Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Muiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Muiden heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Muiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Muiden of directe omgeving.

53 klanten uit Muiden bevelen een bij Casius in Muiden aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Muiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: complete woning schilderen, muren kaleien, buitenwerk schilderen, buitengevels keimen, renovlies behangen en sauzen, behangen + sauzen, behangen van de nieuwbouwwoning, muren en plafond schilderen, trappenhuis schilderen over twee verdiepingen, sauzen muren en plafond en trap schilderen, renovliesbehang aanbrengen en sauzen in de nieuwbouwwoning, kozijnen en trapleuningen, schilderen woning van binnen, deuren, kozijnen, muren, plafonds, renovlies behang aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Muiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Muiden:

Nieuwbouw met renovlies behangen en latexen

Ik zoek een partij die in onze nieuwbouwwoning de muren en de plafonds kan strak maken. Dit graag door middel van renovlies behang en vervolgens laten spuiten/sausen. Het gaat om 165 m2 wandoppervlakte en 90 m2 plafondoppervlakte. De woning is goed bereikbaar. De meeste wanden wil ik in de kleur Ral 9010. Het gaat om de begane grond en de eerste verdieping.

Nieuwbouwwoning schilderen aan de binnenzijde

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht in Muiden en zijn op zoek naar een schildersbedrijf, dat de woning na casco oplevering kan afwerken. Wij overwegen de muren eerst af te laten werken met glasvliesbehang en daarna te laten beschilderen. De oppervlakte van de woning is ongeveer 140 m². Gaat dus om het behangen en schilderen van de muren en schilderen van de trappen. De verwachte oplevering van de woning is 4e kwartaal 2018.

Plafond herstellen na lekkage

Het gaat om een lekkage van een plat dak (inmiddels hersteld), dat in een slaapkamer (4 x 3) en badkamer (2 x 3) grote waterplekken met een gat heeft veroorzaakt in het plafond. Dit laat ik graag herstellen.

Schilderen woonkamer en vloer schuren en beitsen

Graag wil ik mijn woonkamer opnieuw geschilderd hebben: wanden, plafond en vloer. Plafond en wanden zijn stucwerk en de vloer is grenen. De vloer moet eerst worden geschuurd en dan in een andere kleur worden gebeitst. De muren blijven dezelfde kleur. Plafond is wit. Oppervlakte vloer is ongeveer 5 x 7 meter.

Het schilderen binnen en buiten van ...

Het schilderen binnen en buiten van aanbouw + het schilderen van bestaande kozijnen binnen en buiten. Het sauzen van 2 wanden + plafond.

- Voor (2 verdiep) en achterkant (3 ...

- Voor (2 verdiep) en achterkant (3 verdiep) van drive in woning (5 breed). - Veel ramen - Garagedeur (B.G.)

Zowel binnenmuren als plafond, als ...

Zowel binnenmuren als plafond, als plafondbalken als raamkozijnen moeten geschilderd worden. Alles moet weer even lekker fris worden.