Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Lutjebroek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Lutjebroek heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Lutjebroek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Lutjebroek of directe omgeving.

23 klanten uit Lutjebroek bevelen een bij Casius in Lutjebroek aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Lutjebroek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: groot schilderonderhoud voor- en achtergevel en kozijnen, betonvloer van bedrijfskantine verven met betonlook (300 m2), pleisterwerk plafonds en woning binnenwerk schilderen, wanden en plafond latex spuiten, hele huis buitenom schilderen, schilderen van binnen- en buitenkant woning, buitenschilderwerk tussenwoning Oegstgeest, volledig schilderwerk buiten, schilderen van de muren, buitenschilderwerk 3 verdiepingen van rijtjeshuis, steenstrips plaatsen woonkamer muur, buiten schilderwerk kozijnen, dakkapel en daklijsten, schilderwerk buiten, schilderen overstek en dakkapel, schilderen van buitenkant houten woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Lutjebroek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Lutjebroek:

Vloer schilderen

Ik wil de nieuwe Anhydriet vloer in de woonkamer van 60 vierkante meter met epoxy betonverf laten schilderen. Ik ontvang graag een offerte.

Schilderwerk buitenzijde tuinhuis

Voor een klant van ons in Lutjebroek moet de buitenzijde van bijgaande vurenhouten tuinhuis bij gelegenheid overgeschilderd worden in RAL 7011, onderste laag is 9010. De verf leveren we zelf. Dit is een zeer goed dekkende, snel drogende, water dragende verf van Remmers. Graag met spoed een prijsindicatie voor het 2x overschilderen van dit tuinhuis aan de buitenzijde, dus ook het luifelgedeelte met onderkant dak buiten. Het huisje is 6.5 bij 3.5 meter groot. Er is een bijlage beschikbaar.

Hele huis behangen met vliesbehang

Mijn hele huis moet behangen worden, 55 rollen vliesbehang. Per rol 2 meter afval.

Buitenschilderwerk uit laten voeren

Buitenschilderwerk boven de begane grond van een 2-onder-1-kap woning. De nok hoogte is ongeveer 9 meter. Werkzaamheden: - Voorkant: boeideel van ongeveer 6,5 meter, slaapkamerraam van 2 x 1 meter met tuimelraam. - Zijkant: boeideel, 2 zijramen van 1 x 1 meter. Hiervan kan 1 raam open. - Achter: dakgoot, badkamerraam van 1 x 1 meter, slaapkamerraam van 3 x 2 meter. Dit is een vast en een draairaam. Sigma coating wit en blauw aanwezig, is nog ongeopend dus kan gebruikt worden.