauzen. De nu donkere kozijnen (inclusief 1 deur) moeten licht worden, zowel aan voorzijde als aan achterzijde van het huis. Schilderen van een deur en kozijn. Oppervlakte ongeveer 7,5 x 3,5 meter. Uitvoerdatum liefst 25 juni.

Beitsen van de dakkapel

Het beitsen van een dubbele aaneengesloten dakkapel incl. twee opendraaiende ramen. Het betreft alleen de kozijnen en ramen aan de buitenkant. Binnen doe ik zelf en de zijkanten en boeiboorden bestaan uit trespa. Beitsen in transparante beits met houtkleurtje. Er zitten al twee lagen op, graag uw advies wat er nu het beste op gezet kan worden. Dakkapel op zadeldak, op de tweede/zolderverdieping. Boven een uitbouw, misschien dat daar een steiger op kan staan. Afmetingen: 3.00 x 1.25 meter.

Reparatie raam en schilderen van huis

Er zijn 2 latten bij ramen die vernieuwd moeten worden. Verder moet het huis geschilderd worden. En een deurstijl gerepareerd of vervangen. Ook de boeidelen dienen vast gezet te worden.

Ik wil een onderhoud verrichten voor ...

Ik wil een onderhoud verrichten voor binen en buitenkant van de kozijnen